رؤسای محترم سه قوه
نمایندگان محترم استان سیستان و بلوچستان
با سلام
بر اساس آمار در کشور حدود ۱۷ میلیون خودرو و در استان سیستان و بلوچستان با جمعیت ۲.۷ میلیونی حدود ۵۰۰ هزار خودرو موجود است. سرانه خودرو برای هر ایرانی ۰.۲ نفر یعنی به ازای هر پنج ایرانی و یا به ازای هر خانوار یک خودرو است.
این میزان برای سیستان و بلوچستان کمتر است. زابل با بیشترین خودروی موجودی سرانهاش حدود ۰.۱۳ نفر است. میزان سوخت استان با سهمیه ۳۰۰ لیتر حدود ۱۵۰ میلیون لیتر در ماه است در صورتی که بر اساس اعلام نماینده عضو کمیسیون امنیت ملی روزانه ۷میلیون لیتر و ماهیانه حدود ۲۱۰ میلیون لیتر از مرز سیستان و بلوچستان قاچاق میشود.
چنانچه مردم استان سهم روزانه خودروهای خود را که روزانه ۵ میلیون لیتر است کاملاً بفروشند میزان قاچاق از مرزهای استان بیش از سهم مردم است در حالی که این میزان قاچاق تنها با خودروهای شخصی امکان جابهجایی ندارد.
شرکت نفت برای جمع کردن موضوع تبعیض علیه مردم این استان میگوید سهم همه خودرو های کشور را ۱۰۰ لیتر کاهش داده است، در صورتیکه در خارج از استان افراد نیازی به کارت سهمیه ندارند. همه جایگاههای سوخت کارت آزاد دارند و هر فرد میتواند ماهیانه هر میزان نیاز دارد از کارت های آزاد استفاده کند. لذا تقاضا میشود شرکت نفت به جای مبارزه با قاچاق سوخت، مردم را در تنگنا قرار ندهد.
به هر حال با عنایت به اینکه این حجم قاچاق بدون همکاری افراد و نهادهای های قدرتمند میسر نیست، لذا درخواست میشود به جای انتقام از مردم و تعداد افراد قلیلی که به دلیل عدم وجود شغل پادویی مافیای قاچاق سوخت را میکنند مجازات نکنند و در مورد سوخت سهمیه استان تجدید نظر بنمایند.
با تشکر