⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ پویش ملی برای پیشگیری از خودکشی؛ سهم من
◻️ اعتراض به رفع فیلتر قطره‌چکانی و ادامه سانسور و محدودیت اینترنت
◻️ درخواست پرداخت هر چه سریع‌تر معوقات متناسب‌سازی لایحه برنامه هفتم

درخواست راه‌اندازی مجتمع تجاری حیات شرق و عزل هیئت مدیره مجتمع حیات شرق

#راه_اندازی_مجتمع_تجاری_حیات_شرق

درخواست راه‌اندازی مجتمع تجاری حیات شرق و عزل هیئت مدیره مجتمع حیات شرق

بسمه تبارک و تعالی
اللهم صل علی محمد و آل محمد (ص)

فرماندار محترم شهر مشهد
جناب آقای محسن داوری

با سلام و احترام؛

بدین وسیله جمعی از مال‌باختگان بخش تجاری مجتمع حیات شرق به استحضار می‌رساند که بر اساس طرح بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده پیرامون حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) جهت احداث پروژه‌های مسکونی و اقامتی، یکی از اهداف این طرح فراهم نمودن زمینه مشارکت مردمی و جذب سرمایه‌های کوچک مردمی بوده، چرا که مشارکت مردمی باعث تسهیل در روند بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری می‌شود و بازآفرینی و احیای این بافت‌ها جز با مشارکت مردم حاصل نمی‌شود.

متأسفانه سرمایه‌های کوچک مردم جذب شد ولی به توانمندسازی اقتصادی مردم و ظرفیت‌های اجتماعی و به میزان آسیب‌پذیری مردم هیچ توجهی نشد.

به علت غفلت مسئولین و نبود یک سیستم نظارتی بر نقش و سرمایه‌های مردمی، هیچ دستگاهی بر راه‌اندازی این مجتمع و سرمایه‌های مردمی نظارت نداشته است. پس از گذشت بیش از ۱۰ سال از ساخت این مجتمع که از بافت‌های نوسازی اطراف حرم است، هیچ دستگاهی نپرسیده است که چرا این مجتمع تجاری راه‌اندازی نشده؟

از آنجایی که مسئولین دولتی موظف به تأمین امنیت سرمایه‌های مردمی هستند تا حقوق مردم ضایع نشود؛ آیا وظیفه هیچ دستگاه نظارتی نیست که وقتی با وعده‌های داده شده به مشارکت مردم در ساخت بافت‌های فرسوده و اعتمادسازی مردم به خاطر نظارت دستگاه‌های دولتی، مردم به سرمایه‌گذاری می‌کنند، به سرمایه‌های مردمی هم نظارتی داشته باشند؟

آیا تا به حال فکر کرده‌اید چه بر سر سرمایه‌های مردمی در این مجتمع، که حاصل نوسازی بافت‌های فرسوده اطراف حرم بوده، آمده است؟ برای صیانت از اموال مردم در این طرحی که زیر نظر دستگاه‌های دولتی تصویب و حمایت شده و اجرای آن به بخش خصوصی داده شد، چه تدبیری اندیشیده شده است؟

آیا هدف از نوسازی بافت‌های فرسوده اطراف حرم فقط نوسازی و فضا سازی بوده یا رونق بخشی این بافت‌ها و توانمندسازی مردم و رضایتمندی مردم این منطقه هم مدنظر بوده است؟

آیا برای حفظ حقوق مردم، نباید در خصوص عملکرد و سوابق شرکت‌های سازنده پیگیری‌های لازم انجام شود تا حقوق مردم ضایع نشود؟

این شرکت عمرانی سارا با دور زدن قوانین و مقررات و اختصاص دادن واحدهای زیادی به خود، بیش از ۵۰٪، مدیریت مجتمع را هم در اختیار گرفته و مالکان این مجتمع را متضرر و سرمایه‌های مردمی را نابود کرده است، بدون توجه به راه‌اندازی و رونق بخشی، بدون داشتن یک کارنامه سبز و رضایتمندی مردم منطقه، از یک پروژه ناموفق مجدداً مجوز ساخت یک پروژه دیگر را می‌گیرد!

به علت نبود یک سیستم نظارتی بر سرمایه‌های مردمی، این مال‌باختگان هستند که بایستی جور سودجویی این شرکت عمرانی سارا (شرکت سازنده) را بکشند.

این مجتمع تجاری که نتیجه نوسازی بافت فرسوده اطراف حرم بوده با گذر زمان بیش از ۱۰-۱۲ سال ساخت، بدون اینکه راه‌اندازی شود و بدون اینکه مردم از سرمایه‌های کوچک خود استفاده کنند، خود دچار رکود و فرسودگی شده است.

آیا همانطور که تمام دستگاه‌های دولتی مرتبط با این پروژه تا زمانی که مطالباتشان را از شرکت سازنده دریافت نکنند، مهر موافقت را نمی‌زنند، آیا ضرورتی نداشت که یک سیستم نظارتی هم بر سرمایه‌های مردم می‌بود و تا راه‌اندازی و رونق بخشی که مهمترین اصل ساخت مجتمع‌های تجاری است را پیگیری می‌کرد؟! و یا اینکه مالکان برای رسیدن به سرمایه از دست رفته‌شان که بخاطر تبلیغات و اعتمادسازی از سوی دستگاه‌های دولتی در حمایت از این طرح بوده، بایستی درگیر مراجع قضایی شوند و سال‌هایی هم عمرشان را در دستگاه‌های قضایی سپری کنند؟! چرا دولت هیچ‌گونه نظارتی بر سرمایه‌های مردم نداشته است؟!

با روند فعلی و با توجه به ناتوانی مدیران کنونی شرکت سرمایه‌گذاری سارا و هیئت مدیره مجتمع تجاری، احتمال حل مشکل این مجتمع بعید به نظر می‌رسد.

با توجه به آماده بودن صورت مجلس تفکیکی واحدها و پایان‌کار بهره‌برداری مجتمع، از تنظیم سند به مالکان بخش تجاری به دلیل تخلفاتی که مرتکب شده و تعهدی که به شهرداری داده، مالکان را از داشتن سند محروم کرده‌اند.

با راهکارهای قانونی مالکان که بر اساس مفاد قرارداد پیش‌فروش و اساسنامه بوده، با راه‌اندازی و رونق بخشی مجتمع مخالفت نمودند و هیچ اقدامی به راه‌اندازی مجتمع نمی‌کنند و دلیلش هم آماده نبودن مشاعات و وجود واحدهای حقوقی بانک ملی و واحدهای شرکت سارا و شرکت بازآفرینی که بیشتر از ۵۰٪ واحدهای مجتمع را شامل می‌شود و ترس از مطالبه‌گری مالکان بخاطر تأخیر در تحویل واحدها و مشاعات بوده است؛ و از آنجایی که ما مالکان به دلیل تبلیغات و حمایت و نظارت دستگاه‌های دولتی بر طرح بهسازی و نوسازی بافت فرسوده اطراف حرم اعتماد کردیم و با سرمایه کوچک‌مان در این طرح مشارکت کردیم و بدون مشارکت مردمی این پروژه قابل اجرا نبوده و از آنجایی که رضایت مردمی در اجرای این طرح‌ها اولویت بوده، لذا اینجانبان مالکان مجتمع حیات شرق خواهان:

۱. تشکیل یک ستاد پیگیری و اعمال نظارت مسئولان ذی‌ربط جهت بررسی مشکلات راه‌اندازی و رونق بخشی بخش تجاری مجتمع بعد از گذشت بیش از ۱۰ سال ساخت و نظارت جدی دستگاه‌های دولتی بر عملکرد شرکت عمرانی سارا و تخلفات بسیاری که در ساخت و ساز مجتمع داشته و تأخیر در تحویل واحدها که بدون تکمیل مشاعات مانع از بهره‌برداری مجتمع و خسارت سنگین مالی به مالکان شده، خواهان بررسی تخلفات این شرکت هستیم.

۲. بی‌اعتمادی ایجاد شده به هیئت مدیره مجتمع تجاری، به علت نداشتن سابقه یک مدیریت شفاف و ناتوانی در امر راه‌اندازی مجتمع، خواهان برکناری این افراد، بالاخص رئیس هیئت مدیره و مدیر اجرایی مجتمع که خود از کارکنان شرکت عمرانی سارا بوده و از قدرت و توان مالکان خارج است می‌باشیم.

۳. خواهان تشکیل مجمع سالانه و ارائه گزارش مالی، چرا که در تمام این سال‌ها از تشکیل مجمع عمومی سالانه (به جز ۲ بار با یک روند غیرقانونی و هرج و مرج، بدون گزارش کار و گزارش مالی، صرفاً جهت انتخابات) خودداری نموده‌اند.

۴. ارسال دعوتنامه رسمی به مالکان جهت تحویل مشاعات و راه‌اندازی واحدها حداکثر به مدت ۳ ماه، در غیر اینصورت توسط هیئت مدیره واحدها اجاره داده شود. (براساس مفاد قرارداد پیش‌فروش و اساسنامه مجتمع) این مهم‌ترین راهکار برای راه‌اندازی مجتمع تجاری می‌باشد.

۵. تغییر و اصلاح اساسنامه با حضور نماینده محترم اداره صنعت و معدن.

۶. تشکیل یک سیستم نظارتی تا پایان نتایج بهره‌برداری برای حفظ حقوق و صیانت از اموال مردم.

۷. با توجه به اینکه صورت مجلس تفکیکی واحدها در سال ۱۳۹۵ و پایان‌کار بهره‌برداری در سال ۱۴۰۰ آماده بود، خواهان الزام به تنظیم سند رسمی که لازمه خرید ملک می‌باشد هستیم.

حال باید دید این زخمی که بر پیکره این مجتمع، که حاصل نوسازی بافت‌های فرسوده بود و حال خود دارد فرسوده می‌شود، چه زمانی التیام می‌یابد و شرایطی در شأن امام رضا (ع)، مالکان و زائران آن حضرت را ایجاد می‌کند.

السلام علیکم و رحمه الله

جمعی از مالکان بخش تجاری مجتمع حیات شرق از بافت‌های اطراف حرم مطهر امام رضا (ع) دارای ۵۸۰ واحد تجاری

رونوشت:

ریاست محترم شورای اسلامی شهر مشهد

کمیسیون عمرانی مجلس شورای اسلامی

معاونت شهرسازی شهرداری مشهد

معاونت شهرسازی منطقه ثامن شهر مشهد

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 81 نفر

  • اشرف رحمتي

  • ملیحه ایمانی

  • حسین عمرانی پیروز

  • مریم عبادی مقدم

  • تیرگان روح اللهی

  • نوابه مومنی

  • علی حسین ایمانی

  • میترا قربانی

  • حمید رضا بختیاری

  • زهره امیری

  • علی اصغر فرهمندپور

  • اعظم کاهانی

  • مریم نیری

  • عارفه کاهانی مقدم

  • آمنه پالودبردن

  • علیرضا مهاجرنیا

  • سیدعبدالحسین پورجعفر

  • قاسم ضرغام

  • اکرم دانش

  • افشین دانشیان

  • عبدالحمید حبیبی خراسانی

  • غلامرضا عبدی

  • علی ملکی

  • محمدجواد رجائیان

  • محمد الهی

  • رضا زینلی

  • بیژن اظهری

  • حسین مولایی فرد

  • افشین فیروز

  • مهدی کاوی

بحث و گفتگو

رضا قاسمی : این چه متنی است از شورای شهر میخواید مجتمع تجاری راه بندازد😂😂
💬 پاسخ
علی رضا : این متن هرکسی نوشته مشخصه خودش با خودش مشکل داره و نه از قانون و نه از شرایط کشور هیچ اطلاعی نداره طفلی حتما مشکل روحی و روانی داره 😁
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


سلب مسئولیت

در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: