جناب آقای رئیسی
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای مهندس اوجی
وزیر محترم نفت
با سلام
با توجه به بیانات رهبرمعظم در مورد اینکه سرمایه اصلی و واقعی هر ملت و کشوری نیروی انسانی آن کشور است که بدیل و جایگزینی ندارد، همچنین در راستی کم کردن آسیبهای حوزه خانواده در کشور و همچنین حمایت و تشویق سربازان گمنام عرصه صنعت و تأکید دولت شما به اقتصاد مقاومتی و سیاست انقباضی اقتصادی در کشور و تلاش کارکنان زحمتکش در عرصه صنعت نفت، باتوجه به تمامی ناملایمات و تحریمهای ظالمانه، اینجانبان کارکنان عملیات وزارت نفت شاغل در مناطق نفتخیز جنوب، با توجه به ادلهای که در ادامه خدمتتان ارائه میشود درخواست اجرای طرح شیفت ۱۲ ساعته به جای طرح چرخشی هستیم.
در این راستا چندی پیش با جناب آقای مددی، معاونت محترم برنامهریزی و منابع انسانی وزارت، جلسهای را برگزار و با مکاتباتی از ایشان خواستار تثبیت شیفت ۱۲ ساعته دو نوبتکار صبح و شبگردان به جای شیفت چرخشی شدیم .
با اعلام ۹۵درصدی و حداکثری رضایت کارکنان با حدود ۴هزار امضا در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۹، توضیحاتی به ایشان دادیم و نامه با شماره ۳۱۲۹۷۲ در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۱۲ به دستشان رساندیم، انتظار داشتیم باتوجه به این حجم از رضایتمندی و توضیحات و دلایل زیاد و منطقی که داشتیم و همچنین جلسه حضوری با نماینده کارکنان در همان تاریخ با توجه به اختیاراتی که دارند، اقداماتی جهت تثبیت این نوع شیفت کاری انجام دهند، اما متأسفانه ایشان ما را به مقامات زیردست خود واقع در شرکت تابع مناطق نفتخیز جنوب ارجاع دادند.
در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۱۹ مقاماتی در مناطق نفتخیز جنوب با تشکیل جلسه و تنظیم صورتجلسهای خود را ناتوان در تصمیمگیری و سپس به تسریع در برگرداندن نوبتکاری به سابق و عدم اهمیت به میزان رضایتمندی کارکنان صورت پذیرفت که در این جلسه چیزی بهجز نادیده گرفتن حتی قوانین کار و نوبتکاری و تفکرات سلیقهایی مشاهده نکردیم.
در تمام دنیا با علم روز و استفاده بهینه از دانش مدیریت صنعتی سازمانی بهطور روزافزون، مدام بهدنبال طرحهایی جهت برداشتن مشکلات کارکنانی هستن که به طور چرخشی در حال کار میباشند تا آثار سوء این زندگی را تا حد امکان کمتر نمایند و شرایط را برای کارمندان و خانواده آنها مهیاتر و بهتر نمایند.
لازم به ذکر است بعد شروع همهگیری کرونا، ما این نوبتکاری را تجربه کردهایم و از تمام تجربیاتش استفاده بردهایم و بهصورت تجربی رضایت بالای کارکنان خانوادههایشان، کم شدن هزینهها و کم شدن خطرات جادهای و کار را لمس کردهایم.
در ادامه به مزایای فیزیکی، روحی، اقتصادی و کاهش خطرات اجتماعی و حوادث نوبتکاری که باعث رضایت ۹۵درصد کارکنان عملیات شده، اشاره میکنیم:
۱. کاهش تردد سرویسهای جمعآوری نوبتکاران از ۳۶ سرویس در هر نوبت کاری به ۱۶ سرویس، که باعث کاهش هزینههای میلیاردی سوخت، تعمیرات و نگهداری، کاهش تردد و ترافیک درون شهر، کاهش حوادث رانندگی، کاهش خستگی و فرسودگی کارکنان ناشی از سوار شدن در وسایل نقلیه عمومی شرکت نفت میباشد.
۲. رضایتمندی کارکنان از لحاظ روحی و روانی که مهمترین نکته برای کارکنان نوبتکاری از لحاظ ارگونومیکی و فیزیکی میباشد. کاهش مشکلات و ناهنجاریهای خانوادگی و اجتماعی که بزرگترین معضل کارکنان عملیات نوبتکاری میباشد. با توجه به استانداردهای آسیبشناسی و جامعهشناسی، کاهش شبکاری و افزایش عمر و سلامت کارکنان میشود.
۳. با توجه به کاهش شبکاری و همچنین پایین بودن امکانات استراحت استاندارد برای کارکنان نوبتکاری باعث شده است که سلامت روحی، جسمی و کارایی کارکنان و خطاهای انسانی و مشکلات قلبی عروقی، دیابت، آسم، کبد، افسردگی و گوارشی به حداقل برسد.
۴. با توجه به اینکه کارکنان نوبتکاری به دلیل شرایط سخت عصر و شبکاری و دوری از خانواده و معضلات دیگر در این دو نوع نوبتکاری گاهای به استفاده از کافئین، نیکوتین و الکل روی میآورند، با توجه به نوع نوبتکاری دو نوبتکار صبح و شب گردان ۱۲ ساعته این آسیبهای اجتماعی و سلامت کارکنان به شدت رفع و کاهش یافته است.
۵. مورد دیگر این است که مدیران مناطق نفتخیز جنوب گفتهاند این برنامه نوبتکاری غیرمنظم است، در صورتیکه با مطالعه اجمالی به آئیننامه فوقالعاده نوبتکاران در جلسه هیئت وزیران در تاریخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۳ به پیشنهاد شماره ۵۱۲۳۴۴ مورخ ۱۳۹۵/۲/۲۶ سازمان اداری استخدامی کشور با استناد به بند ۷ ماده (۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ که در سال ۱۳۹۷ مصوب شد، چنین تعریف شده است که در بند(ث) دو نوبتی منظم (صبح تا عصر/شب تا صبح) به صورت علمی و تجربی معین شده است و در ماده (۳) تعریف نوبتکاری غیرمنظم اینگونه آمده است که: کارمندانی که به صورت کشیک یا عناوین مشابه در هر یک از حالتهای زمانی به طور موقت عهدهدار انجام مسولیت محوله باشند.
۶. لازم به ذکر است چندین و چند شرکت تابعه وزارت نفت هم اکنون سالهاست به این ترتیب نوبتکاری را انجام میدهند که میتوان از شرکتهای اروندان دارخوئین، پالایشگاه و پتروشیمیهای تهران، ماهشهر، بیدبلند گاز میانکوه و... نام برد.
فلذا با توجه به تمامی موارد بالا، از شما رئیس جمهور عزیز و مردمی خواستاریم تا در این زمینه با یک کار جهادی و نهایت لطف و با نگاهی پدرانه همکاری لازم را جهت ادامه و تثبیت این نوع نوبتکاری انجام دهید.
با تشکر
◻️ اعتراض به فعالیتهای معدنی در منطقه حفاظتشده ساریگل
◻️ درخواست لغو امتیاز ضریب سابقه در آزمون کتبی استخدامی آموزش و پرورش
◻️ درخواست افزایش تعداد دفعات ترمیم معدل
#نه_به_۸_ساعته_شدن
درخواست موافقت با طرح شیفت ۱۲ ساعته پرسنل مناطق نفتخیز جنوب
زمان این کارزار به پایان رسیده است.
جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به
کانال تلگرام یا
صفحه اینستاگرام
کارزار مراجعه نمایید.
امضاکنندگان: 2521 نفر
-
حسن علی محمودی
-
احمد سلطانی نژاد
-
رضا نگاهی
-
محسن رستگاری
-
محمود اسلامی
-
علیرضا رضاالله
-
علی پریدار
-
شاپور عبداللهی مقدم
-
علیرضا ایرجی
-
رضا اسلامی
-
مهدی باقری
-
مهدی سلیمانی
-
افضل اسلامی
-
احمد رجبی بهشت آباد
-
مهدی رئیسی
-
مجید صفی خانی۹۲۲۱
-
شاهرخ شیبانلو
-
سید محمد صالحی
-
عزت اله تقی پور
-
روجا محمودی قادی
-
محمد فضلی نژاد
-
محسن فاتح پور
-
محسن کلبعلی
-
بهمن دهبانی نژادیان
-
حسین منجزی زاده
-
رسول داغری
-
عابد شفیعی
-
علی نبوی زاده
-
مجتبی مختاری پور
-
علی مرادی
بحث و گفتگو
اخبار مرتبط با این کارزار
اگر شما خبر تازهای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.
تأیید کارزار جهت انتشار
این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.