⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به رفع فیلتر قطره‌چکانی و ادامه سانسور و محدودیت اینترنت
◻️ حمایت از محمد یعقوب اربابی برای تصدی پست فرمانداری شهرستان سرباز
◻️ درخواست پاسخ قاطع مجلس و دستگاه دیپلماسی به تهدید ترور رهبر انقلاب توسط رژیم صهیونیستی

درخواست تغییر ریاست دانشگاه شهید بهشتی

#تغییر_ریاست_دانشگاه_شهید_بهشتی

درخواست تغییر ریاست دانشگاه شهید بهشتی

بسم الله الرحمن الرحیم

استاد فرهیخته و وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
جناب آقای دکتر حسین سیمایی صراف

سلام و تحیت؛

ابتدائاً انتخاب شایسته حضرتعالی از سوی رئیس‌جمهور محترم به عنوان مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از جانب دانشگاهیان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

جناب وزیر، به نیکی آگاهید که در دو سال گذشته و در دوره ریاست جناب آقای دکتر محمودرضا آقامیری در دانشگاه شهید بهشتی، این دانشگاه مسائل و چالش‌های بی‌سابقه‌ای را در جنبه‌های گوناگون از سر گذرانده، ساختار مدیریتی حاکم در حل مسائل و مشکلات دانشگاه ناتوان بوده و در مواردی، خود بر این چالش‌ها افزوده است.

اینک امور رفاهی دانشجویان، به ویژه خوابگاه و سلف غذاخوری، در نازل‌ترین وضعیت ممکن به سر می‌برد و مسئولان دانشگاه نیز از تشکیل شورای صنفی و پیگیری امور رفاهی توسط دانشجویان امتناع می‌ورزند. تشکل‌های دانشجویی تعطیل شده‌اند، امور فرهنگی و انضباطی دانشجویان به حراست سپرده شده است، امر آموزش در اولویت نبوده و ساختار کهنه ارائه خدمات آموزشی نیز دیگر پاسخگوی نیازهای دانشجویان نیست.

در این دوره، استادان از اخراج، تعلیق و بازنشستگی اجباری همکاران خود گله‌مند، از جذب افراد نالایق، دل‌خون و از وضعیت حاکم بر دانشکده‌ها، دل‌سرد شده‌اند. زیرا که افرادی کژاندیش، ناتوان و دون شأن دانشگاه بر امور دانشگاهیان مسلط شده‌اند و از هیچ‌گونه برخورد سلیقه‌ای و فراقانونی دریغ نمی‌دارند.

لذا اینجانبان با عنایت به رویکرد وحدت‌بخش «وفاق ملی» دولت چهاردهم و در راستای استقرار عقلانیت، مقابله با افراط‌گرایی‌ها، پاسداری از کرامت و حقوق دانشگاهیان، ترمیم و تقویت امنیت روانی ایشان و بهبود مشکلات و کاستی‌های امروز دانشگاه، تغییر ریاست دانشگاه شهید بهشتی را در امتداد اصلاحات به‌جا و امیدوارکننده ایام اخیر، از جنابعالی خواستاریم. باشد که با توجه جنابتان به این مهم، جانی دوباره بر پیکر خسته دانشگاه دمیده شود.

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.


⚠️
متأسفانه این کارزار پیرو شکایت دانشگاه شهید بهشتی و دستور مقام قضایی متوقف شد!

امضاکنندگان: 2125 نفر

  • سید سعید میرزرگر

  • سهیل صیدی

  • سید محمد جواد میردهقان دانشجوی حقوق انرژی

  • هادی حقیقی

  • بیژن صالحی دانشجو

  • مریم مدانلو دانشگاه شهید بهشتی

  • فاطمه رضازاده دانشجو

  • الهه حسن پور دانشجمو

  • مبینا شکاری دانشجو

  • بنیامین نیک‌رفتار دانشجو

  • فاطمه مجیدی دانشجو

  • سما قاسمی دانشجو

  • محمد صدرا صفایی دانشجو

  • پردیس راموز دانشجو

  • مهدی تمیمی دانشجو

  • محمدکاظم سدرپوشان دانش آموخته

  • نام اشنا بهشتی دانشجو

  • سینا احمدی دانشجو

  • اسما اصغری دانشجو

  • مهتاب خسرویان دانشجو

  • مبینا ش دانشجو

  • وحید مکی آبادی دانشجو

  • سروش آقابابا دانشجو

  • فاطمه بنائی دانشجو

  • رضا صابری‌ثانی دانشجو

  • محسن علیدادی دانشجو

  • مهدی مجتهدی دانشجو

  • فاطمه جعفری دانشجو

  • حکیمه محمدی اردهالی دانجشو

  • زهرا مرادی دانشجو

بحث و گفتگو

سعید فاطمی : دکتر آقامیری رییس دانشگاه بهشتی مظهر دیکتاتوری در دانشگاه و عدم پاسخگویی به مطالبات دانشجویان و اعضا هیات علمی هستند و در تاریخ دانشگاه شهید بهشتی چنین سیستمی منحصربفرد است. باوجود اعتراضات شدید دانشجویان و اعضا هیات علمی دستهای پشت پرده مانع برکناری ایشان می شوند. عدم پاسخگویی به مطالبات دانشجویی، عدم رسیدگی به مشکلات دانشگاه، برخورد قهری با دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی و اراده کردن دانشگاه مانند پادگان جز جداناشدنی این نحوه مدیریت است. عذل و نصب بدون دلیل و استخدام و جذب اعضای هیات علمی خارج از روال و با نظر ایشان جز پارامترهای مدیریت ایشان است. مسئولین در مورد مشکلات دانشگاه سکوت کرده اند و تا به درجه بحرانی نرسد عکس العملی نشان نمی دهند. یکی از نکات هم دانشگاهی بودن و رفاقت ایشان با وزیر فعلی علوم است که باعث می شود ایشان با خیال راحت به مسیرشان ادامه دهند.
💬 پاسخ
مراد حمیدزاد : دوست عزیز در نادرستی ادعای شما همین بس که چهار سال پیش دکتر آقامیری رئیس دانشگاه نبودند! از کی شکایت کردید؟ چرا ادعای کذب به همین راحتی؟
💬 پاسخ
فربد ثامنی در پاسخ به مراد حمیدزاد: دوست عزیز از روزی بترس که آقامیری از ریاست دانشگاه برکنار بشه و ریاست بعدی دانشگاه نامه ی اخراج شما رو بزنن. مطمئن باش حمایت از ظلم و ظالم آخر عاقبت خوبی نداره. پست و مقام و پول رفتنی هستند ولی شما و دوستان شما روزی نتیجه ی تمام این ظلم هایی که به نخبگان این دانشگاه کردین رو خواهید دید. نردبان اين جهان ما و منی است عاقبت اين نردبان افتادنی است لاجرم هركس كه بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست
💬 پاسخ
علی اکبر کدیور : مقام محترم قضایی ایشون دکتر آقامیری را می تونید فقط بخاطر بایکوت کردن حکم جذب من به عنوان جانباز بالای پنجاه درصد محاکمه کنید همین یک دلیل کافیست. من ازش شکایت کردم ۴ سال قبل اما با ترفندی منو منصرف کرد و حکم منو ابطال نمود. لطفا اجازه بدید کارزار ادامه پیدا کند تا متوجه بشید چقدر وجود ایشون مًضر هست.به ظواهر حرفهایش توجه نکنید ایشون در عمل هد دهنده ی خون شهدا و زحمات جانبازان هست مدارک مستند در دادگاه ارائه میدهم. با کمال احترام دکتر ...جانباز بالای پنجاه درصد
💬 پاسخ
زعفر شکوری نادر : بی‌عدالتی یعنی همین از ترسشان جلو کارزار را گرفت اند
💬 پاسخ
فرهاد محمدی : دوست گرامی بیش از دوهزار و دویست نفر امضا کرده اند! شما با چه معیاری تشخیص می دهید امضا ها جعلی است و خودتون واقعیت رو میگید؟ مگر کسی با سیاستهای غلط رئیس یک دانشگاه مخالف باشه خدا را انکار کرده است که وجود خدا را یادآوری می کنید؟ شما دقیقاً چه منافعی از باقی ماندن سیستم فعلی دارید؟
💬 پاسخ
مراد حمیدزاد : هرروز تمدید کنید و امضای قلابی جمع کنید. تیرتون به سنگ می خوره. خدایی هم هست. دروغ ...
💬 پاسخ
سید محمد جواد میردهقان بنادکی در پاسخ به مراد حمیدزاد: بنظر امضا و نظر دانشجوها خیلی اذیت و عصبانیتون کرده‌ها! آرامش خودتونو حفظ کنید! خدا جای حق نشسته، نگران نباش! اگر دانشجوی شهید بهشتی هستید، رندوم از هر دانشجویی که تو دانشگاه می‌بینید نظرشو درباره وضعیت دانشگاه سوال کنید؛ ببینید راضیه یا خیر! و من الله توفیق
💬 پاسخ
فربد ثامنی در پاسخ به مراد حمیدزاد: دوست عزیز من ایمان قلبی دارم که به لطف خداوند در این دانشگاه نه تنها خیلی از اساتید و مسئولین برکنار شده بلکه راهی زندان هم خواهند شد...
💬 پاسخ
مراد حمیدزاد : هر روز تمدید کمنید امضاهای قلابی جمع کنید. بار کج به منزل نمی رسه.
💬 پاسخ
فاطمه‌ خسروی در پاسخ به مراد حمیدزاد: به دوستانتان بفرمایید علت عدم تمکین از آرای دیوان محترم عدالت اداری که چندین به دنبال شکایت دانشجویان شهید بهشتی صادر شده است چیست؟ علت اینکه مسئولین دانشگاه شهید بهشتی خودشان را در قبال تضییع حقوق دانشجویی چون من پاسخگو نمی‌دانند چیست؟
💬 پاسخ
هادي محمدي : چه استدلالا ناقصی؟ دوست محترم بالاخره هر نفری که رئیس دانشگاه باشد عضو هیئت علمی همین دانشگاه است. از بیرون که نمی آید! منظور اینکه ایشون به خوبی افراد قدرت طلبی که دوباره می خواهند دوران سیاه خود را در دانشگاه تکرار کنند و پشت این نامه هستند را می شناسند.
💬 پاسخ
فرهاد محمدی : چه استدلال ناقصی؟ مگر هم دانشگاهی بودن وزیر علوم با رئیس یک دانشگاه حق ویژه ای برای ایشان ایجاد می کند؟ کجای دنیا این استدلال را از شما قبول دارند؟ اگر به جاهای دیگر دنیا هم کاری ندارید کجای دین، منطق و عدالت چنین موقعیت ویژه ای برای رئیس یک دانشگاه ایجاد می کنند. اتفاقاً اگر حق و ناحقی باشد که هست باید ایشان به هم دانشگاهی خود سخت تر بگیرد تا درس عبرتی برای سایر دانشگاهها باشد. تافقط قانون و شایستگی معیار باشد نه سفارش و سلیقه و تمایلات شخصی و سو استفاده از قدرت.
💬 پاسخ
محسن گنج : امضا شد. لطفاً شما هم کارزار ما را حمایت کنید: https://www.karzar.net/161647 سپاسگزارم
💬 پاسخ
مرتضی احمدیان : مشخص است چه کسانی در پس تهیه این نامه هستند. دانشگاه دوباره جولانگاه شما نخواهد شد. آقای سید محمد سجاد میردهقان! دوره شما از سیاه ترین دوران دانشگاه شهید بهشتی بود.
💬 پاسخ
هادي محمدي : وزير محترم علوم خودشان عضو هيئت علمي همين دانشگاه هستند و اتفاقا اين ترم تدريس هم دارند و در دل دانشگاه هستند و با ساختار اين دانشگاه کاملا آشنا هستند. پس دقيقا از اهداف غير صنفي پشت اين نامه به ظاهر صنفي آگاه هستند. چرا ناآگاهانه يا شايد هم آگاهانه حقوق صنفي دانشگاهيان را دستاويز قدرت طلبي عده اي مي کنيد؟
💬 پاسخ
فاطمه‌ خسروی در پاسخ به هادي محمدي: بنده یکی از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی هستم. حق قانونی من توسط دانشگاه شهید بهشتی تضییع شده و دانشگاه شهیدبهشتی یکسال است که نامه های وزارتخانه را در پاسخ به شکایت بنده بی پاسخ گذاشته و من در بلاتکلیفی بسیاری از فرصت های شغلی خود را ازدست دادم و هزینه های بسیاری به بنده و خانواده ام تحمیل شده. پاسخ شما رو دوست دارم بشنوم
💬 پاسخ
سید محمد جواد میردهقان بنادکی در پاسخ به هادي محمدي: شما دنبال غیرصنفی ساختن این درخواستید و به هدفتون نمی‌رسید. نظر دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی درباره وضعیت و مشکلات دانشگاه هم از تعداد امضاها مشخصه و اکثریت رو نشون میده.
💬 پاسخ
عباس میرزایی در پاسخ به هادي محمدي: همینکه شما وقت خودتوت رو گذاشتید و اومدید کارزار رو کامل مطالعه کردید و حتی چندین خط کامنت گذاشتید، این خودش نشون میده چیز بی اهمیتی نیست و تاثیرگذاره. اگه بی اهمیت بود رد میشدید وقتتون رو هم تلف نمیکردید.
💬 پاسخ
هادي محمدي : وزير محترم علوم خودشون عضو هيئت علمي همين دانشگاه هستند. اتفاقا اين ترم تدريس هم دارند. نياز به نوشتن اين نامه پر از موارد نادرست و افترا نبود و اين تير به سنگ برخود خواهد کرد. زحمت بيهوده شد براي شما!
💬 پاسخ
فاطمه‌ خسروی در پاسخ به هادي محمدي: مسئولین محترم دانشگاه شهید بهشتی لطفا علت عدم تمکین دانشگاه شهیدبهشتی از رای شماره 3162 مورخ 1400/12/03 هیات عمومی دیوان عدالت اداری را توضیح بدهند: دستورالعمل اعلام کفایت دستاوردهای پژوهشی دانشجویان دکتری مصوب مورخ 1/11/1399 شورای دانشگاه شهید بهشتی که تایید معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه را از شرایط کسب کفایت دستاوردهای علمی اعلام کرده، خلاف قانون و خارج از حدود اختیار است و مستند به بند 1 ماده 12 و ماده 88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 ابطال می‌شود. تعیین محدوده کفایت دستاوردهای پژوهشی و چاپ یک مقاله علمی - پژوهشی مستخرج از رساله شرط انجام دفاع از رساله دکتری است و برخلاف دستورالعمل مورد اعتراض بخشی از نمره رساله نیست. ثانیاً: براساس بند (36) پیوست آیین‌نامه یادشده: «هیات داوران اعضای هیات علمی یا افراد متخصص دارای صلاحیت دانشگاهی هستند که برای ارزیابی کمی و کیفی پایان نامه و یا رساله در دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی مطابق دستورالعمل اجرایی مصوب دانشگاه انتخاب می‌شوند» و ارزشیابی کیفی رساله از اختیارات هیات داوران بوده و وفق ماده (35) آیین‌نامه از سقف 20 نمره صورت می‌پذیرد. حال آنکه شورای دانشگاه شهید بهشتی نمره دستاوردهای پژوهشی را جزئی از نمره رساله در نظر گرفته و علاوه بر آن چگونگی تخصیص این چهار نمره به رساله دکتری را در اختیار معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه قرار داده است. از این رو، ماده (5) و تبصره‌های (1)، (2)، (3) و (4) ذیل آن از دستورالعمل اعلام کفایت دستاوردهای پژوهشی دانشجویان دکتری مصوب مورخ 1/11/1399 شورای دانشگاه شهید بهشتی که متضمن این احکام است، خلاف قانون و خارج از حدود اختیار بوده و مستند به بند 1 ماده 12 و ماده 88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 ابطال می‌شود./
💬 پاسخ
سامان محمودی : دوست عزیز برخورد انضباطی با دانشجویان بی حجاب و اساتیدی که کلاس های دانشگاه را به تعطیلی کشاندند بر اساس قوانین کشور بوده و است و هیچ رئیس دانشگاهی نمی تواند در مورد آن بر اساس سلیقه عمل کند. همه می دانیم با تغییر رئیس دانشگاه این وضعیت تغییر نمی کند‌. پس لطفا دلایل و مطامع شخصی برای تغییر رئیس دانشگاه را پشت این موارد پنهان نکنید.
💬 پاسخ
علی ارومیه ای در پاسخ به سامان محمودی: کارشکنی در تشکیل شورای صنفی و تعلیطیلی بوفه ها و گرون کردن غیرقانونی خوابگاه و اخراج سلیقه ای اساتید چی؟ بعد اگه سیاست کشوریه حالا که رییس جمهور عوض شده میخوایم روسای دانشگاهی هم که تن به این ننگ دادن عوض بشن انقدر خواسته عجیبیه؟
💬 پاسخ
هادی نشاط : به وضعیت اسفناک دانشکده اقتصاد در دوران صمصامی هم رسیدگی شود
💬 پاسخ
فربد ثامنی : به لطف خداوند متعال و کمک و یاری وزیر محترم علوم آقای دکتر سیمایی تمام مسئولین و اساتیدی که در دانشگاه شهید بهشتی نسبت به دانشجویان مظلوم این دانشگاه ظلم کرده نه تنها از دانشگاه اخراج شده بلکه روانه ی زندان شوند...
💬 پاسخ
احمد سلامتیان : کارزار فوق کاملا نظر و غرض ورزی شخصی است پیشرفت های دانشگاه در این دوره و نظم و انضباط حاکم بر دانشگاه و بودجه آموزش و پژوهش افزایش چشمگیری داشته است. طرفدار نظم باشیم نه بی نظمی و آنارشی
💬 پاسخ
سعید کرمانی در پاسخ به احمد سلامتیان: آقای طرفدار نظم و غیر غرض ورز ، تشریف بیارید خوابگاه تا ببینید وضعیت بی نظیر مدیریتی رو تشریف بیارید آزمایشگاه ها تا ببینید وضعیت بی نظیر مالی برای پروژه ها رو شایدم منظورتون از نظم ممکنه این باشه که جو امنیتی رو ببریم بالا در دانشگاه ، در این صورت فکر کنم آدرس رو اشتباه اومدید ، برید پادگان نظامی و نظم لذت ببرید ...
💬 پاسخ
علی ارومیه ای در پاسخ به احمد سلامتیان: بعید می‌دانم اساتید اخراجی و دانشجویانی که بابت حجاب از امتحانات محروم شدن با شما هم نظر باشند. پیشرفت و جهش علمی در زمان دکتر اقامیری هم فقط در مهرماه با وضعیت خوابگاه های ارشد و نبود بوفه در دانشگاه مشخص شده.
💬 پاسخ
امیررضا رحمانی در پاسخ به احمد سلامتیان: دانشگاه بهشتی شده مکانی برای فرار مالیاتی استارتاپ های مشهور و بزرگ کشور، آن هم با دانش بنیان کردن های فرمالیته ! چه اتفاقاتی درحال رخ دادن است؟ اصلا میدانی درباره چی این کارزار صحبت میکند؟ چند بار وارد فضای دانشگاه شده اید؟ اصلا دانشجوی آنجا هستید؟ چند کلاس در انجا شرکت کرده اید؟ با چند نفر صحبت کرده اید؟ تعامل شما چه بوده است؟ من هم بعید میدانم شما حتی یکبار در زمین دانشگاه قدم برداشته باشید.
💬 پاسخ
حامی عدالت در پاسخ به علی ارومیه ای: دوستانی که از عملکرد ریاست حمایت می کنند یا نمی دانند منظور از پیشرفت چیست، یا از بی عدالتی های رئیس در حق دانشجویان و اساتید بیخبرند و یا خود رانت خوار این مدیریت هستند و سختی ها و فیدبک های دیگران را درک نمی کنند که این هم طبیعی است.
💬 پاسخ
فاطمه‌ خسروی : امید است وزیر محترم به عملکرد مدیریتی دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه‌ شهید بهشتی نظارت ویژه ای داشته باشند.
💬 پاسخ
امیررضا رحمانی : فضای دانشگاه شهید بهشتی تهران، امنیتی و سیاسی است. به درخواست های دانشجو به جهت علم ورزی و پژوهش هیچ توجهی نمیشود. وضعیت خوابگاه ها و سلامت دانشجویان بسیار وخیم است. موجی از افسردگی و بیماری های روانی و عصبی گریبان گیر دانشجویان در خوابگاه ها شده است. اعتیاد به مواد مخدر نو ظهور موج میزند. رعایت ادب و احترام توسط مامورین حراست دانشگاه دیده نمیشود و رفتارها توام با خشونت و اجبار است. دانشگاه اجازه نمیدهد هیچ تعاملی با جامعه و صنعت صورت گیرد. تمام فضاهای پارک های علم و فناوری برای ایجاد بستری برای فرار مالیاتی شرکت های بزرگ ایرانی، با مبالغ بالا اجاره داده شده است. از طرح های کسب و کاری و اشتغال آفرینی دانشجویان حمایت نمیشود و بلکه مورد تمسخر قرار میگیرد. فشارهای بی جهت برای مهاجرت نخبگان به خارج از کشور در جای جای این دانشگاه دیده میشود. بوفه ها و سلف ها در دانشگاه مسدود و بسته است زیرا تمام دغدغه مسئولین دانشگاه تفکیک جنسیتی و جداسازی دانشجویان است درحالی که همین دانشجویان در کلاس های درس کنار یکدیگر می‌نشینند. آزادی بیان قانونی وجود ندارد و پرونده سازی علیه دانشجویان رایج است. شورای صنفی به جهت بیان و حل مسائل وجود ندارد. وضعیت غذاهای سلف و خوابگاه اسفناک است، انرژی مورد نیاز تامین نمیشود و دانشجویان مجبور به اشتغال کاری اموری دور از شان میشوند تا برای تامین مخارج تغذیه ای، از درس دور شوند. تمام این ها یعنی از بین بردن منابع و ابطال عمر با ارزش نخبه های گلچین شده کشوری. با تشکر امام علی علیه السلام خطاب به مالک اشتر فرمود: بپرهیز از ویژه سازی (رانت) در چیزهایی که همه مردم در آنها برابرند.نهج البلاغه، نامه ی 53 .
💬 پاسخ
محمدعلی رشادی : از دوران ریاست ایشون، جو دانشگاه کاملاً امنیتی شده. حتی مدیر سلف هم از حراست انتخاب شده! من ادمین یه گروه تلگرامی بودم و هر وقت یکی از بچه‌ها یه انتقاد کوچیک به غذای دانشگاه می‌کرد، سریع از پرایوت نامبر با من تماس می‌گرفتن که پست رو حذف کنم و من زیر بار نرفتم. تهدید می‌کردن که اگر تجمع اعتراض‌آمیز به غذا! شکل بگیره، مقصرش منم. تعداد دفعاتی که به حراست و کمیته احضار شدم، از دستم در رفته.
💬 پاسخ
علی ارومیه ای : یکی دیگر از زحمات جناب دکتر آقامیری که در این متن ذکر نشده وضعیت اسفناک خوابگاه هاست مخصوصا امثال با توجه به قیمت عجیب خوابگاه برای دانشجویان ارشد. لطفا این کارزار را هم امضا کنید: https://www.karzar.net/161602
💬 پاسخ
علی اکبر کدیور : من جانباز بالای ۵۰ درصد که زمان جنگ مدافع وطنم بودم و استاد پیمانی دانشگاه ، ایشون ( آقامیری) من را از دانشگاه بدون هیچ دلیل و سندی و فقط بر اساس قدرت طلبی و رانتی که در دانشگاه داره..و میل شخصی اش تعلیق کرد . به من تحمیل کرد که تو نباید فلان دانشگاه باشی فقط جایی که من دستور میدم باش! مستندات ارائه میدم خدمت شما
💬 پاسخ
عبدالله سراج : با سلام غالب درخواست ها در کارزار به واسطه اغراض شخصی بوده و بوی عدالتخواهی نمی دهند .
💬 پاسخ
علی ارومیه ای در پاسخ به عبدالله سراج: این درخواست دقیقا بر چه مبنایی شخصیه؟ اساتید اخراجی که مشخص هستند، جلوگیری از تشکیل شورای صنفی که حقیقت محض هست، وضعیت اسفناک سلف و بوفه دانشگاه به راحتی قابل مشاهده ست، تعداد زیاد دانشجویان تعلیقی و توبیخ شده در کانال مطالبه شورای صنفی بهشتی منتشر شده با مستندات، فیلم های زیادی از برخوردهای شنیع حراست در زمان ریاست ایشون هم منتشر شده، برداشتن صندلی از کتابخانه مرکزی و سمت گرفتن افرادی مثل صمصامی و پرچمی هم که همه در جریانش هستند. کجاش تسویه حساب شخصی ست؟ امثال دکتر آقامیری شخصی و ایدئولوژیک نگاه نکنند ما هیچ مشکل شخصی ای نداریم.
💬 پاسخ
علی ارومیه ای : تعدادی «اندکی» از اتفاقات دوران درخشان ریاست جناب دکتر آقامیری بر دانشگاه شهید بهشتی: برخوردهای شنیع حراست، ممنوعیت دانشجویان در امتحانات و در برخورداری از امکانات رفاهی صرفا به دلیل حجاب، اخراج اساتید توانمند و صاحب نام دانشگاه، تعلیق و توبیخ دانشجویان، سنگ اندازی در تشکیل شورای صنفی، مشکل جدی خوابگاه ها و پولی شدن، تجاری سازی فضای دانشگاه، از بین بردن فضاهای مشارکتی و مطالعه داخل دانشگاه، احضار غیرقانونی، رد صلاحیت دانشجویان برای عضویت در انجمن فرهنگی و علمی، تعطیلی بوفه‌ها، افت شدید کیفیت غذای خوابگاه، هجوم نیروهای حراست به جلسه امتحان و سالن مطالعه و برخورد ناشایست با دانشجویان و… اقای دکتر سیمایی صراف خود استاد این دانشگاه هستند اگر واقعا امیدی به این دولت است می‌توانید جلوی روند پادگان شدن دانشگاه بایستید. به بازگشت دانشجویان و اساتید به دانشگاه کمک کنید و شر مدیریت امثال آقامیری، مقیمی و… را از اکادمی این مملکت کم کنید.
💬 پاسخ
فضل اله کریمی لک : همه این روسای قبلی بایستی عوض شوند. وضعیت دانشگاهها بسیار اسفناک است. رئیس دانشگاه پیام نور کرمان خانم معین الدینی ضمن عزل شدن، خوبست بازنشسته شود. بگذارید نیروهای جوان با رویکرد جدید بیایند. همچنین رئیس دانشگاه صنعتی سیرجان را تا دانشگاه را کلا نابود نکرده عزل کنید.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


ثبت رسمی در دبیرخانه

نامه تأیید امضاهای این کارزار جهت ثبت و پیگیری صادر شد.

سلب مسئولیت

در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: