جناب آقای محمد باقر قالیباف
جناب آقای مسعود پزشکیان
جناب آقای سعید جلیلی
جناب آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی
جناب آقای مصطفی پورمحمدی
جناب آقای علیرضا زاکانی
با درود و سلام و با آرزوی توفیقات روزافزون خدمت شما برادران و منتخبین مردم،
موضوعی که ما امضاکنندگان زیر میخواهیم در موردش صحبت و ارائه راهکار شود و شما اساتید محترم مواضع خودتان را در قبالش اعلام کنید، موضوع حیوانات و جایگاهی است که باید بین مردم کشور داشته باشند. ولی در کشور ما متأسفانه نبود قوانین مشخص در بحث حمایت از حیوانات باعث شده این جایگاه حفظ نشود و روز به روز شاهد رفتارهایی همراه با خشونت و کشتار بیشتر حیوانات باشیم، بدون آنکه بتوانیم اعتراض درست یا مراجعه مشخصی به ارگان مربوطه یا به مراکز قضایی جهت پیگیریشان داشته باشیم. این سالها خشونتی که علیه سگهای بیرون، یعنی سگهای بلاصاحب کشور، به اسم کنترل جمعیتشان انجام میگیرد، رفتاری است کاملاً غیرانسانی، خلاف شرع و خلاف قوانین و دستورالعملهای جهانی (CNVR) در جهت کنترل جمعیت سگها. مسئله و مشکل مربوط به سگها صرفاً مختص ایران نبوده، همه کشورها با شرایطی بهتر یا مشابه شرایط ایران با این مسئله کنار آمدهاند و با اجرای قوانین درست و استفاده از تجارب کشورهای موفق بر این مشکل فائق آمدهاند. لذا ما هم باید خودمان را ملزم به استفاده از تجارب و قوانین درست بدانیم که آزمون و خطا در این خصوص نداشته باشیم. قوانین جهانی میگویند در این برهه نباید قلمروها، یعنی محل حضور سگها، را خالی گذاشت یا که تغییر و جابجایی در آن انجام داد. سگها بعد از عقیمسازی و واکسیناسیون به محل قبلی خودشان بازگردانده شوند. همچنین قوانین جهانی میگویند واکسیناسیون ۷۰ درصدی سگها میتواند آمار هاری را به صفر برساند و نسبت به هزینههایی که وزارت بهداشت جهت واکسیناسیون انسانی هاری پس از گزش انجام میدهد، به مراتب هزینهها پایین آورده شود. لذا جمع کردن سگها در پناهگاهها و محیط پسماند امری اشتباه، بیتأثیر و درست کردن هزینه اضافی است. کاندیداهای محترم، امروزه در کشور ما تعداد افرادی که دغدغهشان موضوع و بحث حیوانات و علیالخصوص سگهاست، تعداد کمی نیست و این حق مسلم و طبیعی این قشر فداکار محسوب میشود که دغدغهشان بهصورت مشکل و مسئله طرح و برایش راهحلی ارائه شود. امیدواریم نامزدهای محترم و بهحق این دوره از ریاست جمهوری به این مسئله اهتمام خاصی داشته باشند و با مواضع و راهکاری که نشان میدهند، قوت قلبی باشند برای حامیان برای حضور هرچه بیشترشان پای صندوقهای رای.
در پایان به ۳ تا از اتفاق مهم امسال و این اواخر اشارهای میکنیم در خصوص حیوانات و سگها که امیدواریم کمکی باشد بر تصمیماتی که گرفته میشود.
۲۵ اردیبهشت بیانات و توصیههای رهبری در خصوص حمایت از حیوانات و توجهی که باید به آن شود.
۳ خرداد خبر گاز گرفتگی امیرحسین کودک ۵ ساله از دزفول و متأسفانه ساعاتی بعد هم خبر کما رفتن و فوت این کودک عزیزمان. پیگیریهایی که داشتیم متوجه شدیم آن سگی که گاز گرفته، سگ بلاصاحب نبوده، سگ شخصی خودشان بوده و اصلاً آن سگ هاری هم نداشته، ولی هیچ توضیحی از سمت بیمارستان آنجا داده نشده که علت کما رفتن و مرگ امیرحسین چه بوده است؟! ولی با کمال ناباوری توجهها به سمت سگهای بلاصاحب برده شد و آنچه که در ادامه شاهدش بودیم، کشتار سگهای بیگناه آنجا توسط عدهای از ساکنین آن منطقه و در آخر هم خبر معدومسازی ۹۰ درصدی سگهای بلاصاحب توسط شهرداری دزفول که نهایت بیرحمی و بیقانونی آنجا را نشان میدهد.
خبر سوم ۴ خرداد، خبر گاز گرفتگی ضحی دختر بچه اهل نکا از استان مازندران و در ادامه انتقالش به بیمارستان. این اتفاق ظاهراً توسط سگ بلاصاحب انجام شده بود. چند روز بعد با پخش از گزارش رسانه ملی و استانی مازندران و با تأیید سلامت این دختر بچه با این عنوان که ضحی از این گاز گرفتگی در طول زندگیاش به عنوان خاطره بد یاد خواهد کرد، ولی با اعلام تأسف چند روز بعد با خبر فوت ضحی همهمان شوکه و ناراحت شدیم. ولی سوال اینجاست، علت مرگ ضحی با شروع تزریق واکسنها چه بوده است؟! وقتی برای شروع زدن واکسن هاری ۴۸ تا ۷۲ ساعت زمان داریم و در شروع درمان ضحی وقفهای نبوده، پس علت مرگش چی بوده؟! آیا مشکلی در واکسنهای ما وجود دارد؟! یا قصور پزشکی بوده؟! که امیدواریم بیمارستانهای مربوطه گزارشی در این باره ارسال و شفافسازی کامل را انجام دهند.
با تشکر.