جناب آقای منادی سپیدان
رئیس محترم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی
جناب آقای دکتر انبیاء
رئیس محترم دانشگاه علم و صنعت ایران
با سلام
همانگونه که مستحضرید پس از همهگیری ویروس کرونا در کشور، تصمیم ستاد ملی کرونا در حوزه آموزش کشور از جمله آموزشعالی بر این شد که دورههای مختلف در کلیه دانشگاهها بهصورت مجازی برگزار شود و بهمنظور پیشگیری از ابتلای دانشجویان به کرونا، حتی امتحانات پایانترم نیز بهصورت مجازی برگزار شد.
در این مورد کلیه دانشگاههای تحت نظارت وزارت علوم بهطور یکپارچه روندی مشخص و یکسان را اجرا کردند و هیچ تفاوتی بین هیچیک از دانشگاههای مذکور وجود نداشته است.
متأسفانه زمانیکه مدارک دورههای الکترونیکی توسط دانشآموختگان این دوره جهت اشتغال در سازمانها، صنایع و یا آموزش حقالتدریسی در آموزشگاههای مستقل، دانشگاهها و... به کارفرمایان و رؤسای واحدهای آموزشی ارائه میشود، بهعلت درج کلمه «الکترونیکی» در مدرک تحصیلی موقت و دانشنامه، رزومه و مدرک از سوی کارفرمایان، سازمانها و واحدهای آموزشی مورد بیاعتنایی قرار گرفته و اعتبار مدارک زیر سؤال برده میشود.
در این شرایط این شبهه در ذهن دانشجویان متبادر میشود که بیهوده وقت، انرژی و هزینه خود را جهت اخذ مدرک دانشگاهی تلف کردهاند و تحصیل هیچ نتیجه مؤثر و مثبتی برایشان در پی نداشته است.
این در حالی است که در متون مدارک دانشگاهی سایر دانشگاهها اعم از دانشگاه آزاد، غیرانتفاعی، روزانه، نوبت دوم و پیام نور، کلمات روزانه، شبانه یا غیره درج نمیشود و آنان با سهولت بیشتری مورد پذیرش کارفرمایان قرار میگیرند.
قابل ذکر است واژه الکترونیکی یک واژه غربی و غیرفارسی است و مطابق اصل ۱۵ قانون اساسی در خصوص زبان رسمی کشور و همچنین قانون ممنوعیت بهکارگیریی اسامی، عناوین و اصطلاحات بیگانه، نمیبایست این واژه در مدرک تحصیلی فارغالتحصیلان دانشگاههای ایران درج شود و این موضوع یک امر سلیقهای و بهدور از فرهنگ بومی و اصیل ایرانی است.
همچنین درج واژه مذکور در مدرک تحصیلی دانشجویان دوره مجازی شبهات زیادی را برای سازمانها، شرکتها و... درخصوص چگونگی برگزاری این دورهها بهوجود میآورد. بهطوری که این مدارک برایشان بهراحتی قابل پذیرش و درک نیست.
شایان ذکر است که دانشجویان دورههای مجازی از نظر طول مدت تحصیل، انتخاب دروس و گذراندن واحدهای درسی هیچ تفاوتی با دورههای شبانه، پردیس، روزانه و... ندارند و تنها نوع تحصیلات تکمیلی ایشان آموزشمحور میباشد. لذا اینکه چرا در مدارک تحصیلی ایشان واژه الکترونیک درج میشود، جای بسی سؤال و تردید دارد.
با توجه به مطالب فوق، اینجانبان دانشجویان مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران، جهت جلوگیری از تضییع حق خود و اجرای عدالت آموزشی، تقاضامندیم در خصوص حذف عبارت الکترونیک از مدارک و دانشنامه دانشجویان این دوره اقدام مقتضی بهعمل آید.
با سپاس فراوان
◻️ اعتراض به فعالیتهای معدنی در منطقه حفاظتشده ساریگل
◻️ اعتراض به بیاعتنایی در حوزه سلامت جامعه اتیسم
◻️ درخواست مرمت و احیای کاروانسرای مدوّر زیزه کاشان (کاروانسرای خواجه قاسم نطنزی)، یکی از معدود کاروانسراهای مدوّر ایران
#حذف_واژه_الکترونیک
درخواست حذف واژه «الکترونیک» از مدارک تحصیلی دانشجویان دورههای مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران
زمان این کارزار به پایان رسیده است.
جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به
کانال تلگرام یا
صفحه اینستاگرام
کارزار مراجعه نمایید.
امضاکنندگان: 353 نفر
-
الناز یعقوب زاده
-
افشین بهرام پور
-
علیرضا زندی
-
حسین لک
-
بکتاش انصاری اوغول یک
-
نازنین کدخدا
-
مصطفی سرکاری زواره
-
محمد پارسا آذربایجانی
-
نیما صابریان
-
سعید اصلانی
-
علیرضا رنجبر
-
M Hasanam
-
وحید فراهانی
-
سید احمد مقامی
-
صادق کرمی نیا
-
شقایق واحدی
-
سهیل محمد علیپور
-
امیرمسعود کوثری
-
صدف جامه درویش
-
شكيلا عبدلي
-
علی کهزادی
-
کسری ایزدپناه
-
مهدی رازلیقی
-
فاطمه عظیمی
-
محمد رضا امانی ارجستان
-
مائده فلاحیان
-
علیرضا زمانی
-
محمرضا عظیمی
-
محمدرضا لک
-
فاطمه صیادیان
بحث و گفتگو
اخبار مرتبط با این کارزار
اگر شما خبر تازهای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.
ثبت رسمی در دبیرخانه
نامه تأیید امضاهای این کارزار جهت ثبت و پیگیری صادر شد.
تأیید کارزار جهت انتشار
این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.