فرماندار محترم شهرستان کوهرنگ
مدیرعامل محترم شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری
سلام و احترام؛
زمینهای گلآباد و پاچگاه در منطقه بیرگان شهرستان کوهرنگ که در محدوده طرح سد سوم بیرگان قرار دارند و مبلغی از سوی سازمان آب منطقهای چهارمحال و بختیاری به مالکین آنها اختصاص یافته است، متأسفانه از سوی عدهای معدود بهعنوان ملک انحصاری معرفی شده و قصد دارند این مبلغ را بهصورت غیرقانونی دریافت نمایند.
با توجه به اینکه قاضی محترم شورای حل اختلاف بیرگان، پس از بررسی شکایات مکرر، رأی بر مشاع بودن این زمینها صادر نموده و نظر به غیرقابل تقسیم بودن آنها، ما، بهعنوان اکثریت مالکین، اعتراض خود را نسبت به پرداخت هرگونه وجه به افراد خاص اعلام مینماییم.
لذا از مسئولین محترم تقاضا داریم تا زمان حل اختلاف و حصول توافق نهایی، از پرداخت هرگونه مبلغ در این خصوص خودداری فرمایند تا از تضییع حقوق اکثریت مالکین جلوگیری شود.
با احترام و سپاس