رئیس جمهور محترم کشور
وزیر محترم کشور
با سلام
ما جمعی از خوزستانیهای کشور، ضمن احترام به سایر گزینههای مطرح، از شما خواستاریم، حسب توضیحات زیر، آقای فاضل عبیات را به عنوان استاندار خوزستان منصوب بفرمایید:
- این دولت با انتصاب اهل سنت در کابینه خود، تابوشکنی کرده است لیکن قریب به ۱۰۰ سال است که استاندار خوزستان، عرب نبوده است. البته تابو انتصاب عرب به عنوان استاندار سایر استانها در دولتهای قبلی شکسته شده است، اما انتصاب یک عرب به عنوان استاندار خوزستان، خیر.
- به سبب سابقه آقای عبیات به عنوان معاون عمرانی استانداری خوزستان، ایشان با پتانسیلها، زیرساختهای موجود و بحرانهای استان که عمده آنها پایه فنی-مهندسی دارد، آشنایی قبلی دارند از قبیل نیروگاهها، آزادراه، بندر، راهآهن، مسکن، بحران آب کشاورزی و آب شرب، بحران فاضلاب و آبگرفتگی، کریدور بینالمللی جنوب غرب کشور، دولت الکترونیک و...
- ذکاوت و باهوشی ایشان که میتوان به رتبه بالا ایشان در کنکور سراسری اشاره نمود.
- چهره مذهبی، اشتهار به سلامت اداری و رفتار محترمانه با مردم.
- روحیه بررسی ریشهای مشکلات.
- پیگیری تا حصول نتیجه. به عنوان نمونه در موضوع خروج هواپیما از باند فرودگاه ماهشهر، پس از آنکه هواپیما روی تریلی قرار گرفت، از ماهشهر به سمت اهواز حرکت نمود.
- حضور واقعی در مبدأ بحران. در آبگرفتگیهای متعدد خوزستان، ایشان از پشت میز و دوربینهای شهری به نظاره بحران ننشست بلکه در معابر ایستاد و ایستاد و ایستاد تا آب فروکش کرد.
- عدم عافیتطلبی و ایستادگی بر موضع حق. در موضوع زمینخواری امیدیه که به شورای حل اختلاف استان کشیده شد، برخی مقامات ۳ قوه جانب عافیتطلبی را گرفتند، اما ایشان بر سر موضع حمایت از اقلیت مظلوم ایستادگی نمود.
- در آخرین انتخابات مجلس اهواز (اسفند ۱۴۰۲)، به رغم قهر بخشی از جامعه با صندوق رأی، ایشان آرا خوبی به دست آورد و مقبولیت خود را بین مردم اهواز نشان دادند.
- فعالیت میدانی ایشان در انتخابات ریاست جمهوری و مناظره چالشی تلویزیونی ایشان (به عنوان حامی آقای پزشکیان) با آقای سودانی (به عنوان حامی آقای جلیلی) که موثر بر افکار عمومی برای رأی به آقای پزشکیان بود.
- توجه به اقوام مختلف استان. تفاوتی بین کمیت و کیفیت جلساتی که ایشان برای شهرهای بختیارینشین استان در دوره معاونت عمرانی برگزار نمودند با شهرهای عربنشین وجود نداشت.
- رفتار محترمانه در مقابل مردم رنجدیده و رفتار منتقدانه در مقابل مسئولین کمکار.
آقای پزشکیان، شما در انتخابات ریاست جمهوری بر حکومت اقوام بر اقوام تأکید کردید و همچنین به جمعیت قهر کرده با انتخابات. بخشی از جمعیت قهر کرده با صندوقها را در شهرهای عربنشین استان خوزستان میتوان دید (بماند که شما در اکثر شهرهای عربنشین، رقابت را به رقیب خود باختید). اگر قصد دارید دوره بعد انتخابات جمعیت قهر کرده عرب خوزستان را با صندوق پای صندوق بیاورید، یک راهحل مهم آن انتصاب آقای فاضل عبیات به عنوان استاندار خوزستان است. البته این طومار به معنای عدم شایستگی سایر گزینهها نیست لیکن سایر گزینههای مطرح به عنوان استاندار را میتوانید در مناصب دیگر استان خوزستان یا سایر استانها یا کشور هم منصوب نمایید.
قصه این طومار به اینجا ختم نمیشود. در چند سال گذشته شاهد اتفاقاتی بودیم که انتصاب معاون امنیتی استانداری از قوم عرب را (علاوه بر استاندار شدن آقای عبیات) هم توجیه مینماید. زمانی که حادثه متروپل رخ داد برخی از طوایف در کنار ساختمان متروپل، مشغول سوگواری بودند، اما عدم آشنایی برخی مسئولین امنیتی از رسومات، محتمل بود که گزینه امنیتی را جایگزین گزینه اجتماعی و فرهنگی نماید. همچنین خطا برخی مسئولین گذشته در نحوه آشتی دادن برخی طوایف، نشانگر این است که حضور یک شخصیت فرهیخته، مقتدر و دارای وجاهت عرب در پست معاونت امنیتی استانداری به نفع مصالح استان و کشور است. از آنجایی که عمده مسئولین قضایی، امنیتی و انتظامی استان عرب نیستند، انتصاب معاون امنیتی استانداری عرب توجیه دارد.
در خاتمه هم ذکر میگردد امضای این طومار و اجابت این درخواست به معنای بیتوجهی به سایر مناطق استان خوزستان نیست؛ ضعفهای استان خوزستان در کل استان چه در مناطق لرنشین، چه عربنشین و... مشهود است که نیازمند توجه جدی دولت است و پتانسیلهای توسعهآفرین استان خوزستان هم در کل استان، چشم انتظار درایت مسئولین هستند.