باسمه تعالی
جناب آقای دکتر فرزین رضاعی
ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کردستان
با سلام
آخرین ساعات روز ۲۸ اردیبهشت فایلی در فضای مجازی منتشر شد و آییننامه جدید امتحانات مجازی، دانشگاههای علوم پزشکی دانشجویان را غافلگیر کرد.
همیشه جانب حق را داشتهایم. اینکه پس از دو ترم به فکر این افتادهاند که بازگشت به عقب و سوالات ارفاقی را به شکل واقعی و سراسری عملی کنند جای بسی خوشحالی دارد اما در آییننامه هنوز مواردی از عناد و دشمنی با دانشجو دیده میشود.
از برخی از مسئولین در معاونت آموزشی وزارت بهداشت باید پرسید که آیا تا به حال رنگ یک آزمون مجازی را از نزدیک دیدهاند و آیا اصلاً میدانند که محدودیت زمانی برای هر سوال چیست؟ با چه معیار و چه استانداردی زمان ۵۰ ثانیه را تعیین کردهاند؟ چرا ۵۵ ثانیه یا ۴۵ ثانیه نه؟ چگونه به عدد ۵۰ رسیدهاند؟ برای ما جای سوال است که عدد از کجا پیدا شده است! آیا همه سوالات مثل یکدیگرند؟ تا به حال اسم سوالات کیس ریپورت و محاسباتی را شنیدهاند؟
چه اتفاقی افتاده که سیاست امتحانات نسبت به ترم قبل تغییر کرده است؟ ترم قبل امکان بازگشت به سوالات قبل وجود نداشت اما امروز مشکلی ندارد. چطور در ترم گذشته طرح سوالات با زمان ۶۰ ثانیه و بیشتر مشکلی نداشت؟
درست است که نگرانی اساتید و خود شما برای جلوگیری از تقلب منطقی است اما آیا به همین میزان نگران کیفیت آموزش مجازی و کلاسهای آنلاین بودهاید که حالا تنها دغدغه شما میزان مکث هر دانشجو بر روی هر سوال شده است؟
تا کنون هیچ استادی بابت تخلف و کمکاری در ارائه آموزش مجازی و کلاسهای برخط جریمه یا خدای ناکرده اخراج نشدهاند.
تأخیر در ورود به آزمون تنها در حد ۳ دقیقه مجاز است و این خود موجب مشکلات بسیاری خواهد شد.
در زمان قطعی صبحگاهی برق و قطعی اینترنت به دلیل تمام شدن باتری آنتنهای مخابراتی، چه سرنوشتی در انتظارمان است؟ اگر دانشجویی در هنگام حضور در امتحان مجازی با قطعی برق و اینترنت روبهرو شود آیا میتواند مجدداً آزمون دهد؟
درست است که آییننامه جدید تا حدی توانسته مشکلات قبلی را حل کند اما در اصل دارای ساختاری مخرب بوده و اصلیترین مشکلات روز دانشجویان را نادیده گرفته است.
ما دانشجویان علوم پزشکی کردستان، خواستار پیگیری لازم جهت تعدیل آییننامه امتحانات مجازی همچون ترم قبل هستیم.