اعتراض و مخالفت با افزایش عمومی حقوق سالیانه کارمندان دولت مبتنی بر تعداد فرزند - دفاع از شایسته‌سالاری و عدالت شغلی

#حقوق_برمبنای_شایستگی

اعتراض و مخالفت با افزایش عمومی حقوق سالیانه کارمندان دولت مبتنی بر تعداد فرزند - دفاع از شایسته‌سالاری و عدالت شغلی

روسای محترم جمهور و مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام؛

ما، جمعی از کارکنان دولت، نسبت به تصمیم اخیر مبنی بر افزایش حقوق بر اساس تعداد فرزندان، عمیقاً معترضیم. این سیاست، نه‌تنها اصل شایسته‌سالاری را که سنگ بنای نظام اداری کارآمد است، تضعیف می‌کند، بلکه عدالت در پرداخت‌ها را نیز زیر سؤال می‌برد و نارضایتی گسترده‌ای را در میان کارکنان فراهم می‌آورد. انتظار می‌رود نظام پرداخت، بر مبنای عملکرد، تجربه و تخصص افراد باشد، نه شرایط خانوادگی آن‌ها. این تصمیم، تبعیض ناروایی را علیه کارکنانی که به هر دلیلی فرزند ندارند، روا داشته و انگیزه و بهره‌وری آنان را کاهش می‌دهد.

مغایرت قانونی این تصمیم:

- قانون مدیریت خدمات کشوری: ماده ۵۳ این قانون اشعار می‌دارد، افزایش حقوق، ارتقاء و انتصاب کارکنان باید بر مبنای عملکرد، تخصص و شایستگی باشد، نه شرایط خانوادگی. این تصمیم، صراحتاً با روح و متن این ماده قانونی در تضاد است.

- قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت: این قانون، تعیین حقوق و مزایا را به گونه‌ای مقرر می‌دارد که عدالت در پرداخت رعایت شود و تفاوت‌ها بر اساس مسئولیت، تجربه و مهارت باشد، نه عوامل شخصی مانند تعداد فرزندان. تصمیم اخیر، این ماده قانونی را نیز نقض می‌کند.

- قوانین بین‌المللی کار: این قانون با قوانین بین‌المللی کار در تعارض است. در قانون پذیرفته شده مذکور، دستمزد در ازای ارائه خدمات، سوابق و نوآوری پرداخت می‌شود، اما این قانون شایستگی‌های انسانی را با فرزندآوری صرف جایگزین می‌کند.

چرا این سیاست اشتباه است؟

- نقض عدالت شغلی: افزایش حقوق، پاداش تلاش و شایستگی است. این حق، با وضعیت تأهل یا تعداد فرزندان، هیچ ارتباطی ندارد.

- ایجاد تبعیض: این تصمیم، بین کارکنان دارای فرزند و کارکنان بدون فرزند، تبعیض ناروا ایجاد می‌کند و احساس بی‌عدالتی را در محیط کار افزایش می‌دهد.

- عدم تأثیرگذاری در فرزندآوری: تجربه و تحقیقات انجام شده در خصوص طرح‌های مشابه در سایر کشورها نشان داده است که سیاست‌های مالی کوتاه‌مدت و ناپایدار، تأثیر پایداری بر نرخ زاد و ولد ندارند. در عوض، عوامل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بلندمدت، نقش تعیین‌کننده‌ای در تصمیم‌گیری خانواده‌ها برای فرزندآوری ایفا می‌کنند.

- تأثیر منفی بر بهره‌وری: وقتی کارکنان احساس کنند که تلاش و شایستگی آن‌ها نادیده گرفته می‌شود، انگیزه و بهره‌وری آن‌ها کاهش می‌یابد که در نهایت، به ضرر سازمان و جامعه خواهد بود.

- بروز تأثیرات منفی بر روند بازار کار: از جمله تبعات تصویب این قانون، کاهش انگیزه و بهره‌وری کارکنان مجرد یا کم‌فرزند و تشویق ضمنی نخبگان و متخصصان به مهاجرت و خروج از بازار کار کشور می‌باشد که توازن در بازار کار را مختل می‌نماید.

تأثیرات اجتماعی این تصمیم:

- افزایش شکاف طبقاتی: این سیاست، می‌تواند به افزایش شکاف طبقاتی در جامعه منجر شود، زیرا کارکنانی که فرزندان بیشتری دارند، از مزایای مالی بیشتری برخوردار می‌شوند، در حالی که سایرین از این مزایا محروم می‌مانند.

- کاهش اعتماد به نظام اداری: وقتی کارکنان احساس کنند که تصمیمات، عادلانه و منطقی نیستند، اعتماد آن‌ها به نظام اداری و حاکمیت کاهش می‌یابد.

- ایجاد تنش در محیط کار: این تصمیم، می‌تواند به ایجاد تنش و اختلاف در محیط کار بین کارکنان دارای فرزند و کارکنان بدون فرزند منجر شود.

راهکارهای جایگزین برای حمایت از فرزندآوری:

- افزایش حمایت‌های رفاهی: ارائه تسهیلات مسکن، آموزش رایگان، بیمه درمانی ویژه خانواده‌ها و مرخصی زایمان با حقوق کامل، می‌تواند به طور مؤثری از خانواده‌ها حمایت کند.

- پرداخت یارانه‌های هدفمند: به جای تغییر غیرعادلانه در حقوق کارکنان، می‌توان یارانه‌های هدفمند را به خانواده‌های دارای فرزند اختصاص داد.

- ایجاد محیط کاری خانواده‌محور: امکان دورکاری و توسعه مهدهای کودک اداری، می‌تواند به والدین کمک کند تا بین کار و زندگی خانوادگی خود تعادل برقرار کنند.

- اصلاح سیاست‌های جمعیتی: سیاست‌های جمعیتی باید بر اساس پژوهش‌های علمی و با در نظر گرفتن عوامل فرهنگی و اقتصادی مؤثر بر فرزندآوری، طراحی و اجرا شوند.

ما امضاکنندگان این کارزار، خواستار بازنگری فوری این سیاست و اجرای راهکارهای عادلانه‌تر و کارآمدتر برای حمایت از خانواده‌ها هستیم.

با احترام
جمعی از کارکنان دولت

48%
53 درصد مانده تا ارسال به رسانه‌ها و پیگیری از مسئولین
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 2375 نفر

  • علی کرمی راد

  • معصومه راشدی

  • منيژه پاك نهاد

  • کمال آقادادی

  • بابک برناپور

  • نسرین اشکانی

  • homa moulaei

  • محمدصادق رزمی

  • نرگس داودایادی

  • لیدا جهان

  • زهرا روشنی ساکی

  • مریم خرم

  • زهرا ایدون

  • محمود دهقان هراتی

  • حکیمه آشتیانی

  • محمدرضا جهانپور

  • نسرین مصطفوی

  • مریم بی غرض

  • بهمن رفیع

  • وحیده جهانگیری

  • محمدرضاصباغ شهری

  • فاطمه افتاده

  • احسان میرجعفری

  • مهدی نصوری

  • معصومه منفرد

  • پروانه دیانی

  • زهره رضادوست

  • ناهید مرتضایی

  • مریم فراستی

  • مسعود امیدوار

بحث و گفتگو

پرویز خستو : هر کسی این کارزار را راه انداخته و حامیان آنها از بی خود ترین و ناکارآمد ترین کارمندان دولت هستند .آخه آقایان با شعور شما اگر تخصصی دارید اگر مدیر توانمندی هستی که نیستین در فیش حقوقی شما در حق شغل شما منظور گردیده .چه ربطی به حق عائله مندی دارد شما حتما بی تخم هستی که فرزندی نداری و همین مبلغ برای شما زیاد هست .بروید بمیرید با این کارزار ی که راه انداختین . ننگتان باد
💬 پاسخ
مجید فاتحی : نمیدونم کدوم آدم ناعاقلی این کارزار رو راه انداخته،خوب نفهم معلومه حقوق باید براساس فرزند زیادبشه،تو نیروی کار، جوانی،امنیت و یه عالمه مزیت با فرزند آوری به جامعه تعلق میگیره،مثل پنگوئن فقط جلو پاتو نبین
💬 پاسخ
حق گو حقگو : از دولت محترم خواهشمندیم بحث تبعیض بین مجرد ها و متاهل ها را خاتمه بدهند اگر بحث چاله جمعیتی هست و مرتب از استخدام گرفته تا افزایش حقوق به متاهلین و بچه دارها امتیاز میدهند اشتباه محض هست چون ۵ میلیون جوان دهه شصتی مجرد در کشور داریم چه آنهایی که استخدام شدند و چه در انتظار استخدام هستند بهشون ظلم میشه و آنها را دریابید .
💬 پاسخ
حق گو حقگو : لطفا کارزار خوبی هست فقط گزینه دورکاری را بردارید که اسما دورکاری هست ولی دراصل ریختن کار سر سایر کارکنان هست ' تعطیلی پنج شنبه ها باید باعدالت برقرار و و شامل کلیه کارکنان گردد نه فقط بانوان دارای فرزند ' عدالت سازمانی یعنی همین . و کارزار شما هم امضا میشود فقط بردارید دور کاری را یاهمه یا هیچکس .
💬 پاسخ
جلال محبتی : اتفاقا این دستورالعمل بسیاردرست کجاست دریکاداره فردمجردبدون خرج هیچگاه بایکفرد عیالوار وکلی هزینه یکی نیست این قانون باعث ترغیب به ازدواج وفرزنداوری می شود که مشکل فعلی مملکت است مگه میشه عیدی وحقوق یک خانواده ۵نفره با یک فرد مجردیکی باشد توادارات ماهم والله متاهلین خیلی بهتر ازمجردین کار می کنند
💬 پاسخ
اسماعیل درمان : سلام.من نمیدونم چرا همچین حرف میزنید که انگار متناسب با فرزندان رتبه حقوق رفته بالا .آخه چرا دارید جو خراب میکنید.بیدارشو مملکت 5سال دیگه جمعیت پیر داره میفهمی.بعدشم کشور نیاز داره به جوانانی که بعد بهشون تکیه کنه.فکرمیکردم سایت با انصافی باشی و معلومه برعکسه
💬 پاسخ
حسین عزتی : با سلام . اتفاقا اولین سالی هست که تصمیم درست گرفته شده است چون جوانی جمعیت در طول سال های قبل فقط در تبلیغات مشاهده شده و واقعیت های زندگی یک خانواده 6 نفره را تا کسی تجربه نکنه به ارزش تصمیم دولت مردان پی نمیبرند. با سپاس
💬 پاسخ
فردین تیم : عامو جمع کنید خودتونو با شایسته سالاریتون سالار اونیه که نگه سالارم و مردم بزرگ بدوننش.بعدشم عرضه نداشتین که بچه داشته باشی .وجود همین شما که خودتون سالار میدونین باعث فساد فقر تبعیض و....در جامعه شده .انسانیت اکثر گداها می ارزد به کت شلوار عینک مدرک همه کسانی که امضای کثیفشون خابوندن پای برگه شایسته سالارررررری.هه
💬 پاسخ
هادی هاونگی : به جای این خاله زنک بازی ها که حقوق یک کارمند دارای ۳ فرزند که تو این تورم اسیر و شرمنده زن و بچه خودش شده دنبال احیای حقوق تون و تعیین دستمزد بر اساس تورم باشید. شما تک تک کارمندان اونی که دریافتی حقوقش بالاست و اونی که دریافتی اون پایین هست نهایتا دستمزد روزانه شما بین ۳ تا ۸ دلار هست در حالی که دستمزد یک‌کارگر ساده در ساعت ۱۰ دلار هست. کارمندان ۶ سال متوالی هست که هر ساله ۱۵ تا ۲۵ درصد حقوق شون از تورم‌عقب می افته یعنی به عبارتی عدد دریافتی امرزو ما اگر ۱۵۰ درصد افزایش داشته باشد باز هم قدرت خرید سال ۹۶ را نداریم. به نظرم اگه دنبال حق هستین مراتب اعتراض تون رو از مسیرهای حقوقی و قانونی مثل مجلس و دیوان عدالت اداری طی کنید و گرنه سال آینده دریافتی تک تک مون هزینه ۵ روز زندگی ما را پوشش نخواهد داد.
💬 پاسخ
سلطان ایرانی : همینجوری کمر خانواده ها زیر بار گرانی خرد شده شما اگر مردین بگید افزایش حقوق بیشتری داشته باشید نه اینکه همون هم کم کنن
💬 پاسخ
حسن تاجیک خواص : سلام من چهاردختردارم اگر حمایت شوم بازهم بچه دارمیشوم این قانون خوبی برای حمایت و تشویق خانواده ها برای بحران جمعیت هست ومنافاتی باقانون ندارددرروزگاری که سگ و گربه جای فرزندراگرفته این کار خوبی است وموردرضایت خداوخلق خداست
💬 پاسخ
مهدی امان زاده : سلام آقای کمال آقادادی وقت بخیر ضمن تشکر از جنابعالی ثبت کارزار مورد نظر. خواهشمندم لطفا یک کارزار در مورد تصویب ساعت کار ادارات از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ بعد از ظهر ثبت نموده که انشاءالله به نتیجه برسه.
💬 پاسخ
عادل خانی : اعتراض اصلی به عدم اجرای نظام هماهنگ و عدم تناسب افزایش با میزان تورم بایستی انجام بشود نه تعداد فرزند، بعدش افزایش های بابت فرزندان چه حقی از دیگران که فرزند نداشته یا دارای فرزند کمتری می باشند تضییع شده. مطرح کردن این موضوع، مخالف قانون تدوینی برای تشویق به فرزند آوری می باشد لذا نتیجه ای عاید نخواهد شد.
💬 پاسخ
علی : بجای این کارزاراحمقانه به میزان افزایش هااعتراض میکردید من باچهارفرزندبایداندازه یه مجردحقوق بگیرم؟؟؟شایسته سالاری اونم توکارکنان دولت؟؟؟ضمنااین قانون مجلس هست کارزارمسخرتون جگع کنین
💬 پاسخ
وحید سالاروند : درود بر همه حالا اگه این طرح لغو بشه چی میشه نهایتا اون مقدار افزایش که برای فرزند لحاظ شده لغو میشه و افزایش حقوق همون ۲۰ درصد به قوت خودش باقی خواهد ماند. شایسته سالاری خیلی وقته که دفن شده بنابراین باید دید این مبلغ کجا میره مسلما به کارمندان نمی رسه پس برای هم نون دوست داشته باشیم آرزومند لحظاتی نیک برای کارمندان علی الخصوص فرهنگیان مظلوم
💬 پاسخ
هادی هاونگی : دوستان عزیز شاید از یک نگاه این موضوع تبعیض و از یک نگاه عادلانه به نظر برسد چون اندک رشدی که جمعیت کشور داشته صرفا به خاطر همین سیاست‌ها بوده است. پس بجای اعتراض به چنین موضوعاتی همه کارمندان دولت که در سطوح پایین دریافتی هستند کارزاری مبنی بر افزایش حقوق بر اساس تورم ایجاد کنند و با حضور حداکثری این طرح قبل از سال به مجلس برود تا ان شاالله در پایه حقوق تجدید نظر نمایند.
💬 پاسخ
محمد کیخسروی : باسلام نويسنده این کارزار هم مخالف حقوق کارمندان است و هم مخالف افزایش جمعیت.اگر نگران حقوق کارمندان بودین کارزار افزایش حقوق کارمندان متناسب با افزایش نرخ تورم راه می انداختید.
💬 پاسخ
محسن عطینی : مطالب عنوان شده در خصوص افزایش مزایا به خاطر فرزند اشتباه هست. لطفا اطلاعات خود را در این مورد افزایش دهید و دروغ تحویل جامعه ندهید. اما نمی کنم و مخالف این کارزار احمقانه هستم
💬 پاسخ
محسن عطینی : مسخره تر از این کارزار تا حالا ندیدیم . متاسفم برا اونایی که همچون کارزاری راه انداختند و متاسف تر برا اونایی که بدون فکر و علم این کارزار امصا کردند . آخه افزایش سرانه فرزند چه ارتباطی به شایسته سالاری داره ؟ هر فرزند ماهیانه حدود ۱۰ میلیون هزینه داره . آخه شما که اطلاعات افزایش ها را ندارید مگه مجبورید کارزار را می اندازید . حقوق کارمندان که جوابگوی ۱۰ روز ماهیانه نیست برو از ی طریق دیگه پیگیر افزایش حقوق باش نه با گم کردن حق اولاد و عائله مندی . مگه این چقدر افزایش داره که اعتراض می کنید . مجبور نیتی که بدون علم و آگاهی حرف بزنی!!!!.
💬 پاسخ
کارمند رسمی : حمایت از خانواده و فرزند کا بسیار خوبی هست .با امضا مخالف هستم. چه لزومی داره این کار؟
💬 پاسخ
فرهاد عالی : کسانی که می ترسند و به خدا اعتماد ندارند تا بچه به دنیا بیاورند با کسانی که چنین نیستند باید تفاوت داشته باشند و خداوند رزاق روزی خود را به بندگانش با واسطه می فرستد و این یکی از واسطه ها می باشد.
💬 پاسخ
بهرامی ستار : شغل یعنی درآمد و گرداندن زندگی خانواده هیچ ربطی به شایسته سالاری نداره، و در این شرایط اقتصادی بهترین کار همین است بر اساس فرزند باشه.
💬 پاسخ
سعید مهرایی : درود هموطن گرامی! کارزار شما امضا شد. خواهشمندم کارزار 59586 با موضوع درخواست بازنگری در پرونده ساخت و ساز غیر قانونی در بافت تاریخی تجریش و همچنین کارزار 75954 با موضوع درخواست تدریس ورزش باستانی به عنوان ورزش ملی در مدارس را حمایت نمایید.
💬 پاسخ
جواد نوری کوهانی : افرادی که مخالف هستند یه مثال می زنم لطفاً جواب بدهید شما ماشینتان را می برید مکانیکی می دانید هزینه تعمیر 500هزار تومان است بعد از اتمام کار تعمیرکار از شما 800هزار طلب می کند شما هم می گویید همکارانتان 500میگیرن چرا شما میگی 800؟؟؟ او هم به شما جواب می دهد چون آن ها مجرد هستند من سه تا بچه دارم پس باید 800هزار تومان بگیرم! این منطقی است ؟ شرعی است ؟
💬 پاسخ
محمد طه : همان راهکارت هم دوباره خودت اعتراض میکنی
💬 پاسخ
جاوید درخشی در پاسخ به محمد طه: دقیقاً. متاسفانه بعضی کارمندان کارشون زیرآب زنیه. حالا 5 یا 10درصد افزایش چی هست که به خاطرش ...
💬 پاسخ
رضا بیگ : بجای این کارزار باید اعتراض کنیم که در طول یکسال حقوق کارمند مثل بقیه ی مشاغل آزاد چند بار باید افزایش داشته باشه ،تو این چند سال کارمندان بیشترین ضرر رو کردند و تورم فقط به این قشر فشار آورده ، ۵ سال تورم ۴۰ درصد میشه ۲۰۰ درصد ولی افزایش حقوق ۵ تا ۲۰ درصد اعمال کردن یعنی ۱۰۰ که عملا برای این ۵ سال کارمند ۵۰ درصد نسبت به تورم عقبتره و اگه به همین منوال جلو بره تا چند سال آینده حقوق یک ماه کفاف یک روز زندگی رو هم نمیکنه.
💬 پاسخ
سعید امیری : الان دیواری کوتاه تر از فرزندان ها پیدا نکردید بده مجردها تشویق به ازدواج و فرزندآوری بشن و از خودمحوری خارج بش موضوع کاملا قانونی و تابع شراط جامعه و حاکمیت و بحران خانواده است واین شرایط یک تصمیم عاقلانه و منطقی به نفع مردم می باشد.
💬 پاسخ
محمدباقر سعیدی : من مخالفم چون این افزایش ۲۰ درصدی حقوق خودش مسخره است حالا یه عده اومدند تومار و امضا جمع کنند که همینم اضافه نکنید که یه وقت یه کارمند ی یه بچه داره حقوقش از همکار بی بچه اش بیشتر نشه،خوب احتمالا اون بچه ای که به دنیا اومده هزینه نداره توی این وضع اقتصادی مملکت که شما مخالف اضافه شدنش هستید؟؟ شما اگر راست میگید یه کارزار برای افزایش حقوق بر اساس تورم راه مینداختید که هر ماه تورم ۳۰ الی ۴۰ درصدی داریم و سر سال ۲۰ درصد به حقوق ها اضافه میشه
💬 پاسخ
علی م : سلام مخالفم یه جوری گفته شایسته سالاری، انگاری کارمندان ایران کار هم میکنند. از هر صد نفر، ده نفر انگشت شمار پیدا میشه که کاربلد هستند. اگر بنا به شایسته سالاری باشه باید کارمندان پاکسازی بشند و کسایی که شایسته هستند جایگزین اونها شن بعد دنبال حقوق بر اساس شایسته سالاری باشن. لااقل اونی که بچه داره، یه سودی به جامعه میرسونه
💬 پاسخ
علی صدقی : چرا کارزارهای بیخود راه میندازین اگه دنبال حق و عدالت هستین بگین براساس تورم افزایش حقوق برای همه باشه از کدام شایسته سالاری حرف میزنید کجای این مملکت شایسته سالاری هست کارمندان دولت که همش دنبال فرار از کار هستن و طبق برآورد روزانه کمتر از یک ساعت کار مفید دارن این حکومت پایه و اساسش شده فریب و دروغ و رانت و اختلاس بی عرضه ها سرکارن شایسته ها یا بیکارن یا زندان یا رفتن از ایران اونایی ام که موندن حرف بزنن مرگشون حتمی هست
💬 پاسخ
روح اله رضایی : افزایش حقوق با توجه به تخصص و شایستگی سر جای خودش هست و ربطی ندارد... فرزند بیشتر نیاز به هزینه بالاتر دارد و این دو قضیه مجزا از هم هستند و به نظرم طرح خوبی هست
💬 پاسخ
بهروز آرکی : چه کارزار احمقانه ای. این افزایش مگر چقدر هست که برایش کارزار راه انداخته اند. ضریب حقوق که بین مجرد و متاهل و دارای فرزند فرقی نمیکند. حق تاهل و اولاد که واقعا مبالغ ناچیزی هستند قدری افزایش می یابد که با این کار هم همچنان ناچیز است و واقعا در شأن ملت نیست. چقدر در مملکت بی ظرفیتی زندگی می کنیم.
💬 پاسخ
بهروز تاب : اولا افزایش حقوق بر مبنای فرزند نیست و تنها ضریب حق اولاد و تاهل افزایش داره و به پایه حقوق اضافه نمیشه ثانیا حالا بالفرض از اونا کم کنن چی به شما میرسه؟ ثالثا شرکت های دولتی از نیروهای کارآمد تهی شدن )خودم دولتی هستم( هر اقدامی بکنن تاثیری در افزایش یا کاهش کارآمدی نداره
💬 پاسخ
محمدرضا عزیز نژاد : شما از اون افرادی هستین که اگر فرزند داشتین و توان خرید نداشتین آب این مصوبه راهم نوش جان می کردین ولی چون به مزاجتان خوش نیومده میخواید از نفع بردن خانواده شلوغ ممانعت کنید عجب روزگاری شده هر که بر طبل منافع خودش می کوبه ما مخالف شما و ایده منحصر طلبتون هستیم
💬 پاسخ
علی امینی : بنده با اینکه تازه ازدواج کردم و فرزند ندارم با این قانون که افراد متاهل و دارای فرزند حقوق بیشتری بگیرند موافق هستم چون با فراق بال بیشتری کار می‌کنند. در ضمن ارتقا و بهروری شغلی یک مسیر جدا داره و در اداره ها اعمال میشه.
💬 پاسخ
رضا قادری : در ظاهر شاید عادلانه باشه، ولی اگه یه نفر اسفند امسال صاحب چهارقلو شد و اضافات 45 درصدی شامل حالش شد و برفرض فروردین بچه هایش بدلیل بیماری از دنیا رفتند، این اضافه حقوق چه میشود؟ یا اگر کسی دوم فرودین سال بعد صاحب فرزند شد؟ این کار باعث ایجاد فاصله زیاد بین پایه حقوق و دریافتی ها میشود، بهترین کار افزایش حق اولاد وعائله مندیست
💬 پاسخ
احمد کاظمی : اصلا چرا پاداش عیدی باید رو این چیزا باشه فرزند بیشتر بار علمی بیشتر کتابخوان بیشتر ، یعنی چه ، اینا مجزا از هم هستن ، اونی که بار علمیش بیشتره جورای دیگه پاداش بدند اما پاداش عیدی خرج مخارج سال نوست یه توع شیرینیست باید برای همه برابر باشه
💬 پاسخ
دهه شصتی : بچه ای که به خاطر چندرغاز پول متولد بشه، قطعا ضررش برای جامعه بیشتر خواهد بود تا سودش. آیا مسئولین اهل فکر کردن هم هستند! یه زمونی چپ و راست گفتن دو بچه کافیه و در عوض دوستان افغانی نفری ده تا بچه داشتند و هیچ محدودیتی نداشتند، الان دوباره چپ و راست میگن که مردم بچه دار بشن، قطعا چند سال دیگه دوباره یه حرف جدید دیگه در میارن. قانون و نظم و تعادل و فکر وجود نداره
💬 پاسخ
جواد سهرابی : این چه کارزار بی معنایی است ؟ کاملا روشن است که خانواده پر جمعیت تر هزینه بیشتری هم دارد
💬 پاسخ
هادی نیک روش : با سلام خدمت دوستان عزیر که اعتراض کردن نسبت به ابن قانون ار شما که چیزی کم نکردن که اعتراض کردید بعدشا حالا شما فکر میکنید که به حقوق شماه اضافه میشه همه یکسان میشن نه عزیزان فوقش دستور میشه که همه افزایش ۲۰ درصد بشه این از گوشتون بیرون کنید که تمام افزایش بشه یکسان مگه تاحالا غیر این بوده شما بفرمایید درخواست اگه دارید درست وقانونی چرا تابه حال در مورد افزایش ۲۰ درصدی اعتراض نداشتین حالا که بعد از چند دهه یک افزایش نسبی نه به اندازه تورم ولی از هیچی بهتره شما صداتون درامده متاسفم متاسف
💬 پاسخ
هادی نیک روش : اگه تنها قانون که تصویب شده وعدالت اعمال شده همین قانون هست چرا یک کارمند مجرد بایک کارمندی که دوتا بچه دانشجو داره یه یک اندازه باشه جدا از مدرک تحصیلی وسابق خومت اون سر جاش
💬 پاسخ
کریم غیبت خواجه : تنها کار صحیح دولت و مجلسه
💬 پاسخ
حامد پارسانزاد : سلام تعجب می کنم از موضوع بر پایی ای کارزار زیرا؛ اولا این افزایش فرزند قطعا افزایش هزینه را بدنبال دارد دوما این افزایش بمعنی افزایش حقوق است ونه ارتقای جایگاه پس کاملا توجیه پذیر ومعقول است سوما چه منافاتی با حقوق دیکران دارد اینکه خانواده با جمعیت بیشتر حقوق بالاتری بگیر به معنی گرفتن از حقوق دیگران ودادن به آنها نیست.. رابعا در صورت عدم افزایش حقوق و ر امد خانوارهای با حمعیت بیشتر قطعا باید منتظر عواقب اجتماعی ،امنیتی ودیگر عواقب آن بود. نتیجه گیری اینکه نه تنها با این کارزار مخالف هستم و امضا نمیکنم بلکه حق طبیعی آنها میدانم.
💬 پاسخ
سیاوش ملکی : این قانون بسیار درست و صحیح است.
💬 پاسخ
فرهنگی پیمانی : با سلام درخواست استیضاح و اخراج پزشکیان و وزیرانش لطفا حمایت کنید #مردم https://www.karzar.net/178110
💬 پاسخ
رضا گودرزی تهران : با سلام. مخالفین این طرح کسانی هستند که به هر دلیل مجرد هستن و خرج عائله گردنشون نیست.....
💬 پاسخ
جاوید درخشی : نه کاری به مقاله‌ی آقای شایسته دارم و نه به سیاست ها دولت. در واقع همه‌ی معلمان و کارمندان شایسته اند. ولی این افزایش ربطی به شایستگی نداره. آیا رتبه بندی که با شعار شایستگی اجرا شد تبعیض ایجاد نکرد؟ اداره‌ی خانواده‌ی دونفره با چهار نفره فرق داره. علاوه بر اینکه نمیتونی با آسودگی بری سراغ شغل دوم، هزینه خوراک پوشاک مسکن مدرسه و ... ولی ناگفته نماند افزایش صددرصدی هم جوابگوی این تورم نیست.
💬 پاسخ
فضل اله کریمی لک : مگه کارمند ماشین جوجه کشی است! پایان دهید به سیاستهای سیاسانه. چندین سال پیش کاهش جمعیت را با فشار و تحکم و ندادن شناسنامه اعمال کردین و رانت ساختید. گفتند خانواده هاشمی کارخانه تولید کاندوم راه اندازی کردند.... حالا مساله جدیدی را بدون پاسخگویی به آن رویکرد فاجعه بارتان مطرح کردین که ثروت مملکت را به راه دیگری هزینه رانت جدید کنید؟؟!!
💬 پاسخ
موعود محمدی در پاسخ به فضل اله کریمی لک: باسلام و احترام سیاست پیری جمعیت و تک فرزندی و ...سیاست القائ از خارج بوده و برای آینده کشور خطرناک است و این مشوق ها و افزایش حقوق بر اساس تعداد خانوار موجب افزایش جمعیت شده و ثمره آن را در آینده و پیری متوجه خواهید شد.
💬 پاسخ
مجتبی ابراهیمی : مخالفت نمی کنم چون این ارتقاع شغلی نیست افزایش حقوق است به حق هم هست چون فرزند بیشتر مخارج بیشتر دمشون گرم با این قانونشون ارتقای شغلی ربطی به افزایش حقوق تعداد فرزند نداره
💬 پاسخ
صفردردی قزل در پاسخ به مجتبی ابراهیمی: بله منم موافقم. کسانی که اولاد دارند مبلغ ناچیزی برای حق اولاد دریافت میکنند و اگه این اجرا نشه وضعیت فرزند آوری از قبل هم بدتر میشه چون همه میگن که برای اولاد که هیچ مبلغی دریافت نمیکنیم و هزینه ها هم سنگینه پس فرزند نمیاریم. و وضعیت نسبت به قبل هم نرخ باروری کمتر میشه.
💬 پاسخ
مهدی مرشدی در پاسخ به مجتبی ابراهیمی: نمونه بارز یک آدم کوته فکر
💬 پاسخ
لیلا ناظم در پاسخ به مجتبی ابراهیمی: کسی که تعداد فرزند بیشتری داره، باید فکر هزینه هاش هم میکرد. و با قبول مسولیت تامین همه جانبه فرزندان، بچه دار میشد. نه اینکه مسولیت تامین فرزندانش بر دوش بیت المالی بیفته که همه ایرانیان در اون حق دارند. کسی که راضیه هزینه فرزندانش از بیت المال آنهم با نارضایتی بقیه ذی حقان تامین بشه، قطعا کارمند خوبی هم نخواهد بود و وجودش برای سیستم دولتی هم مفیدفایده نیست. چون با بی مسولیتی میخواد بقیه هزینه هاش را هم بر دوش سیستم آوار کند.
💬 پاسخ
جاوید درخشی در پاسخ به لیلا ناظم: احتراماً در واقع داری ... میزنی. کارمند دولت بخصوص معلم مملکت نه تنها باید دغدغه‌ی معیشت نداشته باشه و هزینه فرزندانش تامین بشه بلکه هزینه مسکن و ایاب و ذهابش هم باید پرداخت بشه. نه اینکه با وسیله شخصی بره روستاهای دورافتاده چندرغازشم هزینه ماشین کنه. همش فکر شغل دوم باشه فرصت مطالعه پیدا نکنه و..‌.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


صدور نامه برای مسئولان

نامه گزارش این کارزار جهت پیگیری صادر شد.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: