جناب آقای دکتر قدرتی،
نماینده محبوب و فرهیخته شیروان
با سلام عرض ادب و احترام،
ضمن تشکر از دغدغهمندی جنابعالی در زمینهی تعیین مدیر کارآمد، ما جمعی از فرهیختگان بخش قوشخانه تأکید میکنیم باورمان بر این است شخصی باید به عنوان بخشدار توسط شما خوبان انتخاب شود که ضمن بهرهمندی از دانش روز، کاردان، دلسوز، با ایمان باشد.
چرا که مردم خدا باور و ایثارگر این دیار شایستگی مدیری متعهد و متخصص را دارند. مصرانه درخواست میکنیم در انتخاب بخشدار جدید، اصالت، به معنی بومی بودن، اولویت انتخاب باشد.
درخواست ما از جنابعالی این است که با توجه به رزومه جناب آقای مهندس رشیدی، معرفی ایشان به عنوان بخشدار بومی که به بخش و منطقه خود دلسوزتر و به مشکلات بخش و روستاهای خود بیشتر واقف بوده و همچنین حل شدن مشکلات قوشخانه و روی روال افتادن کارها سالهاست که نهایت تلاش را مینمایند، صورت گیرد.
لازم به ذکر است رزومه جناب آقای مهندس رشیدی، مدیر بومی شایسته و لایق، به دفتر نماینده در شیروان تحویل گردیده است.