⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست اقدام فوری برای نجات جان زنان و دختران ایران از خشونت ناموسی
◻️ درخواست حذف همیشگی سربازی اجباری
◻️ درخواست جلوگیری از تخریب پارک قیطریه

حمایت مردمی از جناب آقای دکتر رضا پورسردار

#دکتر_رضا_پورسردار_صدای_مردم

حمایت مردمی از جناب آقای دکتر رضا پورسردار

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای دکتر احمد کرمی
استاندار محترم استان ایلام

جناب آقای دکتر اسدالله چراغی
نماینده محترم مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی

با سلام،

احتراما به اطلاع محضرتان می‌رسانیم در پی انتقادات از مدیران شهرستان، از مالک رسانه مردمی فریاداشرق، جناب آقای دکتر رضا پورسردار، حکم ۲ سال زندان، ۵۰ میلیون جریمه و... صادر شده است.

کانال فریاداشرق یک رسانه مردمی بوده و همواره در جهت رفع مشکلات فرهنگی و اجتماعی قدم برداشته و با انتقادات سازنده از مسئولین در جهت اصلاح و روشنگری امور نامبرده، در جهت کاهش مشکلات اجتماعی جوانان شهرستان آبدانان همچون اعتیاد، خودکشی، طلاق، فقر و... همواره به‌صورت خودجوش و با حمایت اقشار مختلف مردم در سال‌های اخیر نقش انکارناپذیری داشته‌اند. همچنین جناب آقای دکتر رضا پورسردار به عنوان رئیس ستاد امید مردمی دکتر پزشکیان شهرستان آبدانان، در ایام انتخابات به‌صورت شبانه‌روز برای افزایش مشارکت مردم در پای صندوق رأی تلاش نموده و این مهم بر هیچ‌کسی پوشیده نیست.

حال جالب است که در متن حکم صادره برای ایشان آمده است که ایشان با انتشار اخبار و مطالبی موجبات نارضایتی مسئولان شهرستان آبدانان را فراهم نموده است!! آیا واقعاً کار ما در نظام اسلامی به جایی کشیده شده است که با انتقاد از یک مسئول شهرستانی روانه زندان شویم؟! آن هم در دولتی که با شعار آن آزادی و وفاق ایران اسلامی بر سر کار آمده است.

از محضر شما مسئولین بزرگوار خواستاریم در جهت اجرای عدالت صحیح در لغو اجرای احکام مذکور برای دکتر رضا پورسردار ملاحظات لازم را به عمل آورید و تجدید نظر لازم را مبذول فرمایید.

و من الله توفیق

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 1457 نفر

  • تارا پورسردار

  • ایوب سپه وند

  • آقای پیرانی

  • ویهان جرایه

  • صمد خطاوی

  • هادی محمدولی

  • فتح اله پورسردار

  • عارف پورسردار

  • هوشنگ رحمانی

  • ناصر پورمند

  • سهراب کرمی

  • فرهاد عزیزی

  • عبدالرحمن کولیوندی

  • نیما نوروزی

  • فرهاد رشیدی

  • علی رحیمی

  • روح اله چیدان

  • محمد کسایی پور

  • زینب شریفی

  • کوروش شادی

  • اشکان جیبا

  • مینا ابراهیمی

  • رضا باقری

  • هادی احمدی

  • امید چکاوک

  • علی مرادخانی

  • فرشید کرمی

  • محمد رضا مرادی

  • علی رضا نصوری

  • افشین مرادخانی

بحث و گفتگو

سید شکراله برزگر : کانال تلگرامی فریاد اشراق رسانه حق گو و مطالبه گر است . و همیشه حامی مردم و تکیه گاه مردم . جناب آقای دکتر رضا پورسردار فردی امین و راستگو است.
💬 پاسخ
اکبر شهریاری : سلام یادمان باشه همین مردم به شماها رای دادن وامید رسیدگی درخواستشان که خواسته حقیست را دارن مگرنه درمقابل حرف حق نباید کارشکنی کرد باشناخت ۶۵ سال سن بعنوان ایثارگر سالهای اول جنگ تایید میکنم حق شناسی وحقگوی پور سرداررا
💬 پاسخ
علی کنانی : من هموطن سما از خرمشهر هستم از خوندن این مطلب ناراحت شدم به امید عدالت.
💬 پاسخ
امیر رضا رنجبر : با تمام وجود از دکتر پورسردار که الحق زبان محرومان این شهرستان هست حمایت میکنیم ...
💬 پاسخ
سیدخیراله ساعدی : رسانه اشراق، یک رسانه مردمی با درج نظرات مردم و بیان اخبارهای مفید و بدور از ه گونه حاشیه می باشد.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


سلب مسئولیت

در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: