ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
ریاست محترم قوه قضائیه
ریاست محترم سازمان بازرسی کل کشور
کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی
وزارت محترم اطلاعات و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی
معاونت سیاسی امنیتی وزارت محترم کشور، استانداری و فرمانداریها
ضابطین محترم دستگاه قضایی
با سلام و احترام
به استحضار میرساند انچنانکه در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری حضرت آیت الله رییسی قول دادند و شعار ضدفساد و راه اندازی گشت ارشاد مدیران و به تعبیر اینجانبان کمک خواستن از مردم جهت مبارزه با رانت فساد و باندبازی و هرآنچه ضدشفافیت و تضییع حقوق بیتالمال و ضد حقوق عامه و شهروندی است تبلیغ فرمودند، لذا مردم هم به شعارهای عدالت خواه ایشان لبیک گفته و رای دادند و اکنون شایسته است به شعارهای ضد فساد خود بعد از یک سال از عمر دولت جامه عمل بپوشانند.
به تعبیر رهبر معظم انقلاب فساد اژدهای هفت سری است که کشتن و مبارزه با این اژدها عزم جدی و همه جانبه و همگانی مسولان سه قوه را میطلبد تا ابروی نظام و سرمایههای اجتماعی کشور به دست اندک مدیران فاسد و سواستفادهگر دولتی به تاراج و یغما نرود. همچنانکه مستحضرید رهبری انقلاب درسال ۱۳۸۳ فرمان هشت ماده ای جهت مبارزه جدی و همه جانبه با فساد دولتی و سیستماتیک صادر فرمودند ولی متأسفانه این فرمان راهبردی وشفابخش فقط بر روی کاغذ باقی ماند و هیچ گاه تمام و کمال اجرا نشد.
خلاصه مطلب اینکه خواهشمند است با تدبیر و تصویب و هماهنگی سران قوا و دستگاههای ذیربط این موضوع تحقیق شود و پس از کار کارشناسی اقدامات زیر انجام شوند:
۱. بازرسانی نامحسوس خارج از بدنه دولت از سازمانهای مردم نهاد و جوانان پاک و نخبه و مسلط به قوانین کشور انتخاب گردند و با هماهنگی استانداران، دادستانی ها، فرماندهان سپاه و ناجا هر استان به تعداد هر شهر متناسب با جمعیت آن شهر انتخاب و حکم مخفیانه از مقامات دریافت کنند و بدون اهمال و رانت و چشمپوشی ادارات را پاکسازی واقعی نمایند.
۲. سیستم سوتزنی و گزارش فساد از سوی مردم با یک پلتفرم و سیستم الکترونیکی در فرمانداریها نصب و راهاندازی گردد و قانون مصون ماندن گزارشدهندگان از خطرات احتمالی و خط قرمزهای خودساخته و سلیقهای مدیران تضمین و تصویب و ابلاغ گردد.
۳. در رابطه با فسادهای مالی چنانچه گزارشات مستند و دقیق بود و اثبات گردید فرد گزارشدهنده که مثلاً کد رهگیری محرمانه دریافت کرده است حداقل معادل ۲۰ درصد تخلف مالی گزارش کرده را پاداش نقدی بگیرد.
۴. جهت اصلاح امور در هر استان کمیتهای مرکب از استاندار، دادستانی و نمایندگان مجلس و نماینده تخصصی دستگاه مربوطه تشکیل گردد و از نخبگان راهکار و برنامه و مقاله و امثالهم خواسته شود و بر اساس کیفیت آن قیمتگذاری و خریداری نقدی فوری گردد.
۵. سران قوا تصویب و ابلاغ نمایند هیچ دستگاه، مدیر، سازمان و شخص حقیقی و حقوقی خارج از چارچوب قانون اساسی و قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی حق ترسیم خطوط قرمز جناحی، منطقهای، حزبی، امنیتی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امثالهم را ندارد و کلیه خطوط قرمز کشور و نظام بر مدار قانون با تصویب سران قوا و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دقیق، مشخص و مصداقی تعریف، تدوین، گردآوری، مصوب و ابلاغ همگانی گردد و در روزنامه رسمی و جراید چاپ گردند تا سواستفادههای شخصی برخی مدیران ناکارآمد رفع گردد.
چنانچه بندهای فوق اجرای دقیق گردند و مصوب شوند و قوانین شفاف اجرا گردند، اعتماد مردم به دولت، نظام و سه قوه به شدت در مدت زمان کوتاهی تقویت میگردد و امید و نشاط اجتماعی و جسارت به جامعه بازمیگردد.
با احترام