درخواست به مزایده گذاشتن معادن بلوکه و قفل شده ایران

#توسعه_معادن

درخواست به مزایده گذاشتن معادن بلوکه و قفل شده ایران

وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت

با سلام،

احتراما به اطلاع می‌رساند با توجه به تحریم‌های نفتی و ضرورت تکیه بر اقتصاد غیرنفتی، بهترین جایگزین آن توسعه معادن سراسر کشور می‌باشد. کشور عزیزمان ایران دارای معادن فلزی بسیاری است که هنوز اکتشاف نشده‌اند. اکتشاف این معادن می‌تواند به افزایش ذخایر معدنی و توسعه درآمد غیرنفتی بیانجامد و همچنین فرصت اشتغال پایدار، توسعه و ارزآوری زیادی ایجاد کند.

با این حال، بهترین راهکار برای دولت این است که تمام معادن بلوکه شده‌ای که بیش از سه سال از بلوکه شدنشان گذشته را طبق قوانین مربوطه آزاد کرده و به مزایده بگذارد. این اقدام می‌تواند فرصت‌های برابر برای همه ایجاد کرده و موجب ورود شرکت‌های بزرگ معدنی گردد.

مزایده معادن باعث می‌شود زمینه ورود شرکت‌های بزرگ معدنی، بورسی و غیره به بخش معادن باز شود و ضمن سرازیر شدن سرمایه به این بخش، توسعه معادن تسریع گردد.

با سپاس

36%
64 درصد باقی مانده تا انتشار در فهرست کارزارها
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 18 نفر

  • علی گیلانی

  • حامد قلي زاده

  • محمدجواد معصومی

  • علی همتی

  • رامین صفائی

  • محسن نوروزی

  • جاوید امیری جاوید

  • سحاب شکوهی

  • رشید عبدالرضایی

  • سیروس عمارتی

  • سعید شکری

  • محمد وکیلی

  • بهرام محمودیان

  • احمد زارعی

  • Im lena

  • محمد شاکلدی

  • امین ناجی

  • شقایق بهشتی

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: