جناب آقای دکتر مازیار حسینی
مدیر عامل محترم شرکت سرمایهگذاری غدیر
جناب آقای دکتر علی امام
مدیر عامل محترم شرکت بینالمللی توسعه ساختمان
سلام
سهام شرکت بینالمللی توسعه ساختمان (با نماد ثاخت در بورس) در ده سال گذشته یکی از کمبازدهترین سهام بازار سرمایه بوده است. بهطور مشخص از سال ۱۳۹۲ و در شرایطی که شاخص بورس بیش از ۲۲ برابر شده است، سهام ثاخت تنها ۶۰ درصد رشد قیمت داشته است.
اصلیترین دلیل جاماندگی این سهم از بازار سهام و همینطور بازارهای موازی، اختلاف فاحش بین قیمت سهام شرکت و ارزش روز داراییها و عدم شفافیت ارزش داراییها برای اهالی بازار سرمایه و سهامداران است. در تخمینهایی ارزش روز داراییهای شرکت بیش از ۱۶ همت ارزشگذاری میشود و این در شرایطی است که ارزش بازار سهم ۳ همت است. لازم به ذکر است در بدبینانهترین و محافظهکارانهترین ارزشگذاریها، ارزش داراییهای شرکت کمتر از ۱۰ همت به دست نمیآید.
پایین بودن قیمت سهام شرکت علاوه بر آسیب به برند مدیران و حقوقی غدیر، موجب ضرر و زیان سهامدارانی میشود که سالهاست طعم سود در بازار سرمایه را نچشیدهاند. سهامداران بسیاری با سرمایهگذاری در این نماد قدرت خرید خود را از دست دادهاند و سرمایه ایشان در طی سنوات از بین رفته است و بسیاری از آنها همچنان به امید بهبود شرایط سهامدار هستند.
راهکاری ما جمعی از سهامداران شرکت بینالمللی توسعه ساختمان برای برونرفت از شرایط فعلی پیشنهاد میکنیم، تصمیم هیئت مدیره شرکت ثاخت به انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی سرمایهگذاریهای بلندمدت (سه شرکت تیساکیش، پارسسازه و مگاپارس) است. افزایش سرمایه از این نوع هیچ آثار منفی بر سود و زیان تلفیقی یا شرکت اصلی در سنوات آتی ندارد چرا که نه استهلاکی ایجاد میکند و نه بهای تمام شدهی املاک موجود در ترازنامه شرکتهای تابعه را افزایش میدهد.
بهطور خلاصه منافع این کار به شرح جدول ذیل خلاصه میشود:
منافع برای غدیر: افزایش ارزش پرتفو و فروش سهام ثاخت به قیمت منصفانه در صورت نیاز به نقدینگی
منافع برای ثاخت: افزایش اعتبار شرکت و توان تأمین مالی
منافع برای سهامداران خرد ثاخت: جبران بخشی از ضرر و زیان
درخواست سهامداران، تصویب سریع این مهم در اولین جلسه هیئت مدیره ثاخت است.
با تشکر
جمعی از سهامداران شرکت بینالمللی توسعه ساختمان