جناب آقای رئیسی
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای قالیباف
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
جناب آقای عشقی
رئیس محترم سازمان بورس و اوراق بهادار
با سلام
بهراستی ما معتقدیم راه توسعه پایدار کشور از بازار سرمایه میگذرد و نگاه ما به مشکلات اقتصادی فردی، جناحی و سیاسی نیست. نمایندگان ملت بدانید مطالبه جبران زیان سهامداران در بورس، خارج از قوانین و مقررات نیست، بلکه صحبت نجات آینده اقتصاد کشور عزیزمان است.
مستحضر باشید که اقتصاد در هر شرایط زمانی و مکانی به راه خود ادامه خواهد داد، اما اقدامات دستوری و کنترلی ازجمله حبس منابع مالی، افزایش یا کاهش نرخ سود بانکی و نرخ ارز، وضع قوانین مالیاتی بر صنایع، قیمتگذاری دستوری، دستکاری قیمتی، کاهش مزیت رقابتی تولید در فرمول قیمتگذاری خوراک صنایع و عدم افزایش دامنه نوسان و سرکوب شاخصها، فقط و فقط تأخیر در زمان خواهد داشت و درنهایت مشکلات بیشتر حاصل خواهد شد.
اکنون در مجلس انقلابی شاهد وضع قوانینی هستیم که صرفاً منافع فعالیتهای سوداگرانه بازارهای ملک و مسکن را تقویت می کنند و ضربهای اساسی بر آینده تولید و اقتصاد کشور محتمل است. تصمیمات روزهای گذشته کمیسیون تلفیق از جمله این موارد است.
نقش کمیسیون اقتصادی بهعنوان تخصصیترین کمیسیون مجلس در وضع این قوانین چیست؟
چرا مجلس محترم تاکنون درخصوص بازار پرتهدید رمزارز بهصورت مشخص و قاطع محکم موضعی انتخاذ ننموده است؟ این بازار تهدیدی جدی برای منافع کشور است و همگی شاهد خروج سرمایه از کشور و بعضاً پولشویی نیز هستیم. در ابتداییترین گام میتوان درگاههای پرداختی این بستر را بهراحتی مسدود کرد.
لازم به ذکر است فعالیت در این بازار هیچگونه داده آماری ندارد و بدون هیچ محدودیتی در حال انجام است. این فعالیت معاملاتی و سرمایهگذاری هیچ قدمی درخصوص تولید و کمک به جریان اقتصادی کشور نمیکند.
همهچیز در اقتصاد یک کشور به سیاستهای پولی و نرخ بهره یا همان نرخ سود بانکی ربط دارد، که متأسفانه سالهاست در ایران این نرخ را بهدلیل حبس هشتاددرصد نقدینگی با رویه غلط بانکها، بهصورت حبابی بالا نگه داشتهاند و تولید و تشکیل سرمایه را تضعیف کردهاند.
چرا سود سپرده بانکی سهماهشمار نمیشود، تا بدون خروج ریالی از بانکها، منابع موردنیاز دولت با هزینه بالای بهره و با فشار به بازار سرمایه تأمین نشود.
سامانه نیما از اهداف اولیه خود فاصله گرفته است و ضروریست اختلاف قیمت ارز (سامانه نیما و آزاد) هرچه سریعتر با سازوکار مناسب حل و فصل شود.
ارز عرضهشده در سامانه نیما دارای حقوق ذینفعانی میباشد که در بازار سرمایه کشور دارای حقوق مستقلی هستند و این اختلاف قیمت که گاهاً به سیدرصد هم میرسد، از جیب سهامداران هزینه میشود.
چرا نمایندگان مجلس طرح مالیات بر عایدی سرمایه را به حاشیه برده و سقف معافیت مالیاتی خانههای لوکس را افزایش دادهاند و در مقابل آن برای تأمین منابع مالی، مالیات بر صادرات تولید وضع کردهاند؟
موضوع مهم درخصوص واگذاری شرکتها این است که چرا دولت داراییهای غیربانکی بانکها را واگذار نمیکند تا دست بانک ها برای اعطای تسهیلات بازتر شود و چرا پس از واگذاری سهام خود در شرکتهای دولتی، سعی در انتصاب مدیران و دخالتهای قیمتی در این شرکتها را دارد؟
یکی از موضوعات مهم دو سال گذشته در بازار سرمایه، استفاده از الگوریتم و بازارگردانی تحت شرایط دامنه نوسان کم بوده است، که ضمن گسترش کوتاهمدتنگری مال، مردم را زجرکش کرده و منافع آنها را به جیب کاسبان حجم معامله منتقل کردند.
سرمایه ملت در صندوقها با استفاده از ابزار الگوریتم و دسترسی به عمق بازار وسیله سوداگران شده و هیچگونه داده آماری صحیحی در این زمینه وجود ندارد.
هشدارها:
چهار امالفساد ساختاری نظام اقتصادی ایران که در دولت آقای رئیسی همانند دولت آقای روحانی، با قدرت هرچه تمامتر ادامه دارد و وضعیت اقتصادی مردم و کشور را ضعیفتر از قبل کرده به این شرح زیر است:
۱. رویه غلط بانکها در اجرای بانکداری، که عامل اصلی تحریم داخلی و مسدودسازی بیش از سههزار همت منابع مالی ریالی، نرخ بهره بالا، نقدینگی بالا و نرخ رشد مداوم نقدینگی، تورم بالا، ناکارآمدی، فساد ساختاری، تقویت فعالیتهای سوداگرانه و محتکرانه غیرمولد، تضعیف تولید، تضعیف بازار سرمایه و ساختار اقتصادی بازار سرمایه محور است.
۲. قیمتگذاری دستوری و مداخلات زیاد حوزه امنیتی کشور در اقتصاد و عدم تفکیک حکمرانی این دو حوزه که عامل دادن آدرسهای غلط سرمایهگذاری به اقتصاد، تضعیف تولید رقابتی، تضعیف تشکیل سرمایه و سرمایهگذاری در حوزههای رقابتی و با مزیت نسبی بالا و تضعیف بازار سرمایه و سرمایهگذاری تولیدمحور است.
۳. معافیت مالیاتی فعالیتهای سوداگرانه، محتکرانه و عایدی سرمایه غیرمولد و نبود عدالت مالیاتی بین اشخاص حقیقی و حقوقی و مالیات بیشتر اشخاص حقوقی که عامل تضعیف تولید، تضعیف شراکت و ایجاد شرکتهای کوچک، متوسط، بزرگ و تضعیف بازار سرمایه شراکت محور است.
۴. استحمارگری ،کوتاهمدتنگری و کوچک نگهداشتن کل بازار سرمایه کشور، اعم از بورس و خارج از بورس با ابزارها و رفتارهای بازار همچون کمبودن دامنه نوسان و مقاومت درخصوص تغییر ریل اقتصاد از ساختار بانک محور منسوخشده به ساختار اقتصادی بازار سرمایه محور که عامل مهم تضعیف تولید، تضعیف شراکت و ایجاد شرکتهای کوچک، متوسط و بزرگ، تضعیف تشکیل سرمایه و... است.
امید است که نمایندگان مجلس و مسئولین دولتی، بهصورتی جدی بر این موضوع تمرکز کنند و شرایط را به نفع اقتصاد کشور و مردم تغییر دهد.
با تشکر
◻️ اعتراض به فعالیتهای معدنی در منطقه حفاظتشده ساریگل
◻️ درخواست حمایت از آقای دکتر ظریف بهعنوان مدافع منافع مردم و کشور
◻️ درخواست بازنویسی و اصلاح مجدد سامانه مودیان
#مطالبه_سهامداران_متضرر
درخواست رسیدگی مجلس و دولت به مشکلات اقتصادی و مالی
زمان این کارزار به پایان رسیده است.
جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به
کانال تلگرام یا
صفحه اینستاگرام
کارزار مراجعه نمایید.
امضاکنندگان: 3607 نفر
-
Majid Amani
-
منصوره مرشدي
-
پریسا پویازاده (سرداری)
-
رضا شیرازی پور
-
وحید کریمی
-
علی امامی
-
آرش مصطفایی
-
هوشنگ توافقی
-
مرتضی دشتی
-
مصطفی جمالی
-
بابک الپناه سلطانیان
-
امیر رمضانیان
-
ارشد اژند
-
فرزاد رحیمی مقدم
-
سعید زیباسرشت
-
محمد باقرزارعی
-
غلامرضا قدر
-
جلیل تیموری
-
عبدالرسول البوناصر
-
محمد فروغی
-
احمد تنگساری
-
سیدرضا حدادی
-
علی دایی
-
علیرضا حریری
-
محمد مهدوی امین
-
علیرضا کهن
-
محسن جلالی
-
پارسا پارسا
-
میر مهدی تقی شکرگذار
-
افسانه منصوری
بحث و گفتگو
اخبار مرتبط با این کارزار
اگر شما خبر تازهای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.
انتشار پوستر در اینستاگرام
با توجه به اهمیت این کارزار پوستر آن در اینستاگرام منتشر شد.
مشاهده پست دانلود پوسترتأیید کارزار جهت انتشار
این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.
این کارزارها را هم حمایت کنید:
امضا کردهاند.