بسمه تعالی
ریاست محترم سازمان بهزیستی کشور
جناب آقای دکتر علی محمد قادری
با سلام و احترام؛
امروزه هنر را به عنوان ابزار پیوند اندیشهها، احساسات و عواطف و زبان مشترک فرهنگهای اصیل میشناسیم؛ فرهنگهایی که هنر را نهتنها به عنوان ابزار تعلیم و تربیت، بلکه آن را در راستای بیان احساسات و هیجانات و آرامش روح بشر بکار میگیرند. جای بسی افتخارست که هنرمندان معلول جامعه ما نیز با درک شرایط روز و آگاهی از توانمندیها و ظرفیتهای خویش، هنر را به خوبی شناختهاند و با ارتقاء سطح توانمندیهای خود در این عرصه تلاش میکنند تا با ایجاد نوعی زبان مشترک با اقشار مختلف مردم، هنرمندانه با آنها سخن بگویند.
هنرمندان معلول با به تصویر کشیدن زیباترین صحنههای صبر و شکیبایی و تلاش خستگیناپذیر، صحنههای تئاتر را به عرصه بهتر زیستن مبدل میسازند تا الگویی مسلم از عشق و امید را برای سایر افراد جامعه فراهم سازند. بدیهی است حضور پرشور این عزیزان در عرصه تئاتر کشور ضمن به نمایش گذاردن توانمندیهای شگرف آنان، هنر نمایش را به عرصه با شکوه تلفیق اجتماعی معلولان مبدل ساخته و این پیام را به جامعه منعکس میسازد که معلولیت اگرچه محدودیتهایی به دنبال دارد، اما موجب ضعف و ناتوانی نیست.
طی سالهای اخیر، سازمان بهزیستی کشور با ترسیم چشماندازهای امیدبخش فرا روی هنرمندان معلول، برگزاری کارگاههای آموزشی، حمایت از گروههای نمایشی معلولین و برنامهریزی جهت اجرای جشنوارههای استانی، منطقهای و بینالمللی را در دستور کار خود قرار داده است. اثربخشی این تلاشها زمانی نمود مییابد که اشتیاق روزافزون هنرمندان معلول برای اجرای بی کم و کاست برنامههای نمایشی و حضور پر شور در محافل هنری را نظارهگر باشیم. بدون شک تداوم این تلاشها میتواند به گسترش کمی و کیفی فعالیتهای هنری افراد دارای معلولیت کمک شایانی بنماید.
ما نمایندگان تئاتر معلولین کشور خواستاریم که این جشنواره همچنان برگزار شود و جشنوارهای که هر ساله یکی از بزرگترین دلخوشیهای معلولین میباشد، با تدبیر حضرتعالی برگزار شود.
ما منتظر جواب شما میمانیم و اگر افتخار دهید، ما نمایندگان به همراه هزاران معلول به سازمان آمده و شما را زیارت نمائیم.
با تشکر