⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست اقدام فوری برای نجات جان زنان و دختران ایران از خشونت ناموسی
◻️ درخواست حذف همیشگی سربازی اجباری
◻️ درخواست تصویب سربازی برای دختران

درخواست جلوگیری از احداث سد شهید

#نه_به_سد_شهيد

درخواست جلوگیری از احداث سد شهید

ریاست محترم جمهور
جناب آقای دکتر پزشکیان

رییس محترم قوه‌ی قضائیه
جناب آقای حجت الاسلام محسنی اژه‌ای

رییس محترم کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
جناب حجت الاسلام پژمان فر

با سلام،

چنانچه مستحضرید، طرحی در حال اجراست که به موجب آن قرار است با احداث سد شهید، بخشی از آب استان اصفهان تأمین شود. در این بین، به جرأت می‌توان گفت که اکثریت قریب به اتفاق کارشناسان محیط زیست مخالف اجرای این طرح هستند. در حالی که اکثر کشورهای دنیا در حال کاهش روند سدسازی هستند، عجیب است که با وجود توصیه کارشناسان و متخصصین، برخی مسئولین بر احداث این سد اصرار می‌کنند. همان طور که می‌دانید، پروژه‌های انتقال آب در کشور نه‌تنها شکست خورده و مشکلی را حل نکرده، بلکه حتی بعضاً باعث خسارت به سرمایه اجتماعی نظام و ضربه به وفاق ملی شده است. این اصرار بی‌دلیل و بدون توضیح، برای جمعی از مردم شائبه دخالت مافیایی قدرتمند و سودجو را نیز به وجود آورده است.

لازم به ذکر است که در صورت احداث این سد، بسیاری از گونه‌های جانوری و گیاهی کمیاب نیز حیات خود را برای همیشه از دست می‌دهند. با احداث این سد، ۲۰ کیلومتر از مسیر جابه‌جایی فصلی گونه‌های جانوری که شامل پلنگ، خرس و بز کوهی می‌شود، به روی آن‌ها مسدود خواهد شد.

با توجه به جانمایی غلط این سد و با توجه به اهمیت بسیار بالای گردشگری منطقه و ایضاً زیر آب رفتن هکتارها زمین مرغوب کشاورزی اهالی بومی و در خطر افتادن راه معیشت صدها خانوار ساکن در آن منطقه، از جمله باغداران و دامداران،

لذا درخواست داریم ضمن توجه به موارد ذکرشده، اجازه ندهید با احداث سد شهید منطقه‌ی پادنا، که موجب خسارات جبران‌ناپذیر به محیط‌زیست انسانی و طبیعی شده و در مغایرت با اصل ۵۰ قانون اساسی است، این زیست‌بوم از بین برود.

خواهشمندیم با هر نوع و هر میزان انتقال آب از سرتنگ پادنا به وسیله‌ی سد جلوگیری شود، چراکه باعث خسارت دیدن و از بین رفتن تنها منبع درآمد صدها خانوار از اهالی سرتنگ و مهاجرت اجباری آن‌ها خواهد شد که خسارات جبران‌ناپذیری در پی خواهد داشت.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2277 نفر

  • جواد دوست محمدیان

  • محمدرضاباقريان نجف اباد

  • فرج پناهی

  • امین الله حسنی توابع

  • آزاد خوش نشین

  • خیام حسنی

  • سورنا پناهی

  • ضرغام حسنی

  • حاتم حسنی

  • عباس سلطانی

  • یوسف قره بیگی توابع

  • مسعود قرباني

  • کاظم صفیخانی

  • مهرداد شفیعی

  • رمضان محمدی

  • محمد علی طاهری منش

  • اسماعیل سلیمانی نژاد

  • رضامرادی توابع

  • علی اکبر قائدی

  • محمدصالح قره بیگی

  • حمیده حسنی توابع

  • فرهاد وزیری

  • بهمن ایزدی

  • اختر محمدی

  • علیرضا جمشیدی موصلو

  • روح الله فارسیمدان

  • Z ghaedi

  • محمد غفاری بهلولی

  • مصیب قائدی

  • اکبر غفاری بهلولی

بحث و گفتگو

زهرا موسوی : خیلی جالب هست سهمیه سرانه فضای سبز اصفهان کویری از رشت بیشتر هست؟؟ با آب کجا توکویر این همه فضای سبز درست کردید!
💬 پاسخ
محمد علی لطفی : گویا قرار است آب خلیج فارس پس از تسویه و مک زدایی و صرف صدها همت به کویر لوت و مرکزی و دریاچه ارومیه و باطلاق گاوخونی هدایت و احیاء شوند!؟! آیا مگر مرده را در این دنیای فانی میتوان زنده کرد؟ چرا ما برای طبیعت حقوق طبیعی قایل نیستیم و میخواهیم برای همیشه ثابت و زنده نگهش داریم و استفاده کنیم؟ آیا اگر کره زمین دوران زلزله و یخبندان و جدا شدن قاره ها و از بین رفتن دایناسورها و....... را طی نمی‌کرد الان بنده وجود داشتم؟ آیا فعالیتهای حفظ محیط زیست مشابه با زیر ابرو برداشتن و تخریب محل دیگری نیست؟.
💬 پاسخ
نادر قبادلو : مافیای اب برای منافع خود این سد را می‌زند. اصلا هم توجه نمی‌کنند که امسال کل بارندگی سمیرم به 40میلیمتر نمی‌رسد. چگونه جایی با این بارش کم باید آب کشاورزی وصنعت جاهای دیگر را تامین کند؟ وقتی مردم سمیرم مشکل آب آشامیدنی دارند به کدام دلیل باید آب آنها را برای کشاورزی وصنعت جاهای دیگه ببرند؟
💬 پاسخ
مهران پوستی : به جای تکرار بگومگوهای بی‌نتیجه، چرا نمی‌آیید همگی با قانون «مدیریت استانی آب» (مصوب ۱۳۸۳) مخالفت کرده و خواهان الغای آن و بازگشت مدیریت حوضه‌ای شویم؟ چنین قانون بسیار عجیبی در هیچ یک از دیگر کشورهای جهان وجود ندارد. بحران زاینده‌رود، پس از انتقال آب آن در سال ۱۳۷۹ به یزد و خشکاندن آن برای اولین بار، با تصویب این قانون که لایحه آن هم توسط دولت آقای خاتمی ارائه شد به وجود آمد. خلاصه و بالاخره دوستان با این قانون موافقند یا مخالف؟ آیا وقتی به ضرر اصفهان باشه خوبه و وقتی به ضرر خودشون باشه بده؟!
💬 پاسخ
پریسا صادقی در پاسخ به مهران پوستی: اصفهان که ماشالله شهر کویری صاحب همه چی شده. از انواع صنایع وکشاورزی بگیر تا تولید مرغ و ماهی در کویر. جالبه صدتا تونل زدن آب چهارمحال را دزدیدند آوردند وسط کویر. آنوقت یک خط لوله رفته یزد اعتراض می‌کنند. والا اگه جای چهارمحالی بودین چی کار میکردین.
💬 پاسخ
مهتاب افشاری در پاسخ به مهران پوستی: چگونه قانون مدیریت استانی تصویب شده وهنوز آب منطقه ای اصفهان دارد آب چهارمحال را می‌دزدد؟ عکسهای زاینده رود که از زمان قاجار هست ونشان می‌دهد که خشک هست ویک رود فصلی سیلابی بوده؟ اگر هم به قانون مدیریت حوضه ای بر گردیم به کدام دلیل آب حوضه کارون سرقت می‌شود وبه حوضه زاینده رود می‌آید.؟
💬 پاسخ
کرامت صادقی در پاسخ به مهران پوستی: چجوری شما میگی 1383تصویب شده. بعد میگی زاینده رود 1379خشک شده؟؟!!!
💬 پاسخ
مهران پوستی در پاسخ به کرامت صادقی: سال ۱۳۷۹ با انتقال تمام آب موجود زاینده‌رود به یزد، زاینده‌رود برای اولین بار خشکانده شد، ولی هنوز شاید در نیمی از سال جاری بود. از سال ۱۳۸۳ و به دنبال تصویب قانون مدیریت استانی آب، برداشتهای گسترده‌ای در بالادست زاینده‌رود ایجاد شد و رسیدیم به حالا که زاینده‌رود به زور و در چند روز از سال، آن هم برای آنچه از کشاورزی اصفهان باقی مانده جاری می‌شود.
💬 پاسخ
سیامک رضایی : بابا رودخانه فصلی سیلابی زاینده رود را به زور نمیشه دائمی کرد. اگر هم میخواهید آب داشته باشه یک کم از حجم فولاد سازی وویلا سازی اطراف اصفهان کم کنید بلکه مرده رود یک کم آب بگیره.
💬 پاسخ
نسرین کریمی : سمیرم همیشه محرومترین منطقه استان اصفهان بود. کمترین بودجه وامکانات را از مرکز اصفهان می‌گرفت. موقع آگهی استخدامی فولاد وذوب اهن همه شهرهای اصفهان را امتیاز بومی می‌دادند ولی به سمیرم نمیدادند.در حالی که در خیابان امادگاه وشمس آبادی اصفهان دکتر بیداد می‌کرد سمیرم به شدت از کمبود پزشک رنج می‌برد. جالب هست حالا موقع غارت آب سمیرم جز اصفهان شده عزیز شده. خیلی جالب هست.
💬 پاسخ
ارمان همایون پور : با سلام. متاسفانه طرح های انتقال آب نه تنها تیشه به ریشه محیط زیست میزنه و اثرات مخربی روی محیط زیست میزاره. بلکه داره باعث اختلافات شدید قوم وقبیله ای می‌شود. خواهشا جلوگیری کنید.
💬 پاسخ
اسفندیار واقفی : کسانی که از انتقال آب ماربر به رود مرده رود مرداب گاو خونی حمایت می‌کنند یکسر تشریف بیاورند روستاهای پادنای سمیرم. مردم آب خوردن ندارند واب سهمیه ای شده. اکثر باغها از بی آبی خشک شده. جوانان بیکار اکثرا به رانندگی اسنپ در اصفهان شهرضا روی آورده اند. با کدوم وجدان ومنطق میخواهید آب راببرید؟ در قیامت جوابگوی ای خیانتتان باشید
💬 پاسخ
الیاس مرادی : سیاست های غلط گذشته پافشاری بر ادامه آن از قبیل توسعه صنایع آب بر مثل فولاد وکاشی در مناطق کویری. ایجاد کشاورزی وگلخانه واحدهای بزرگ پرورش مرغ و دام در مناطق کویری. احداث بی رویه شهرک های صنعتی در مناطق کویری وسپس حیله انتقال آب از نقاط دیگر به این مناطق کویری کشور را به این روز انداخته هست.
💬 پاسخ
نرگس صمیمی : با سلام. اداره محیط زیست اصفهان خصوصا در منطقه سمیرم به شدت با کمبود نیرو وامکانات رو به رو هست. نمونه بارز آن فاجعه کشتن توله خرس های ونک سمیرم بود. حالا چطوری میخاد محیط زیست دنای شمالی را هم مدیریت کنه؟ چرا تا بحث آب دزدی پیش آمد به فکر افتادین دنای شمالی را از کهکیلویه جدا کنید؟؟
💬 پاسخ
مهدی قلی خواجه : در همه جای دنیا برای سد سازی وانتقال آب بیست سال مطالعه می‌کنند. حالا چرا بدون هیچ مطالعه ای در حالی که هنوز مجوز زیست محیطی گرفته نشده آب منطقه ای اصفهان عملیات اجرایی را شروع کرده؟ اگه کار درستی هست چرا راه روستای قائد علی را بستن نمی‌گذارند کسی برو؟. حتی مردم خود روستا راهم نمی‌گذارند رد شوند؟ انگار آب منطقه ای اصفهان شمر هست؟ از خدا بترسید.
💬 پاسخ
جمال سامی : من خودم ساکن اصفهانم. هر جا میریم به چشم غارتگر آب به ما نگاه می‌کنند. از بس کارگاه کارخانه تواصفهان ساختند از دود وغبار نمیشه وایستاد. به جای توسعه صنایع آب بر در اصفهان وبعد رفتن سراغ آب بقیه وبه زور آوردنش تو اصفهان باید صنایع آب بر به محل اصلیش یعنی کتار دریا برگردد. نمیشه که همه چیز هم زمان تو اصفهان باشه. از انواع صنایع بگیر تا انواع کشت وصنعت. بالاخره مردم جاهای دیگه هم حق حیات دارند.
💬 پاسخ
علی مراد فرهمند. : اصفهانی ها بعد از چهارمحال که کامل آبش را دزدیدند اومدن سراغ ماربر. بعد هم می‌روند سراغ آب استان‌های مازندران و گیلان می‌گویند چون مسافران شمالی عید می‌آیند اصفهان طبق طومار شیخ بهایی ما حق آبه داریم. کلا تمام آب‌های ایران طبق طومار شیخ بهایی حق آبه اصفهان هست والسلام.
💬 پاسخ
مالک طایی : تونل اول کوهرنگ سالیانه 350میلیون مترمکعب از چهارمحال به زاینده رود. تونل دوم کوهرنگ 400میلیون مترمکعب از چهارمحال به زاینده رود. تونل سوم 350میلیون مترمکعب از چهارمحال به زاینده رود. تونل چشمه دیمه 400میلیون مترمکعب از چهارمحال به زاینده رود. تونل چشمه مروارید 300میلیون مترمکعب از چهارمحال به زاینده رود. تونل گلاب یک میلیارد مترمکعب از چهارمحال به زاینده رود. تونل بهشت آباد یک میلیارد دویست میلیون متر مکعب از چهارمحال به زاینده رود. تونل خدنگستان 400میلیون مترمکعب از دز به زاینده رود. تونل کوگان 350میلیون متر مکعب از دز به زاینده رود. سد ماندگان 300میلیون مترمکعب از ماربر به زاینده رود. سد شهید 350میلیون متر مکعب از ماربر به زاینده رود؟ جدی آب شرب اصفهان چقدره؟؟ با این حجم آب میشه 60میلیون جمعیت را آب داد. پس معلومه آب را برای برنج کاری وفولاد سازی وکاشی سازی در کویر می‌برید نه برای شرب! آب را برای ویلا سازی می‌برید نه برای شرب! خواهشا تایید کن.
💬 پاسخ
ناصر راجی : با سلام. من ساکن پادنای سمیرم هستم. اینجا مردم نه کار دارند نه پارک دارند ونه شهرک صنعتی که بروند داخلش کار کنند. تمام درآمد مردم یک مقدار باغ هست که براثر خشکسالی همین هم داره خشک میشه. حالا خداوکیلی با کدوم عقل اومدین آب ما بدبختها را بدزدید ببرید برای ادامه ویلا سازی در چادگون اصفهان. برنج کاری در کویر لنجان. ؟چرا توسعه فولاد در شهر کویری اصفهان تمام نمیشه؟ چرا دست از آب دزدی بر نمی‌دارید؟ چهارمحال را خشک کردید بس نبود؟
💬 پاسخ
سعید بهادری : خیلی جالب هست. مردم روستاهای اطراف رود ماربر در پادنا حق استفاده از آب را ندارند وتمام باغات شان خشک شده مجبورند بروند در شهرک ها وگلخانه های اصفهان کارگری کنند. اونوقت می‌خواهند این آب راببرند تا ویلا سازی در چادگان اصفهان وبرنج کاری در لنجان اصفهان وفولاد سازی در اصفهان باز هم توسعه. یابد! آخه تبعیض تا کی؟
💬 پاسخ
مهران پوستی : یک بام و دو هوا؟ حدود ۶۰۰ میلیون متر مکعب در سال، در چهارمحال و بختیاری، تحت این عنوان که آب خودمونه و از جلو چشممون رد میشه از زاینده‌رود به غارت می‌رود!
💬 پاسخ
حسام رشیدی در پاسخ به مهران پوستی: آره یک بام ودو هوا. موقع آب زاینده رود میگید آب باید مسیر قدیمیش را بره. موقع آب ماربر میگید از استان نباید خارج بشه؟ خب بزارید ماربر هم مسیر قدیمیش را بره. کویر جای برنج کاری وفولاد سازی نیست
💬 پاسخ
عاطفه افشاری در پاسخ به مهران پوستی: به سلامتی سد را می‌سازیم واب را مثل آب‌های چهارمحال می‌آوریم تا رتبه یک تولید شیلات وماهی زینتی لبنیات تولیدات گلخانه ای وقارچ وپرورش مرغ بلدرچين در اصفهان حفظ بشه. تازه می‌خواهیم دریاچه مصنوعی هم بسازیم. شما لرها هم بیاین داخل گلخانه های ما اصفهانی ها کارگری کنید.
💬 پاسخ
جواد نظری در پاسخ به مهران پوستی: طفره که تو میری. میگه چجوری هست شما موقع زاینده رود میگی آب باید مسیر تاریخش را بره. موقع ماربر نمیزارید مسیر تاریخش را بره منطقتون عوض میشه میگید آب نباید از استان خارج بشه؟ آخر حرف حسابتون کدومه؟ پس خوزستانی هم نزاره نفت وگاز از استانش خارج بشه؟ کرمانی ویزدی هم سنگ آهن معدنش را مدیریت کنه نزاره از استانش خارج بشه.
💬 پاسخ
نیره نصر اصفهانی. در پاسخ به مهران پوستی: شما دارید حرف زور میزنی جناب. با منطق شما آب چهارمحال هم نباید از استان شان خارج بشه وتول یک تا صد کوهرنگ وبقیه تونل‌ها باید بسته بشه تا آب چهارمحال را خود استان چهارمحال مدیریت کنه.
💬 پاسخ
فرزاد ظاهرفرد : احداث سد برای همه مفید هست این آب شیرین الکی به هدر میره و میریره تو خلیج فارس بدون کوچکترین استفاده بهتره ایجاد بشه
💬 پاسخ
نبی اله قائدی در پاسخ به فرزاد ظاهرفرد: با سلام بنده هم با نظر آقای ظاهر فرد موافقم سیبی که در پادنا دلال سودش را میخوره هم سد بگیره بره زیر آب بهتره. از کشاورز سیب میخرن کیلویی ۱۰تا ۱۵ هزارتومان تو مغازه میفروشند ۷۰ هزار تومان
💬 پاسخ
مرجان طاهری در پاسخ به فرزاد ظاهرفرد: کجا آب الکی هدر میره. از هزاران سال قبل روستاها ومردم زیر این آب با این اب کشاورزی می‌کردند. این رودخانه چشمه های زیر را تغذیه می‌کند دهها پرورش ماهی زیر این آب هست چرا حرف مفت میزنی. تمام دنیا را که نمی‌شود خشک کرد آبش را داد اصفهان تا رتبه اول تولید شیلات لبنیات وقارچ تولیدات گلخانه ای ومرغ بلدرچين باشه. خب این صنایع و کارگاه‌های آب بر را از کویر اصفهان ببرید.
💬 پاسخ
خلیل سامی در پاسخ به نبی اله قائدی: خب برنج را هم سر مزرعه کیلو بیست می‌خرند تو مغازه کیلو صد وپنجاه می‌خرن. سودش را دلال میخوره. چه واجبی هست توکویر اصفهان برنج بکارند تا مجبور به آب دزدی بشن.
💬 پاسخ
لیلی منصوریان در پاسخ به نبی اله قائدی: خب کارگر بگیر بزار سردخانه سیبت را مفت نده. جواب شما پاک کردن صورت مساله هست. خیلی بهت میاد که جز برنج کاران لنجان باشی داری این حرف را میزنی چون به نفعت هست.
💬 پاسخ
علیرضا بهمن فولادی : الکی وقتتون را تلف نکنید. تصمیم گرفته شده و پیگیری هیچ نتیجه‌ای برامون نداره
💬 پاسخ
جواد نظری در پاسخ به علیرضا بهمن فولادی: آره. بابا بزارید آب راببرند تا مردم لر نشین فقیر تر بشند کویر نشینان مرکز پولدارتر بشند. اطراف چادگون اینقدر باغ ویلا ساختند واز شهرضا تا اصفهان این قدر شهرک صنعتی ساختند که آدم دیوانه میشه. بالاخره باید آب این کارخانه ها از یک جایی بیاد. بقیه هم که باغاشون خشک میشه ناراحتند از ایران برن.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


صدور نامه برای مسئولان

نامه گزارش این کارزار جهت پیگیری صادر شد.

انتشار پوستر دعوت به امضا در اینستاگرام

انتشار پوستر در اینستاگرام

با توجه به اهمیت این کارزار پوستر آن در اینستاگرام منتشر شد.

مشاهده پست دانلود پوستر

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: