رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام
نگاهی گذرا به قوانین موجود نشان دهنده آن است که حق مردم در بسیاری از قوانین زیر پا گذاشته میشود و کسی هم به فریاد مردم نمی رسد.
به دو مورد اشاره می کنیم:
۱_ میزان دریافتی حق بیمه شخص ثالت.
در این خصوص یادآور می شویم پرداخت دیه در تصادفات برای هر خودرویی با هر مدل و سال ساختی یکسان است. فرقی هم ندارد که خودرو شخصی باشد یا عمومی، کامیون باشد یا سواری، اما میزان مبلغ پرداختی برای بیمه کردن خودرو بسته به نوع خودرو و سال ساخت آن متفاوت است و هیچ عقل سلیمی این را نمی پذیرد.
مثلا در جریان یک تصادف منجر به فوت یک خاور یا تریلی، سمند و یا پراید چه فرقی با یک بوگاتی یا هیوندا دارد؟ میزان پرداخت دیه از سوی شرکتهای بیمه در تمام خودروها یکی است. اما در زمان گرفتن بیمه نامه هزینه پرداختی هر یک از این خودروها میلیونها تومان با دیگری اختلاف قیمت دارد.
۲- وقتی صاحب خودرویی به هر دلیلی خودروی خود را بیمه نکرده (یا پول بیمه کردن نداشته یا از خودروی خود استفاده نکرده و یا به خاطر مشکلاتی که دارد خودروی او در پارکینک بوده و...) شرکتهای بیمه بر چه اساسی از صاحب خودرو بابت روزها و ماههایی که خودرو بیمه نامه شخص ثالث نداشته در زمان گرفتن بیمه نامه بابت تأخیر در گرفتن بیمه نامه بهصورت روزشمار پول هایی به عنوان جریمه می گیرند؟
آیا از لحاظ شرعی گرفتن جریمه و پول زور به خاطر خدمتی که صورت نگرفته است اجحاف در حق مردم نیست؟ کجایند قانون گذاران؟ آیا چنین کارهایی برای جاری سازی اخلاق اسلامی در جامعه است؟
از این دست قوانین کم نداریم. چرا قانونگذاران به فکر مردم نیستند؟
با تشکر