بسمه تعالی
اعضای محترم شورای نگهبان
وزیر محترم اطلاعات
رئیس محترم سازمان اطلاعات سپاه
دادستان محترم کل کشور
سلام؛
به دلایل ذیل که در انتخابات ۱۱ اسفند سال جاری در حوزهی انتخابیه اهواز، باوی، کارون و حمیدیه رخ داد و فساد و رانت و تبانی و خرید و فروش رای برای همه ی شهروندان مشهود و غیر قابل انکار بود و موجبات بدبینی و گلایه ی حدود ۲۵۰ کاندیدا و هوادارانشان و مردم شریف حوزه انتخابیه را به همراه داشت، تقاضای ابطال انتخابات، بازشماری یا رد صلاحیت کاندیدایی که تخلفاتش محرز است را داریم.
خرید و فروش گسترده آراء در مناطق مختلف شهر که برای همهی مردم و فعالین انتخاباتی مشهود و قابل پیگیری است.
جمعآوری لیستهای کد ملی و استفاده در روز رایگیری در شعب خلوتی که عوامل اجرایی شعبه هماهنگ شده بودند و از روی نتایج آراء و مقایسه تعداد آراء یک شعبه با دور قبل انتخابات قابل رصد است.
تعداد زیادی از عوامل اجرایی انتخابات که از حدود دو ماه پیش مشخص شده بودند و با آنها تماس گرفته شده بود و حتی در دورههای آموزشی انتخابات حضور یافته بودند به طرز عجیبی چند روز مانده به انتخابات تغییر کرده و برخی شعب به صورت کامل حذف و افراد جدید جایگزین آنها شد.
در مناطق مستضعفنشین اهواز همچون منبع آب، حصیرآباد، کوی آل صافی، کوی رمضان و... بستههای معیشتی در قبال رای توزیع شد که هم اهالی شاهد بودند و هم تصاویری از آنها در فضای مجازی دستبهدست شده است.
اختلاف آمار مجموع آراء اخذ شده از سوی ستاد انتخابات وزارت کشور در رسانه ملی که ۳۳۲ هزار و ۷۸۰ رای اعلام شده با آماری که از سوی فرمانداری به میزان ۳۷۸ هزار و ۷۵۳ رای بوده، حدود ۴۶ هزار اختلاف دارد. روشن شود این تعداد رای کجا رفته و در سبد چه کسی ریخته شده است.
تمام نمایندههایی که در خوزستان کاندیدا شده بودند ریزش شدید آراء داشتند؛ بررسی شود کدام کاندیدا رایش افزایش چشمگیر داشت.
بررسی شود چرا مدیریت شهری در ایام تبلیغات نسبت به تخریب اقلام تبلیغاتی سایر کاندیداهای شاخص اقدام میکردند.
بخش زیادی از کدهای ملی استفاده شده از بازنشستگان مظلوم بوده که با سوء استفاده از جایگاه اداری یک شخص تهیه شده و در برخی شعب اخذ رای از آنها استفاده شده است و گاهی با فشار، تهدید و اجبار بازنشستگان و خانوادههایشان، آنها را پای صندوق آوردند.
در ماههای منتهی به انتخابات حدود ۲۰ میلیارد تومان کولر گازی از طریق یکی از سازمانها تهیه و کاملاً غیر قانونی در حالی که خود آن سازمان در شرایط بدی قرار دارد، در قبال حمایت در انتخابات به مساجد و هیئتهای مذهبی تحویل شد.
سقف مبلغ تبلیغات در کلانشهری مثل اهواز ۹۵۰ میلیون تومان مشخص شده بود. با یک حساب سرانگشتی از حجم تبلیغات انجام شدهی برخی کاندیداها در سطح شهر (به غیر از میلیاردها تومان هزینه خرید رای و بستههای معیشتی) که به صورت بیلبورد، استیشن برد، استند، کارتن پلاست، پوستر، بنر و... بوده است، بیش از ۱۰ میلیارد تومان بوده که از سوی پیمانکاران پرداخت شده است.
در برخی مناطق که بافت کاملاً عربی دارند و مردم قوم شریف عرب در آنجا ساکن هستند و معمولا به جز به همتباران خود به واسطه شناختشان به کسی رای نمیدهند یا رای بالا نمیدهند، در برخی صندوقها صدها و گاهی چند هزار رای در سبد یک غیر عرب ریخته شد در حالی که حضور مردم در آن شعبه به چند ده یا چند صد نفر نمیرسید.
در اکثر شعب اخذ رای در حوزه انتخابیه نسبت به دور قبل انتخابات یا کاهش رای داشتیم یا همان حدود آراء اخذ شد. در برخی از شعب رایگیری افزایش چند برابری و گاهی چند ده برابری داشتیم؛ بهطوری که در برخی شعبی که اصولاً مردم منطقه اقبالی به یک شخص نداشتند او چند هزار رای کسب کرد که نشان از ثبت رای با لیستهای کد ملی افراد دارد.
پیمانکاران یا سرمایهداران بنامی در یکی دو ماه گذشته میلیاردها تومان برای یک کاندیدای خاص هزینه کردهاند که از بررسی حسابهای ایشان و شرکتهایی که دارند قابل پیگیری است.
جمعی از مردم شهرستانهای اهواز، کارون، باوی و حمیدیه