حضرت آیتالله رئیسی دامت توفیقاته
رئیسجمهور محترم و رئیس شورای عالی جهاد سازندگی، امور عشایر و توسعه روستایی
جناب آقای حاج سیدمحمد موحد
نماینده محترم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده
جناب آقای مهندس رستم قاسمی
وزیر محترم راه و شهرسازی
جناب آقای دکتر سیدامیر حسین مدنی
معاونت مناطق محروم ریاست جمهوری
جناب آقای دکتر احمدزاده
استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد
جناب آقای دکتر حاجیزاده
معاون محترم عمرانی استانداری
جناب آقای دکتر ترکمانه
مدیر عامل محترم بنیاد برکت
جناب آقای دکتر شایان نادری
مدیر کل محترم ستاد اجرائی فرمان حضرت امام استان کهگیلویه و بویراحمد
جناب آقای دکتر سیدعبدالرحمان توفیقیان
فرماندار محترم شهرستان چرام
با سلام
احتراماً به عرض میرساند شهرستان شهیدپرور چرام از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی نزدیک به چهلهزار نفر، در فصول پاییز و زمستان در اقلیم گرمسیری و در بهار و تابستان در اقلیم سردسیری سکونت دارند.
اقلیم سردسیری در ارتفاعات، در مناطقی معروف به چاسخار و کوه اشکر و در پایین دست در مناطق سرسبز سرکرته، امامزاده گلبهار، محمودآباد، آبشار الوان طسوج، انجگونک، امامزاده جعفر و چهلچشمه واقع گردیده که سالانه میزبان گردشگران زیادی از سایر مناطق کشور و حتی خارج از کشور است.
اکنون علیرغم گذشت چهل و اندی سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، تنها جاده ارتباطی آن، با اولین برف و باران پاییزی مسدود میشود و راه عبور و مرور مردم کاملاً قطع میشود.
بر همین اساس، ما امضاکنندگان ذیل، با توجه به دلایل مذکور و دلایل بسیار مهمی که در زیر میآید، خواهان زیرسازی و آسفالت جاده چاسخار تا منطقه معروف به چهلچشمه هستیم که دربردارنده مناطق مسکونی و توریستی چاسخار، سرکرته، روستای محمودآباد، روستای دهشیخ، روستای انجگونک و چهلچشمه است و خوشبختانه همه در یک مسیر ارتباطی قرار دارند.
زیرسازی و آسفالت جاده مذکور به میزان چهل کیلومتر، نتایج ارزنده زیر را در بر دارد:
۱. چندین طرح پرورش ماهی که به خاطر کمبود امکانات بلاتکلیف مانده، به سرانجام خواهد رسید.
۲. با توجه به وجود چشمههای فراوان و آب زیاد، ظرفیتِ دستکم یک الی دو عدد کارخانه آب معدنی در منطقه طسوج و دم طسوج ایجاد خواهد شد.
۳. علاوه بر زمینهای کشاورزی موجود، صدها هکتار زمین مرغوب دیگر زیر کشت محصولات کشاورزی خواهد رفت.
۴. سالانه صدها هکتار در منطقه مذکور زیر کشت صیفیجات خواهد رفت.
۵. جمعیت گردشگران در مناطق توریستی مذکور، به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت و منطقه طسوج به قطب گردشگری تبدیل خواهد شد.
۶. مردم به راحتی عبور و مرور خواهند کرد و مجبور نیستند، به اجبار با ماشین وانت جابهجا شوند، چیزی که تا کنون تعدادی خانواده را به کام مرگ برده است. از طرفی گرد و غبار ناشی از خاکی شدن جاده مذکور به دلیل ناچار بودن مردم در استفاده زیاد از آن با وانت که مشکلات تنفسی و بهداشتی زیادی برای مسافران ایجاد کرده، از بین خواهد رفت.
۷.کشت گیاهان دارویی و باغداری رونق پیدا خواهد کرد. نیز فراودههای گوشتی، لبنی و صیفیجات، سالم و بهداشتی از تولید به دست مصرفکننده خواهد رسید که این خود بهترین خدمت به عشایر و روستاییان منطقه مذکور است.
۸. مهاجرت معکوس از شهرستان چرام به مناطق عشایری و روستایی فوقالذکر به وقوع خواهد پیوست.
۹. در آینده میتوان از آخرین نقطه مسکونی منطقه طسوج یعنی چهلچشمه تا امیرآباد بابکان را زیرسازی و آسفالت کرد که مسیر شهرستان چرام به مرکز استان (یاسوج) را حداقل یک ساعت نزدیکتر خواهد کرد و منطقه را از بنبست بیرون خواهد آورد.
۱۰. با توجه به موارد مذکور، زمینه اشتغال جوانان جویای کار شهرستان چرام، فراهم خواهد شد.
قابل ذکر است زیرسازی و آسفالت جاده مورد تقاضای مردم تنها چهل کیلومتر است که در صورت عدم توجه به این مهم، تمام ظرفیتهای بالقوه فوقالذکر، هرگز به فعلیت نخواهند رسید. لذا مطالبه عمومی مردم، تزریق اعتبار کافی با قید فوریت، به این پروژه بسیار تحولآفرین و اشتغالزاست.
با تشکر