⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست حذف تأثیر سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای دانش آموزان پایه دوازدهم امسال در کنکور سراسری ۱۴۰۴
◻️ درخواست اقدام فوری برای نجات جان زنان و دختران ایران از خشونت ناموسی
◻️ درخواست حذف همیشگی سربازی اجباری

درخواست رفع موانع ورود مردم به اقتصاد

#نه_به_اقتصاد_دولتی

درخواست رفع موانع ورود مردم به اقتصاد

بسم الله الرحمن الرحیم

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر پزشکیان

سلام و احترام؛

انقلاب اسلامی ایران در حالی به چهل و ششمین سالگرد خود می‌رسد که قیمت دلار در آستانه‌ی ۹۰ هزار تومان می‌باشد. طیف‌های مختلف سیاسی هر آنچه در چنته داشته‌اند را بر سر مردم پیاده کرده و در پس دعواهای سیاسی و مواضع مختلف، عملکردی همسو داشته‌اند؛ بانک مرکزی دولت متمرکز همچنان به روند چاپ پول ادامه داده و بانک‌های بدهکار و ورشکسته در تراز منفی خود غرق‌تر شده‌اند، سفره مردم کوچک‌تر، اشتغال سخت‌تر و به تبع آن آسیب‌های اجتماعی بیشتر شده است.

رشد حاشیه‌نشینی، مهاجرت از روستا به شهرها و سر برآوردن سلطان‌های سکه و طلا و...، نتیجه‌ی چیزی جز این مدل حکمرانی متمرکز به ارث رسیده از نظام شاهنشاهی نبوده و نیست؛ نتیجه‌ای که چه چپ حاکم شده و چه راست، هیچ‌وقت ارزش پول پیرزنی که زمین خود را اول انقلاب فروخته تا با طرح قرض‌الحسنه بانک کشاورزی گره‌ای را بگشاید، به روز اول بر نخواهد گشت!

حال آنکه توصیه‌ی همیشگی امامین انقلاب اسلامی مشارکت دادن مردم در حل مسائل کشور بوده است و صراحتاً تأکید کردند که هر جا مردم وارد صحنه شدند مشکلات حل شده است. پس به نظر می‌رسد پس از ابلاغ سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی، دعوت از مردم برای حل مسائل به صورت آتش به اختیار در ۱ خرداد ۹۸ در قالب گروه‌های مردمی و همچنین تصریح گره خوردن سرنوشت کشور به ورود مردم به عرصه‌های اقتصادی در سال ۱۴۰۲، وقت آن شده تا دولت با ساختار متمرکز خود که مستقل از جناح‌های سیاسی نتوانسته است عملکرد خود را نشان دهد، موانع حضور گسترده و میلیونی مردم در اقتصاد را مرتفع نماید تا به حول و قوه الهی شاهد نهضتی مردمی در حل بزرگترین مسائل کشور نظیر نهضت سوادآموزی، واکسیناسیون و جهاد و مقاومت ۸ ساله باشیم و این بار در عرصه اقتصاد و اشتغال.

در همین جهت موارد ذیل جهت اقدام عاجل توسط دولت قبل از بیشتر دیر شدن پیشنهاد می‌گردد:

۱. حذف موانع مجوز بهداشت برای تولیدات خرد و خانگی و عرضه در میان مردم و اکتفا به شناسنامه‌دار شدن و شفاف شدن عرضه جهت پسینی کردن نظارت‌ها و رسیدگی به شکایات.

۲. در اختیار قراردادن زمین‌های دولتی و بناهای دولتی جهت برگزاری نمایشگاه‌های موقت و دائم فروش محصولات کارگاه‌های خرد و خانگی.

۳. حذف مجوزهای پیشینی صنفی و فروش در جامعه و ثبت‌محور کردن فعالیت‌های تجاری و اقتصادی خصوصاً در بخش تولید.

۴. باز کردن مرزهای کشور در جهت واردات مواد اولیه تولید و صادرات مرزی و محلی و جمع کردن بساط محدودیت‌های خودخوانده گمرک.

۵. در اختیار قراردادن منابع ملی و عمومی از جمله زمین برای تأسیس فارم‌های کشاورزی، تولید انرژی خورشیدی، ماین و... و سایر منابع از جمله معادن بدون محدودیت‌های تخیلی سازمان منابع و محیط زیست به صورت زماندار و با مشخص کردن اهداف عملکردی به تعاونی‌های محلی.

۶. رفع محدودیت‌های صادرات و واردات خرد دریایی که سال‌ها سال توسط مردم و با ابزار لنج‌های کوچک انجام می‌شده و دولت با مداخله‌های نادرست، اقتصاد دریایی مردمی در کشور را مختل نموده است.

۷. حذف مالیات عملکرد که بعد از گذشت بیش از چهل سال از انقلاب هنوز مثل زمان شاه غیر شفاف، مذاکره‌ای، رانتی و... اخذ می‌شود و اخذ مالیات از تراکنش یا ارزش افزوده به صورت سیستمی و خودکار.

۸. پرداخت حقوق دولت متورم و چندبرابری استانداردهای جهانی، وظیفه مردم و فعالان اقتصادی خرد نمی‌باشد، لذا انتظار می‌رود دولت ضمن کوچک‌سازی سریع هزینه‌های اجباری فعلی، نظیر اجبار در بیمه تأمین اجتماعی را از دوش ملت بردارد.

۹. با توجه به تنوع اقتصادی و محیطی کشور، حداقل حقوق در سال آینده صنفی/منطقه‌ای حساب شود.

۱۰. هر چه سریع‌تر با همکاری قوه قضائیه، بستری شفاف برای سوت‌زنی و اعلام تخلف‌های مدیران رانتی، رشوه‌گیر و مانع اجرای موضوعات ایجاد شده و در صورت اخذ رأی نیم درصدی نسبت به جمعیت محلی، حتماً دادگاه فرد متقاضی در رسانه ملی پخش گردد.

۱۱. دستگاه‌های حمایت‌کننده از اشتغال‌های خرد و خانگی، نظیر بنیادهای متعدد و کمیته‌های فعال، مکلف شوند ظرف سه ماه میزان حمایت فعلی خود را شفاف کرده و طریقه اخذ حمایت را نیز شفاف اعلام نمایند.

۱۲. دولت، شاخص‌های اقتصادی نظیر نرخ ارز، نرخ سود بانکی و... را یک ساله اعلام کرده و متعهد شود هیچ تغییری در آن به وجود نیاورد.

در انتها لازم به ذکر است کمتر ملتی در تاریخ پیدا می‌شود که تا این قدر پای آرمان‌ها بایستد و به نفع مظلومین و پابرهنگان قیام نماید و پای آن از جان و مال خود بگذرد که مانع ورود این سیل عظیم توانمندی به عرصه‌های شکوفایی و اقتصاد، به حق شایسته این مردم نمی‌باشد.

با احترام مجدد؛ پیشاپیش از حسن توجه و دستورات عاجل حضرتعالی سپاسگزاریم.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2091 نفر

  • جواد دوست محمدیان تهران

  • اسکندر ناظری میرحصاری کرمانشاه سرپل ذهاب

  • محمدحسن میرزایی

  • امیررضا قم

  • احمد نحمدی بهبهان

  • سجاد سخایی تهران

  • محمد حسین قمری تهران

  • سعید قاسمی اصفهان

  • اشکان علیمرادی اصفهان

  • احمد پورحیدر بابلسر

  • الهه عبدالهی اصفهان

  • سمیرا رضایی البرز

  • ارش مقدم تهران

  • زهرا فراهانی اراک

  • ایمان گوهرپور یاسوج

  • علیرضا کیخا ی مقوی بهورز

  • محمدرضا خرمی مشهد

  • امان الله الماسی خراسان شمالی آشخانه

  • مصیب نظری بندرعباس

  • ارشاد احمدبیگی ایلام

  • محسن خواجه پور برازجان

  • محمد حبیبی اصفهان

  • مجتبی سبحانی تهران

  • مجتبی محبوبی تهران

  • علی کبودی بجنورد

  • مهدی آقائی تهران

  • جواد راشدفر خمینی شهر

  • غلامرضا جورقاسمی تهران

  • محمد طاها رفیعی اصفهان

  • رضا برومند تهران

بحث و گفتگو

سیدقاسم ابراهیمی : https://www.karzar.net/181865 استیضاح همتی برای وضع دلار و طلا
💬 پاسخ
حافظ حافظی : موادغذایی مناسب رشد بدن مصرف نمی‌کنیم.فقط یه چیزی میخوریم سیربشیم.پسرم رفیق با نیست.معتادنیست.بسیارمتعهدوقابل اعتماد است توکارخونه کوچک خصوصی کارمیکنه کارگر هست ماهی11تومن حقوق.ولی بازم زندگی یک نفره کم میاریم.فقط بخاطر اینکه روزبه رپزجنساگرونترمیشه .بخاطرفقرازروستا مهاجرت کردیم به اصفهان.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


انتشار پوستر دعوت به امضا در اینستاگرام

انتشار پوستر در اینستاگرام

با توجه به اهمیت این کارزار پوستر آن در اینستاگرام منتشر شد.

مشاهده پست دانلود پوستر

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: