جناب آقای رئیسی
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
سازمانها امروزه در محیطی کاملاً رقابتی که همراه با تحولات شگفتانگیز است باید اداره شوند. در چنین شرایطی مدیران فرصت چندانی برای کنترل کارکنان در اختیار ندارند و باید بیشترین وقت و نیروی خود را صرف شناسایی محیط خارجی و داخلی سازمان کنند و سایر وظایف روزمره را به عهده کارکنان بگذارند.
کارکنان زمانی می توانند به خوبی از عهده وظایف محوله برآیند که از مهارت، دانش و توانایی لازم برخوردار بوده و اهداف سازمان را به خوبی بشناسند. ابزاری که میتواند در این زمینه به کمک مدیران بشتابد فرایند توانمندسازی است.
مهمترین و حیاتیترین دارایی هر سازمان، نیروی انسانی آن سازمان است. کیفیت و توانمندی نیروی انسانی، مهمترین عامل بقا و حیات سازمان است. نیروی انسانی توانمند، سازمان توانمند را به وجود می آورد. از نظر «دراکر» رشد اقتصادی مرهون توانمند کردن کارکنان فرهیخته است. سازمان توانمند محیطی است که کارکنان در گروههای مختلف، در انجام فعالیتها با یکدیگر همکاری میکنند.
سازمانهای امروز تحتتأثیر عواملی از قبیل افزایش رقابت جهانی، دگرگونیهای ناگهانی، نیاز به کیفیت و خدمات پس از فروش و وجود منابع محدود، زیر فشارهای زیادی قرار دارند. پس از سالها تجربه، دنیا به این نتیجه رسیده است که اگر سازمانی بخواهد در اقتصاد و امور کاری خود پیشتاز باشد و در عرصه رقابت عقب نماند باید از نیروی انسانی متخصص، خلاق و باانگیزه بالا برخوردار باشد.
متأسفانه در اکثریت ادارات وسازمانها اجرایی و خدماترسان در کشور، امروزه به جای استفاده از نیروهای توانمند جهت پیشبرد اهداف سازمان، از نیروهای ناکارآمد و غیرمتخصص و در یک کلام سیاسی و حزبی استفاده میشود. اکثریت سازمانها در دهه گذشته با مشکلات عدیدهای از جمله اقتصادی و منابع انسانی مواجه شدهاند.
لذا این چالش بسیار بزرگ ذهن متخصصان و تحصیلکردگان را درگیر کرده و ایشان خواهان اصلاح سیستم اداری سازمانها جهت ارائه خدمت بهتر هستند. شایسته است با اطلاع کامل از موضوع از پویش ثبت شده حمایت نماییم تا آیندهای روشن را برای فرزاندانمان داشته باشیم.
با تشکر