جناب آقای دکتر زلفیگل
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
جناب آقای دکتر عیناللهی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با سلام
باتوجه به اطلاعیه اخیر ستاد کرونا مبنی بر حضوری شدن کلاسهای تمامی دانشگاهها در میانه ترم و در زمان تعطیلات، مشکلاتی برای بسیاری از دانشجویان دورههای روزانه، نوبت دوم، بومی و غیربومی دانشگاهها ایجاد شده که در ذیل به این موارد اشاره خواهد شد. لذا ما دانشجویان دانشگاههای کشور خواستار لغو حضوری شدن کلاسها در ترم جاری و حضوری شدن دانشگاهها از ترم آینده هستیم:
۱. اطلاعیههای متناقض در طول ترم جاری و بههم خوردن برنامهریزی تحصیلی دانشجویان:
بسیاری از دانشجویان باتوجه به اطلاعیههای اول ترم مبنی بر مجازی بودن ترم جاری برنامههای انتخاب واحد و درسی خود را مطابق با این شیوه آموزشی چیدهاند که طبق اطلاعیه اخیر حضوری شدن دانشگاهها با مشکلات عدیدهای روبهرو خواهند شد.
۲. امکانات درمانی خوابگاهها و نحوه نگهداری از مبتلایان احتمالی کرونا:
در خصوص امکانات و تمهیدات در نظر گرفته شده برای نگهداری از مبتلایان احتمالی کرونا، تاکنون شفافیتی از سوی بسیاری از دانشگاهها صورت نگرفته است. بسیاری از دانشگاهها در حال بازگشایی خوابگاهها با صددرصد ظرفیت خود هستند که این مسئله باعث بالا رفتن آمار ابتلا به کرونا در بین دانشجویان ساکن در خوابگاه و کاهش راندمان تحصیلی حجم زیادی از دانشجویان خواهد شد. همچنین باید درنظر گرفت درصورتیکه خوابگاهها با صددرصد ظرفیت بازگشایی نشوند آمار زیادی از دانشجویان بدون محل اسکان خواهند ماند که این مسئله خود نشان از شتابزدگی در اعلام حضوری شدن تمامی دانشگاهها و فراهم نبودن امکانات لازم برای اجرایی شدن این تصمیم پس از دوسال غیرحضوری بودن کلاسها دارد.
۳. تناقضات پروتکلهای اعلام شده از سوی ستاد ملی کرونا و پروتکلهای اجرایی برخی از دانشگاهها:
ستاد مقابله با کرونا شرط حضور در خوابگاهها را دریافت سه دوز واکسن اعلام کرده است که برخی از دانشگاهها تزریق دو دوز واکسن را برای ثبت نام خوابگاه کافی اعلام کردهاند. همچنین برخی از دانشجویان مهلت دریافت دوز سومشان نرسیده است که این مسئله ناهماهنگی اطلاعیهها و اخبار رسیده به دانشجویان و تصمیمات ناگهانی دانشگاهها را میرساند.
طبق پروتکلهای بهداشتی اعلام شده، حداکثر ظرفیت خوابگاهها برای هر اتاق ۴ نفر است که برخی از دانشگاهها ظرفیتهای بیشتری را برای مقاطع مختلف خود اعلام کردهاند.
۴. تحمیل هزینههای درمان بیماری کرونا:
باتوجه به این مسئله که دانشجویان بلافاصله بعد از تعطیلات عید نوروز و بدون اطمینان از عدم ابتلا به کرونا به واسطه اجبار در دادن تست PCR با احتمال در ناقل بودن سر کلاسهای درس حاضر شده و با تردد دانشجویان ناقل خوابگاهی در محیط خوابگاه، تعداد زیادی از دانشجویان به کرونا مبتلا شده و متحمل هزینههای درمانی مربوط به کرونا میشوند.
۵. افت تحصیلی دانشجویان:
با در نظر گرفتن این مسئله که در آموزش مجازی امکان ضبط جلسات درسی وجود دارد، درصورت ابتلای دانشجویان به کرونا با وضعیت فعلی و فراهم نبودن امکانات لازم در خوابگاهها که آمار ابتلای دانشجویان به قطع بالا خواهد رفت، امکان مشاهده جلساتی که دانشجو قادر به حضور در آنها نبوده فراهم است. درصورتیکه در آموزش حضوری، دانشجویان مبتلا قادر به حضور در کلاس نیستند و حضور در این جلسات درسی را به طور کامل از دست خواهند داد که این مسئله موجب افت تحصیلی دانشجوی مبتلا به کرونا خواهد شد که برای برخی از آنها حتی منجر به حذف درس و یا حتی حذف ترم خواهد شد.
۶. یافتن محل اسکان مناسب برای دانشجویان دوره شبانه:
با توجه به بازه زمانیای که اجباری شدن حضور دانشجویان اعلام شد، فراهم کردن محل اسکان برای دانشجویان دوره شبانه زمانبر بوده و با وضعیت فعلی که در نیمه ترم تحصیلی قرار داریم و بیشتر این مراکز ظرفیتشان تکمیل شده، تأمین محل اسکان برای تمامی دانشجویان دوره شبانه حتی غیرممکن نیز خواهد بود و این دانشجویان در سردرگمی به سرمیبرند.
۷. مشکلات اعلام حضور ناگهانی برای دانشجویان متأهل:
طبق اطلاعیه جدید بسیاری از دانشجویان متأهل ساکن شهرستانهای متفاوت با محل تحصیل خود بدون برنامهریزی قبلی با تصمیمی ناگهانی روبهرو شدهاند و حال جابهجایی این دست از دانشجویان بدون اطلاع قبلی و در میانه ترم بسیاری از آنان را با مشکلات خانوادگی روبهرو خواهد کرد.
۸. مشکلات به وجود آمده برای برنامهریزی شغلی دانشجویان:
بسیاری از دانشجویان شاغل شهرستانی باتوجه به اطلاع رسانی اول ترم جاری مبنی بر عدم اجباری بودن حضور در دانشگاه قراردادهای کاری طولانی مدت امضا نموده و یا تمدید کردهاند که با تصمیمگیری جدید صورت گرفته از سوی دانشگاه و ممکن نبودن درخواست مرخصیهای طولانی مدت از محل کارشان در وضعیت اقتصادی فعلی نهایتاً یا کارشان را از دست خواهند داد، یا درخواست مرخصی تحصیلی خواهند کرد که چه از نظر تحصیلی و چه از نظر کاری دانشجو متضرر خواهد شد. حال آنکه اگر با تصمیمات متناقض و شتابزده در ترم جاری روبهرو نبودند، امکان جلوگیری از این ضررها وجود داشت.
پیشاپیش از بذل عنایت شما کمال تشکر و سپاس را داریم.
◻️ اعتراض به فعالیتهای معدنی در منطقه حفاظتشده ساریگل
◻️ سیسر تنها نیست؛ درخواست حفاظت از تالابهای باستانی «سیسر»، این سرمایه ملی و تاریخی ارزشمند
◻️ درخواست اخذ غرامت و خسارات جنگ تحمیلی از دولت عراق
#نه_به_بازگشایی_شتابزده_دانشگاه
درخواست آغاز آموزش حضوری دانشگاهها از مهرماه و عدم بازگشایی شتابزده در ترم جاری
زمان این کارزار به پایان رسیده است.
جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به
کانال تلگرام یا
صفحه اینستاگرام
کارزار مراجعه نمایید.
امضاکنندگان: 33177 نفر
-
محمدحسن میرزایی
-
Ashkan Seraj
-
راضیه نیکاقبال
-
محدثه محمدزاده
-
محمد حسین فهمیده
-
محمدحسین نباتی سراوانی
-
پوریا انصاری
-
سید محمد رضا سرسرابی
-
فاطمه خان احمدی
-
شقایق شج
-
ایلین حسن پور
-
گوهر سعدی
-
محمد رضا منصوری
-
Kamran Emami
-
محدثه بختیاری فرد
-
الهه افلاکی
-
سوسن خدری
-
فائزه قربانی
-
آیدا صالحی
-
امیرحسین احمدی
-
شهروز توکلی
-
گوهر سعدی
-
علی مسلمی
-
محمد مهدی حسینی نیک
-
بابک حجازی
-
راحله حیدری
-
زهرا اشراقی
-
زینب بختیاری
-
مهراد کلهری فر
-
میترا مهرگان
بحث و گفتگو
اخبار مرتبط با این کارزار
اگر شما خبر تازهای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.
بازتاب در خبرگزاری ایرنا:
پیگیری ویژه کارزار
با استقبال بینظیر شهروندان، این کارزار در فهرست پیگیریهای ویژه قرار گرفت.
بازتاب در سایت خبرنگاران دانشجویی ایران:
اعتراض ۱۹ هزار دانشجو به حضوری شدن آموزش/ بازگشایی دانشگاهها تصمیمی عجولانه بود؟
بازتاب در روزنامه شرق:
مخالفت صدها هزار نفری دانشآموزان و دانشجویان به آغاز آموزش حضوری
ارسال برای رسانهها
با استقبال ۵ هزار نفری، خبر این کارزار مهم برای رسانهها ارسال شد
تأیید کارزار جهت انتشار
این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.