ظهر روز سهشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰، جلسهای خارج از فرآیند آئیننامهای و بدون اعلام قبلی کمیسیون طرح صیانت تشکیل شد و در عرض چند دقیقه کلیات این طرح به تصویب اکثریت اعضا رسید. این در حالی بود که نوری قزلچه در تذکری در صحن علنی نسبت به این موضوع اعتراض کرد و به گفته او رئیس مجلس نیز تأیید کرده است که «این جلسه تنها یک دعوت شخصی است و در دستور کار مجلس نیست». این نماینده مخالف طرح معتقد است «این رایگیری وجاهت قانونی و پارلمانی نداشته و ندارد». به عقیده بسیاری از کارشناسان، کمیسیون اجازه نداشته نسخه جایگزینی را به رأی بگذارد که با طرح مجلس متفاوت بوده و حتی نمایندگان عضو کمیسیون در جریان تدوین و اصلاح آن نبودهاند. جالب آنکه طی این جلسه حتی به نمایندگان مرکز پژوهشها اجازه ارائه گزارشی را که در مخالفت با طرح منتشر شده بود ندادند.
پس از این جلسه پرحاشیه جلال رشیدی کوچی، دیگر نماینده مخالف طرح صیانت در کمیسیون، از جمع آوری امضا برای لغو بررسی طرح صیانت در کمیسیون مشترک و بازگشت طرح به صحن مجلس خبر داد. به گفته وی «وفق تبصره ۲ ماده ۱۶۷ آئیننامه داخلی مجلس تقاضای لغو بررسی طرح صیانت در کمیسیون مشترک و بازگشت طرح به صحن مجلس» را به امضای ۵۵ نفر از نمایندگان رسانده است و این امضاها در حال افزایش است.
شایان ذکر است در حال حاضر «کلیات طرح» تصویب شده و در ادامه تمام بندهای این طرح باید مورد بررسی و تصویب کمیسیون قرار گیرد. پس از آن برای تعیین مدت اجرای آزمایشی، طرح به صحن علنی بازخواهد گشت و پس از آن جهت بررسی مغایرت با قانون اساسی و شرع به شورای نگهبان خواهد رفت. این در حالی است که مرکز پژوهشهای مجلس در گزارش خود به مغایرت این طرح با بندهای متعدد قانون اساسی اذعان داشته است.
تیم کارزار همچنان مثل گذشته پیگیر این مطالبه فراگیر مردمی خواهد بود و اخبار مربوطه را از طریق همین صفحه اطلاعرسانی میکند.