بسماللهالرحمنالرحیم
جناب آقای نصرالله پژمانفر
رئیس کمسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس
سلام علیکم
احتراماً به اطلاع جنابعالی میرساند که طبق گفته رئیس کل بانک مرکزی، جناب آقای فرزین، رمز ریال یا ریال دیجیتال (CBDC) از یکشنبه ۳ تیر ۱۴۰۳ به صورت آزمایشی با مجوز شورای عالی پول و اعتبار در کیش اجرا میشود. بنابراین با توجه به جلسه همین کمیسیون اصل ۹۰ به اهتمام مجلس یازدهم و آقای مهدی عسگری، نماینده سابق مردم شریف کرج و اشتهارد، در تاریخ ۹ خرداد ۱۴۰۲ تصویب شد اجرای رمز ریال متوقف و مراتب به قوه قضائیه ارجاع داده شود.
لذا ما امضا کنندگان این کارزار از شما درخواست داریم با توجه به اصول ۸ و ۹ قانون اساسی که تأکید میکند:
- در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر و امر به معروف و نهی از منکر وظیفهای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت، و شرایط آن را قانون معین میکند.
- طبق قانون اصل ۹۰ قانون اساسی، مردم میتوانند شکایات خود را از عملکرد قوای سهگانه در کمیسیون اصل ۹۰ ثبت کنند و این کمیسیون وظیفه بررسی و اطلاعرسانی از طریق رسانه ملی را بر عهده دارد، چون این موضوع کثیر الشاکی و عمومی است.
- هیچ فرد یا گروه یا مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی به استقلال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی و تمامیت ارضی ایران کمترین خدشهای وارد کند و هیچ مقامی (حتی بانک مرکزی) حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور، آزادیهای مشروع را (حتی با رمز ریال یا ریال دیجیتال) هرچند با وضع قوانین و مقررات، سلب کند. (حتی اگر در مجلس قانون بشود، گرچه رمز ریال در صحن علنی مجلس اصلاً مطرح نشده و تصویب و تأیید شورای نگهبان را نیز نگرفته است).
لذا امضاء کنندگان این کارزار به صورت نامه شکایت و اعتراض خود را به شما میرسانند.
با سپاس فراوان
پینوشت: ماده ۵۷۰ قانون مجازات اسلامی: هر مقامی برخلاف قانون آزادی ملت را سلب یا از حقوق مقرر در قانون اساسی محروم نماید، علاوه بر انفصال از خدمت و محرومیت از ۱ تا ۵ سال از مشاغل حکومتی به حبس از ۲ ماه تا ۳ سال محکوم خواهد شد.
رونوشت به:
- دادستانی کل کشور
- قوه قضائیه
- نمایندگان محترم تهران، جناب آقایان روحالله ایزدخواه و امیرحسین ثابتی
- دفتر جناب آقای مهدی عسگری
- رئیس کل بانک مرکزی