به نام خدا
«فَإِن تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبیَ اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْش الْعَظِیمِ»
پس اگر از حق روی گرداندند، بگو: خدا مرا بس است، هیچ معبودی جز او نیست، فقط بر او توکل کردم و او پروردگار عرش بزرگ است.
سوره توبه، آیه ۱۲۹
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای غلامحسین محسنی اژهای
ریاست محترم قوه قضائیه
حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای محمد مصدق
ریاست محترم دیوان عدالت اداری
جناب آقای حسینعلی شهریاری
ریاست محترم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی
با سلام
ما، جمعی از کادر درمان شاغل در بخش خصوصی و نیمهخصوصی پذیرفتهشده در مرحله اول آزمون استخدامی بهمنماه سال ۱۳۹۹ وزارت بهداشت، متأسفانه به دلیل عدم رعایت و برقراری صحیح سهمیه امتیاز کرونا در مرحله بررسی مدارک با توجه به تصمیمات سلیقهای حذف شدهایم. حال، خواهان پیگیری گزینش سلیقهای در این آزمون توسط مسئولان وزارت بهداشت و بیمارستانهای زیرمجموعه هستیم؛ چرا که علیرغم مراجعههای مکرر پاسخ قانعکنندهای دریافت نکردهایم و گویا انتخاب بر اساس شایستهسالاری و ضوابط نبوده است.
با استناد به بند ۹ اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه در تمام زمینههای مادی و معنوی از جمله وظایفی است که دولت برای تحقق آن باید همه امکانات خود را به کار برد و در اصل ۲۸ قانون اساسی مقرر شده «دولت موظف است با رعایت نیاز جامعه به مشاغل گوناگون، برای همه افراد امکان اشتغالبهکار و شرایط مساوی را برای احراز مشاغل ایجاد نماید.»
متأثر از این اصول، ماده ۴۱ قانون مدیریت خدمات کشوری اصل کلی در استخدام و ورود به خدمت دولتی را بدینگونه مقرر کرده است که «ورود به خدمت و تعیین صلاحیت استخدامی افرادی که داوطلب استخدام در دستگاههای اجرایی میباشند، بر اساس مجوزهای صادره، تشکیلات مصوب و رعایت مراتب شایستگی و برابری فرصتها انجام میشود.»
حال درخواست ما از شما بزرگواران این است که امتیاز کرونا که قرار بود طبق گفته وزیر بهداشت به تمام کارکنان بهداشت و درمان در ارتباط با این بیماری تعلق بگیرد، به همه کارکنان، اعم از خصوصی و دولتی، تعلق گیرد.
چرا پس از برگزاری آزمون گروهی از کادر درمان که در بخش خصوصی در حال مقابله با این ویروس بودهاند به ناحق محروم از این امتیاز میشوند؟ مگر کرونا در بیمارستان خصوصی تفاوتی با کرونای بیمارستان دولتی دارد؟ چرا باید یک شرکتکننده در آزمون با مدرک معادل و سطح علمی مساوی یا حتی پایینتر، صرفاً به دلیل اینکه در بیمارستانهای دولتی کار میکند امتیاز کرونا دریافت کند اما فرد دیگری با همان مدرک تحصیلی و حتی نمره علمی بالاتر صرفاً به دلیل اینکه در بیمارستان خصوصی سانتر کرونا بوده شامل این امتیاز نشود؟
چرا این قانون قبل از اجرا و قرار دادن کارنامه مورد ارزیابی قرار نگرفت؟ آزمونی که امید و دلخوشی تعداد زیادی از کادر درمان جوان کشور بود، حال به درد و حسرتی تبدیل شده که مفهوم تلاش کردن و نرسیدن -البته به ناحق- را تداعی میکند و باعث ایجاد دلسردی و ناامیدی در ما شده است.
از جنابعالی خواستار اختصاص امتیاز کرونا در صورت امکان به همه بیمارستانهای درگیر با این بیماری و یا در صورت عدم امکان آن، خواهان حذف این امتیاز برای همه بیمارستانها، اعم از خصوصی و دولتی هستیم تا همه بر اساس عدالت و نمره علمی و تلاش خودشان و بنا بر شایستهسالاری انتخاب شوند.
با تشکر