جناب آقای محسن حاجیمیرزایی
وزیر محترم آموزش و پرورش
جناب آقای علیرضا منادی سفیدان
ریاست محترم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی
با سلام
احتراماً در ادامه به برخی از مشکلات همکاران فرهنگی که ضرورت دارد مورد بررسی قرار گیرد اشاره میکنیم:
۱- محاسبه سنوات خدمتی نیروهایی که با مدراک دانشگاهی وارد آموزش و پرورش شدند و سنوات آنان یا حق مدرک آنها محاسبه نشده است.
۲- سنوات نیروهایی که سالها بهصورت حقالتدریس مشغولبهکار بودهاند کمتر محاسبه شده و تمام تعطیلات تابستان، عید و... را از آنها کم کردهاند.
۳- در سالهای گذشته خصوصیسازی آموزش بر خلاف اصل سیام قانون اساسی، بهطور بیوقفه ادامه داشته و این امر علاوه بر تضییع حقوق اقشار متوسط و ضعیف جامعه، باعث اجحاف به معلمانی شده است که در مدارس خصوصی مشغول به تدریساند. بنا بر گفته این معلمان، عدم به رسمیت شناخته شدن معلمان غیرانتفاعی در وزارت آموزش و پرورش، نداشتن فرصتی برای استخدام در آموزش و پرورش، نبود امنیت شغلی، افزایش سن و عدم بهکارگیری آنان در مدارس، قراردادهای موقت هشتماهه و بیمه کارگران فصلی فقط برای برخی از معلمان غیرانتفاعی با هزینه خودشان، عدم برخورداری از مزایای در نظر گرفته شده برای کارمندان رسمی آموزش و پرورش مانند وام مسکن و بن خرید کالا، عدم دریافت عیدی، پاداش و نداشتن سنوات شغلی همچنین حقوقهای بسیار پایین از جمله مشکلات آنان است.
۴- ماهانه مبلغ زیادی از حقوق معلمان بابت صندوق بازنشستگی، وام، بیمه تکمیلی و... کسر میشود و فقط مبلغ ناچیزی از کل حقوق میماند. چطور قانون مقرری ماه اول در هر افزایشی اعمال میشود؟
مقرری ماه اول در چند سال قبل فقط برای افزایش حقوق سالیانه اعمال میشد و مبلغ آن به صورت اقساطی در چند ماه کسر میشد اما امروزه هر افزایشی به طور کامل حتی چند بار در سال در همان ماه اول به حساب مقرری ماه اول ریخته میشود. مقرری ماه اول به چه حسابی واریز میشود و آیا معلمان از مزایای آن در آینده بهرهمند خواهند شد؟ هدف از این کار چیست و چرا فقط در مورد فرهنگیان اعمال میشود؟
خواهشمندیم ضمن پاسخگویی به پرسشهای مطرحشده و شفافسازی موارد فوق، در راستای رفع مشکلات معلمان گام بردارید.