جناب آقای رئیسی
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام
همان گونه که مستحضرید جمهوری اسلامی ایران با داشتن ظرفیتهای بیهمتا و بیبدیل در حوزه میراث فرهنگی (مادی و معنوی)، میراث طبیعی و دستآفریدههای هنر، صنعت و اماکن تاریخی و جاذبههای گردشگری، یکی از کشورهای مهم در حوزه تمدنی خاورمیانه است که میتواند نقشی اساسی در انتقال مفاهیم صلحطلبی و نوعدوستی به جهان ایفا کند و رهآورد آن، علاوهبر انتقال فرهنگ در ادبیات تمدنی جهانی، موجبات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی را نیز در داخل فراهم میآورد.
این امر زمانی میسر خواهد بود که بتوان به ظرفیتهای فرهنگی و طبیعی به مثابه یک گنجینه و ثروت نامرئی در جغرافیای ایران پرداخته شود. بر این اساس اینجانبان، جمعی از فعالان حوزه فرهنگی و گردشگری اعم از کارشناسان، سرمایهگذاران، دانشگاهیان، اساتید، نخبگان، فرهیختگان، دانشجویان و انجمنهای مردمنهاد وابسته، تحت برنامه رویداد بینالمللی ساری، پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو درسال ۲۰۲۲، سه پیشنهاد مشخص برای شکوفایی فرهنگی و توسعه اقتصاد گردشگری یکی از بزرگترین قطبهای سفرهای بینالمللی را داریم.
۱. تخصیص ردیف اعتبار جداگانه برای رویداد بینالمللی پایتخت گردشگری ساری ۲۰۲۲:
به استحضار حضرتعالی میرساند که ساری بهنمایندگی از ایران، پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو بهطور خاص و میزبان گردشگران و سرمایهگذاران جهانی بهصورت عام در سال ۲۰۲۲ میباشد. بنابراین نمایندگی میراث تمدنی و فرصتهای سرمایهگذاری باید در قامت ایران عزیز متبلور شده و چشم جهانیان معطوف به ظرفیتهای این سرزمین شود. برای رسیدن به این مهم، لازم است ردیف بودجه مشخص با سرفصل جدید برای این رویداد مهم بینالمللی در نظر گرفته شود.
۲. منطقه ویژه گردشگری فرحآباد ساری:
این شهر تاریخی با توجه به اهمیت تاریخی-طبیعی آن و سوقالجیشی بودنش، در دو نوبت موردتوجه حکمرانان دوره اسلامی قرار گرفت؛ در دوره اول که مصادف با قرون میانه اسلامی است، شاه غازی ابن رستم، حکمران آن عصر پس از ایجاد امنیت در حوزه حکومتی و توسعه شهر ساری و معماری و همچنین توسعه کشاورزی و صنعت به تجارت بینالمللی، از طریق راههای زمینی به کشورهای عربی و تجارت دریایی با کشورهای اروپایی پرداخت و بندر طاحونه با پهلوگیری چند ده کشتی یکی از مراکز مهم اقتصادی در آن دوران به شمار میرفت.
بندر طاحونه با جابهجایی قدرت سیر نزولی را پیمود، تا مجدداً در دوران شاه عباس صفوی بهعنوان دومین پایتخت شاه عباس و بزرگترین شهر تجاری-بندری با نام فرحآباد ساخته شد. اهمیت این شهر بندری تا بدانجاست که بسیاری از سفرا، مورخین و سیاحان، آن را همپا و بعضاً بزرگتر از قسطنطنیه (استانبول امروزی) میدانند. لذا با توجه به اهمیت تاریخی و تمدنی شهر و همچنین وجود رودخانه دائمی تجن و دریای خزر در مجاورت این شهر، میتواند با برنامهریزی و پیگیریهای مسئولان به یکی از قطبهای فرهنگی و گردشگری در شمال ایران تبدیل شود.
۳. ساحل ماسهای زیبای دریای خزر، وجود آثار فرهنگی و تمدنی در شهر فرحآباد، وجود پسکرانه مستعد برای توسعه گردشگری تفریحی، سرگرمی، کشاورزی و علمی باعث شد که در پنجاه سال اخیر، بسیاری از اراضی مستعد ساحلی برای سرمایهگذاری در اختیار دولت یا برخی نهادهای غیردولتی قرار گیرد که در خوشبینانهترین حالت با اشغال بیست درصد سطح بهرهوری از محیط اشغالشده، مکانی برای استراحت و امور رفاهی کارکنان دولت و نهادهاست و سهم مردم منطقه چیزی جز کور شدن منظر دریای خزر و عدم استفاده از این ظرفیت جغرافیای سرزمینی نیست.
پیشنهاد میشود با توجه به اهمیت حوزه جغرافیای فرحآباد ساری و نزدیکی به مرکز سیاسی مازندران، راهآهن ایران، فرودگاه بینالمللی دشت ناز ساری و مجاورت با منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد، قرارگیری در متمرکز ترین محور دانشگاهی ایران و وجود ظرفیتهای کشاورزی، باغداری و شیلات، ضمن اعلام این بخش از ساری بهعنوان منطقه ویژه گردشگری، شرایط واگذاری پلاژهای دولتی را به بخش خصوصی واقعی (البته ضمن رعایت بیست درصد استفاده رفاهی همان کارکنان دولت برابر قانون در زمان واگذاری) مهیا نمایید.
بی شک این حرکت ماندگار، علاوهبر تحرک اقتصادی منطقه، شرایط مطلوب گردشگری فرهنگی و تفریحی را در شمال ایران فراهم آورده و چشمانداز روشنی را برای مقصد بینالمللی سفر فراهم میکند.
از خداوند متعال توفیق روزافزن حضرتعالی را در خدمت به اسلام و مردم ولایتمدار ایران خواستاریم
◻️ اعتراض به فعالیتهای معدنی در منطقه حفاظتشده ساریگل
◻️ حمایت از مهندس محمد درویش کنشگر محیط زیست
◻️ اعتراض به مبانی قیمتگذاری خدمات مهندسی و ساختار شکست
#تخصیص_یودجه_رویداد۲۰۲۲_ساری
مطالبه تخصیص بودجه مناسب به رویداد بینالمللی ساری ۲۰۲۲
زمان این کارزار به پایان رسیده است.
جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به
کانال تلگرام یا
صفحه اینستاگرام
کارزار مراجعه نمایید.
امضاکنندگان: 76 نفر
-
صادق فرجی ماهفروزی
-
زهرافرجی ماهفروزمحله
-
محمد فرجی
-
حسین پورقاسم
-
زینب فرجی ماهفروزی
-
ندا نوذبخش
-
امیرارسلان مهدوی
-
زينت ناظري قاديكلايي
-
میثم رایکا
-
زهرا افضلیان
-
علی شریفی رضوی
-
صادق صادقی
-
مهناز یقین تبار ملکشاه
-
نورجهان فرجي ماهفروزي
-
مسعود فرجی ماهفروزی
-
حسین توسلی ساروی
-
مهری یزدانی اوریمی
-
کبری محرابی
-
حورا آهنگر
-
علی پازُکی
-
زینب طاهری گرجی
-
زینب اسفندیار
-
ندا معمایی
-
سمیه قاسم تبارکاشی کلایی
-
گیتی کاظمی
-
فاطمه حاجیان تیلکی
-
سید رقیه صادقی امرئی
-
ثریا زایر اومالی
-
سیدعلی نورانی
-
فاطمه میرشکارکاکی
بحث و گفتگو
اخبار مرتبط با این کارزار
اگر شما خبر تازهای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.
تأیید کارزار جهت انتشار
این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.
این کارزارها را هم حمایت کنید:
امضا کردهاند.