سران محترم سه قوه نظام جمهوری اسلامی
دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی
وزارت محترم کشور
ریاست و دبیرخانه شورای عالی استانها
مرکز پژوهشها، کمیسیون داخلی و شوراها، اصل نود مجلس شورای اسلامی
استانداری و فرمانداریهای سراسر کشور
مراکز تحقیقاتی دانشگاههای علوم انسانی
با سلام و احترام
ما فقرای کشور که تقریباً معادل پنج دهک جامعه و حدوداً جمعیتی معادل حداقل ۴۰میلیون نفر میباشیم، به علت فقر شدید مالی، کم بودن میزان سواد و دانش اجتماعی، نداشتن کارمند در فامیل، عدم اطلاع از قوانین کشور، نداشتن زبان حقوقی متناسب، عدم آگاهی به حقوق عامه و شهروندی، نداشتن توان مالی جهت استخدام مشاور حقوقی و دهها دلیل مبرهن و آشکار دیگر متاسفانه به واسطه این کمبود آگاهی از بسیاری از حقوق اجتماعی خود محروم هستیم و شخصی را نداریم که مشکلات خود را با زبان مادری، عشیرهای و متناسب با فرهنگ خودمان بیان کنیم تا ایشان متناسب با وضعیت موجود زندگیمان ما را راهنمایی کند و با منطبق نمودن مشکلات بر قوانین جاری و بالادستی بتوانیم حقوق خود را استیفا نماییم. از طرفی در روند تصمیمگیری و تصمیمسازیها معمولاً یا مشارکتی نداریم و یا مشارکت سیاسی-اجتماعی ما از روی آگاهی و انتخاب صحیح نبوده و معمولاً مبتنی بر تقلید از صاحبان نفوذ، قدرت و ثروت است.
همچنین از ثروت، منابع، برخورداریها، بودجه و امکانات کشور معمولاً به نسبت عادلانه هیچگاه برخوردار نشدهایم. لذا از مقامات محترم تقاضا داریم برای چهل میلیون جمعیت دهکهای پایین جمعیتی هر طایفه یک نماینده به انتخاب خودشان در قالب یک پلتفرم یا صورتجلسه تحویل به فرمانداریهای محل سکونت یک نفر را انتخاب نماییم و دولت ایشان را به صورت قانونی انتصاب و برایش حکم رسمی و قانونی صادر نماید تا مشکلات یادشده مرتفع گردد. به نظر میرسد تقریباً اگر هر ۴۰۰ نفر را یک طایفه فرض نماییم یا در صورت کمبود، با ائتلاف با اقوام دیگر نفری برگزیده شود جمعاً حدود یکصدهزار نفر خواهند شد.
۱. اولاً اینان نخبگان هستند که به اتاق فکر دولت و نظام تبدیل میشوند و فواید بسیاری دارد.
۲. به هرشخص حقوق حداقل مصوب شورای عالی کار با حق بیمه تقریباً ۷/۵۰۰/۰۰۰ تومان حقوق تعلق گیرد و مبلغی جهت ایاب و ذهاب و تبلت و امثالهم پرداخت گردد.
۳. کل منتخبین حدود یکصدهزار نفر سالیانه حداکثر ۱۰۲/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال هزینه بر بودجه عمومی کشور تحمیل میکند.
۴. اگر این هزینه را به سه قسمت تبدیل نماییم:
الف_ از حاصل فروش حداکثر ۴/۵ روز نفت با فرض۷۰۰/۰۰۰ بشکه روزانه جمعاً ۳ میلیون بشکه در سال با قیمت ۸۰ دلاری هر بشکه جهت هزینهکرد در بودجه سنواتی لحاظ گردد؛ جمعاً ۶۰۰۰ میلیارد تومان
۵. از یارانههای پنهان انرژی مبلغ ۳هزار میلیارد تومان که به نحوی میشود در قبضهای آب، برق، گاز در قالب یک تبصره به بودجه اضافه گردد و با تصویب دولت اعمال گردد.
۶. مبلغ ۱۰۰۰میلیارد تومان از بیمههای شخص ثالث اتومبیل هر سال در قالب یک تبصره در ردیف بودجه سنواتی اعمال گردد؛ تقریباً با ۱۲میلیون خودرو سهم هر کدام سالیانه ۸۰/۰۰۰ تومان میشود و ناچیز است.
جمع کل حدوداً ده هزار و دویست میلیارد تومان با مصوبه سران قوا در بودجه سنواتی سال آینده در قالب لایحه بودجه به مجلس ارائه گردد تا بار مالی آن هم موجب ایراد شورای نگهبان نگردد.
این امر مهم موجب نشاط، تحرک و امیدآفرینی بسیار بزرگ و جدی در بین نصف جامعه که پابرهنگان، کوخنشینان و ولی نعمتان جمهوری اسلامی هستند میگردد و برکات فراوانی برای نظام، کشور و جامعه خواهد داشت.
امیدواریم با کار کارشناسی و مصوبه قاطع سران قوا به تصویب نهایی برسد.