استارتاپ کارزار پروژه اصلی «شرکت توسعه فناوری برخط کارزار» است که با شناسه ملی ۱۴۰۰۹۵۵۸۴۱۸ به عنوان یک شرکت سهامی خاص ثبت شده است. کارزار نوعی «استارتاپ اجتماعی» است، به این معنا که یک کسب و کار ریسکپذیر، نوپا، نوآور و سودبر است که مأموریتش اجتماعی است. کارزار دارای مجوزها و افتخارات زیر است:
۱. نشان طلایی ملی ثبت رسانههای دیجیتال از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعطای این نشان به رسانههای برخط هویت صاحب آن و صلاحیت وی را برای فعالیت احراز مینماید. این نشان با کد شامد 1-1-759928-65-0-1 و به نام دکتر حامد بیدی مدیر عامل کارزار از تاریخ ۷ مرداد ۹۸ صادر شده است.
۲. نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت:
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز مینماید. این نماد اصلیترین مجوز دریافت درگاه پرداخت قانونی از بانکهای کشور است. از جمله موارد مورد بررسی برای اعطای این نماد میتوان به محفوظ ماندن اطلاعات شخصی و مالی و تایید امنیت سایت توسط یك موسسه و مركز ملی اعتماد اشاره کرد.
۳. مجوز شرکتهای صنایع خلاق و فرهنگی
این عنوان معادل شرکتهای دانشبنیان در حوزه فرهنگی است و از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکتهایی اعطا میشود که جوهره رشد آنها خلاقیت و نوآوری برای ارائه محصولات و خدمات جدید و مدل های نوین کسب و کار در حوزههای فرهنگی و اجتماعی است. این دستاورد کارزار با عنوان «شرکت توسعه فناوری برخط کارزار» در این صفحه قابل مشاهده است.
۴. عضویت در انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی:
وبسایت کارزار به مالکیت شرکت توسعه فناوری برخط کارزار عضو رسمی انجمن صنفی کارفرمایی فروشگاههای اینترنتی تهران (کسب و کارهای اینترنتی) با شماره عضویت ۱۶۵۲ است.
از مواد کاری این انجمن میتوان به پیگیری حقوقی مربوط به کسبوکارهای اینترنتی، توسعه خرید اینترنتی در کشور، ارائه راهکار های فنی جهت تسهیل در خرید اینترنتی و... اشاره نمود.
۵. عضویت در سامانه تذکرات ارسالی دادستانی کل کشور:
وبسایت کارزار در سامانه خدمات الکترونیکی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ثبت شده است تا ابلاغیههای قانونی مربوط به احکام قضایی را در این سامانه دریافت و نسبت به حذف محتواهای مجرمانه منتشر شده در این بستر اقدام نماید. این کارگروه بر اساس ماده ۷۵۰ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات تشکیل و مسئولیت نظارت بر فضای مجازی و پالایش تارنماهای حاوی محتوای مجرمانه و رسیدگی به شکایات مردمی را به عهده دارد. بنابراین این کارگروه تنها نهاد قانونی است که میتواند از طریق احکام قضایی یا مصوبات رسمی خود نسبت به توقف یا حذف محتواهای منتشر شده اقدام نماید.
۶. استفاده از گواهینامه امنیتی SSL: برای رمزنگاری تمامی دادههای رد و بدل شده میان کاربر و سرور جهت جلوگیری از شنود و درز اطلاعات کاربران
۷. دریافت جایزه بهترین وبسایت: برنده مردمی بهترین وبسایت خیریه و سازمانهای اجتماعی از جشنواره وب و موبایل کشور در سال ۱۳۹۹
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره کارزار میتوانید به این صفحه، برای مطالعه قوانین و مقررات کارزار این صفحه و برای ثبت کارزار جدید به صورت رایگان به این صفحه مراجعه کنید.