بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذینَ یُقاتِلونَ فی سَبیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُم بُنیانٌ مَرصوصٌ (سوره مبارکۀ صف، آیه ۴).
بین تعبیر حضرت امام در سال ۱۳۵۸ که «باید هستههای مقاومت را در تمامی جهان بهوجود آورد و در مقابل شرق و غرب ایستاد» تا تعبیر رهبری در سال ۱۴۰۲ که فرمود: «شما الآن نمونههای تشکیل هستههای مقاومت جهانی را در منطقۀ خودتان مشاهده میکنید. همان هستههای مقاومتی که امام بشارتش را داده بود، امروز سرنوشت منطقۀ ما را هستههای مقاومت دارد تعیین میکند. یک نمونهاش همین «طوفانالاقصی» است»، ۴۴ سال فاصله است.
جریان فرهنگی کشور در این چند دهه چه میزان به این هستههای مقاومت در عراق و فلسطین و یمن و لبنان پرداخته است؟
در این سالها چند خروجی فرهنگیهنری جدی بر محور روایت هستههای مقاومت اختصاص یافته است؟
بنا به ادبیات قرآنی «وَ أَمَّا بنِعمَهِ رَبِّکَ فَحَدِّث»، چه میزان به این «نعمت»های امت اسلامی توجه شده است؟
مقاومت جانانۀ مردم مظلوم فلسطین در این سالها و بهخصوص بعد از طوفانالاقصی در برابر سگ هار منطقه، با همراهی و مجاهدت قهرمانانۀ دیگر هستههای مقاومت همراه بوده است. اکنون که رژیم صهیونیستی افسار پاره کرده و پا را از فلسطین هم فراتر گذاشته و به لبنان حمله کرده است، جلوههای پشتیبانی مردمی و امدادرسانی و فعالیتهای فرهنگی و هنری بیشازپیش در عراق و ایران و لبنان و یمن خودش را نشان میدهد؛ از صفهای اهدای خون شیعیان و اهل سنت به جانبازان انفجار پیجرها در لبنان تا صندوقهای کمک مالی به رزمندگان لبنانی در حرم امامحسین(ع) و حرم امامعلی(ع). از کامیونهای حمل کمکهای مردمی در عراق تا برگزاری مراسم دعا و مناجات برای سلامتی رزمندگان جبهۀ مقاومت در کشورهای مختلف. از انجام قربانی برای سلامتی سید مقاومت در ایران تا تولید آثار گرافیکی در کشورهای مختلف جبهۀ مقاومت.
تأخیر جایز نیست. همۀ آنهایی که توانایی دارند باید به میدان بیایند و راوی جلوههای مختلف فرهنگی و هنری «بُنیانٌ مَرصوصٌ» مقاومت مردمی امت اسلامی باشند.
ما اهالی مستندنگاری و تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی آمادگی خود را برای اعزام به لبنان اعلام میداریم تا راوی قطرهای از دریای حماسه و ازخودگذشتگی خواهران و برادران لبنانی خود باشیم. باشد تا با روایت حماسۀ بدنهای از هستههای مقاومت امت اسلامی، گام کوچکی برای جبران کمکاری این سالها برداریم.