جناب آقای زلفیگل
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
با سلام
همانگونه که مستحضرید همکاران محترم هیئتعلمی و خانوادههایشان در دو سال گذشته مانند سایر اقشار جامعه درگیر ویروس منحوس کرونا بودهاند و تعدادی از خانوادههای دانشگاهیان داغدار نیز شدهاند. متاسفانه در ماههای آخر وزارت سابق، به جای تمدید فرجه تبدیل وضعیت و عدم احتساب این دو سال در این فرایند، شاهد تصویب و ابلاغ آییننامهای بسیار سختگیرانهتر و عجیبتر به دانشگاهها بودیم. آیا این پاداش اساتیدی است که در دوران سخت کرونا با صرف وقت و هزینه بسیار بیشتر، مانع کوچکترین وقفه و آسیبی به پروسه تعلیم و تربیت در دانشگاهها شدند؟ آیا میتوان از یک عضو هیئتعلمی با ذهنی مشوش انتظار احیای روحیه جهادی کار و تلاش را در دانشجویان داشت؟ آیا با دغدغه امنیت شغلی میتوان به حل مسائل و مشکلات دیگر نیز فکر کرد؟ آیا با این رویه میتوان چشمانداز روشنی برای دانشگاهها و آینده جامعه علمی کشور متصور بود؟
از آنجایی که اعضای هیئتعلمی هم پس از گذران مراحل متعدد صلاحیت علمی و عمومی و فیلترهای فراوان، جذب و استخدام میشوند و هر ساله برای دریافت پایه ترفیع و عدم رکود علمی مجبور به کسب امتیازهای آموزشی، پژوهشی و اجرایی هستند، حق دارند مشابه سایر کارمندان دولت پس از چند سال مشمول تبدیل وضعیت و تثبیت جایگاه شغلی شوند. معیشت و کار اساتید و امنیت شغلی را نباید به امتیازات اینچنینی مرتبط کرد زیرا اساسا داستان ارتقای مرتبه و تبدیل وضعیت استخدامی دو مقوله متفاوت و مستقلند؛ وگرنه این موضوع تداعی میشود که یک عضو هیئتعلمی حتما بایستی دانشیار یا استادتمام شود یا از کار اخراج گردد. فرایند فعلی تبدیل وضعیت و گره زدن آن به امتیازات مختلف بیشترین آسیب را به روح و روان اعضای هیئتعلمی و جایگاه علم و دانش وارد کرده است.
از طرفی پروسه تبدیل وضعیت دارای یک روند حداقل دوساله است؛ یک سال تایید صلاحیت عمومی فرد متقاضی زمان میبرد و بعد از آن تازه جلسات و امضاهای متعدد برای تایید امتیازات چندگانه آغاز میشود که آن هم یک سال طول میکشد که عملا فرجه پنجساله به سه سال کاهش مییابد. همچنین بعضا شاهد اعمال نظرات سلیقهای در کمیسیونهای تخصصی (اغلب غیرتخصصی مرتبط با رشته) در پروندههای تبدیل وضعیت با قوانین سختگیرانه برای اعضای محترم هیئتعلمی هستیم.
متاسفانه تغییر آییننامههای ارتقا و تبدیل وضعیت در زمانهای کوتاه باعث سلب آرامش فکری اعضای هیئتعلمی شده است. لذا از جنابعالی خواهشمندیم جهت ارج نهادن به شخصیت اعضای هیئتعلمی و حفظ جایگاه علم و دانش، فرایند تبدیل وضعیت در دانشگاهها نیز مشابه سایر کارمندان دولت با رضایت دانشگاه و تایید صلاحیت عمومی فرد بهصورت روتین انجام شود.
به امید سربلندی و سرافرازی میهن عزیز اسلامی و ترفیع جایگاه دانش و دانشمندان این مرزوبوم
◻️ اعتراض به فعالیتهای معدنی در منطقه حفاظتشده ساریگل
◻️ اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق و مزایای زنان متاهل کارمند و اعضای هیئت علمی
◻️ درخواست سختگیری در جهت بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان
#تبدیل_وضعیت_وازرت_عتف
درخواست جداسازی تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیئتعلمی از آییننامه ارتقا
زمان این کارزار به پایان رسیده است.
جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به
کانال تلگرام یا
صفحه اینستاگرام
کارزار مراجعه نمایید.
امضاکنندگان: 3266 نفر
-
farshad akrami
-
فاطمه مسلمی
-
سلمان بابایی
-
خیرالنسا محمدپور
-
محمد امین ترابی زاده
-
انسیه قربانی
-
علی تهرانی
-
محمد صیدپیشه
-
محمدرضا حسن زاده
-
Abbas Ekrami
-
داود ضرغام
-
زینب نادری زاده
-
کاظم شاهوردی
-
حمید حسنیان خوشرو
-
پیمان سلامی
-
Farjad Rafeie
-
فائزه حیدری
-
علی دسترنج
-
عبدالرسول رحمانیان
-
فرید گل زردی
-
پیمان غیاثوند
-
مرتضی جوادی
-
شاهین جهانگیرزاده خیاوی
-
مجید رسولی
-
حمید کریمی
-
موسی سلیمانی
-
میترا قنبرزاده
-
تكتم يارمحمدي
-
علی مروت پور
-
وحید کیانی
بحث و گفتگو
اخبار مرتبط با این کارزار
اگر شما خبر تازهای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.
ثبت رسمی در دبیرخانه
نامه تأیید امضاهای این کارزار جهت ثبت و پیگیری صادر شد.
انتشار پوستر در اینستاگرام
با توجه به اهمیت این کارزار پوستر آن در اینستاگرام منتشر شد.
مشاهده پست دانلود پوسترتأیید کارزار جهت انتشار
این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.