⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به فعالیت‌های معدنی در منطقه حفاظت‌شده ساریگل
◻️ درخواست اقدام در ابطال اساسنامه‌ی خلاف شرع و قانون فعلی و تدوین اساسنامه‌ی جدید صندوق بازنشستگی نفت
◻️ درخواست پیگیری واگذاری زمین‌های تعاونی کارگران برق تهران

درخواست حذف کامل محدودیت سابقه کاری کارکنان وزارت بهداشت جهت عضویت در هیئت علمی

#حذف_کامل_محدودیت_سابقه_کاری

درخواست حذف کامل محدودیت سابقه کاری کارکنان وزارت بهداشت جهت عضویت در هیئت علمی

بسمه تعالی

معاون محترم آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،
جناب آقای دکتر حق دوست؛

با سلام
احتراماً بدینوسیله در رابطه با مصوبه جلسه ۲۴۳ هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخه ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ با عنوان «کارمندان دولت دارای مدرک دکترای تخصصی و با شرایط بیست سال ماندگاری به تشخیص هیئت مرکزی جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جذب هیئت علمی شوند»؛ اینجانبان جمعی از کارمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شاغل در دانشگاه­‌های علوم پزشکی سراسر کشور که دانشجو یا فارغ التحصیل در مقطع دکترای تخصصی (PhD) رشته‌های مختلف می‌باشیم، به استحضار می‌رسانیم از آنجاییکه بیشتر کارمندان این وزارتخانه با مدارک تحصیلی کاردانی و کارشناسی استخدام می‌شوند و منعی نیز برای ادامه تحصیل کارمندان در صورت موافقت مرکز محل خدمت وجود ندارد، طبیعی است گروهی از کارمندان علاقمند به تحصیل به دلایل متعدد از جمله انگیزه شرکت در فراخوان جذب هیئت علمی این وزارتخانه در این راه سخت قدم گذاشته و مشکلات این راه را به جان خریده و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی تحصیل می‌نمایند و انتظار حمایت و حتی برقراری سهمیه‌ای خاص از سوی وزارتخانه‌ای که سالیان سال در واحدهای تابعه آن خدمت نموده‌اند جهت شرکت در فراخوان جذب هیئت علمی نسبت به افراد خارج از سازمان را دارند؛ ولی متأسفانه در فراخوان دو سال اخیر شاهد تبصره‌ای با این مضمون بوده‌ایم:

شرایط اختصاصی
تبصره ۱: مستخدمینی که دارای مدرک دکترای تخصصی، بورد تخصصی و فوق تخصصی هستند تنها در صورت باقی ماندن حداقل پانزده سال از سنوات خدمت می‌توانند در فراخوان جذب هیئت علمی شرکت نمایند. در موارد استثنایی علیرغم باقی مانده کمتر از پانزده سال از سنوات خدمت چنانچه هیئت ممیزه دانشگاه/ مرکزی ضرورت به کارگیری در کادر هیئت علمی را تأیید نماید، می‌توانند در فراخوان جذب قرار گیرند. در هر صورت تأیید نهایی به عهده هیئت مرکزی جذب می‌باشد و در صورت عدم تأیید هیئت مرکزی به ادعای متقاضیان ترتیب اثر داده نخواهد شد.

در این رابطه همانگونه که مستحضر هستید در فراخوان های قبل از سال ۹۷ چنین تبصره‌ای حتی وجود نداشته و کارمندان علاقمند به تحصیل و متقاضی شرکت در فراخوان‌های جذب هیئت علمی با علم به اینکه بر اساس قوانین پیش رو قادر به شرکت در فراخوان جذب می‌باشند برنامه‌ریزی کرده و در این راه پر مشقت قدم گذاشته و خود و خانواده­‌هایشان سختی‌های این مسیر را به دوش کشیده‌اند و عملاً با این مصوبه حق شرکت در فراخوان جذب از ایشان گرفته می‌شود. همچنین باید خاطرنشان کرد که اگر جذب هیئت علمی در دانشگاه بر اساس شایسته‌سالاری و به‌کارگیری افرادی است که از برترین قابلیت‌ها برخوردار هستند، کارمندان دارای سابقه کار که وضع این تبصره سد راهی برای ایشان می‌باشد به دلیل تجربه کار میدانی در مراکز درمانی در کنار تحصیل در مقاطع بالاتر، به یقین سرمایه‌های گرانقدری بوده و از دانش ضمنی و شایستگی بیشتری برای هیئت علمی شدن در مقایسه با افرادی که تجربه کار میدانی ندارند، برخوردارند.

در رابطه با این تبصره که موجب محرومیت عده زیادی از همکاران از شرکت در فراخوان جذب هیئت علمی می‌شود، طبق مصوبه جلسه ۲۴۳ هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخه ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ و تماس تلفنی و صحبت‌های شفاهی انجام گرفته در روزهای اخیر با وزارتخانه مربوطه، متوجه شده‌ایم که تصمیم وزارتخانه آن است که در فراخوان‌های آتی از جمله فراخوان سال ۹۹، این سنوات به بیست سال افزایش یابد و کارمندانی که حداقل بیست سال از سنوات آن‌ها باقی مانده باشد، بتوانند در فراخوان جذب شرکت کنند که بالتبع شرایط را بسیار سخت‌تر از قبل و هیئت علمی شدن کارمندان دارای تحصیلات تکمیلی را عملاً غیرممکن می‌نماید. مگر نه این است که یک کارمند که با مدرک کارشناسی استخدام شده و در خوشبینانه­‌ترین حالت و قبولی بدون وقفه و پیوسته در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (که به ندرت بدون وقفه می‌باشد) تحصیل کرده، عملاً سنوات خدمتش بیشتر از ده سال می‌شود؟ علاوه بر این طبق فراخوان سال‌های اخیر، حداکثر سن برای داوطلبین استخدام که مدرک کارشناسی ارشد داشته باشند ۳۵ سال و برای دارندگان دانشنامه دکتری تخصصی و دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی و یا دوره فلوشیپ ۴۵ سال است؛ قطعاً کارمندانی که تا سن ۴۵ سالگی مجاز به شرکت در فراخوان جذب از سوی وزارتخانه می‌باشند از سنوات خدمت پانزده سال و بالاتر برخوردارند و این شرط سنی با قرار دادن تبصره مربوط به سنوات خدمت در فراخوان جذب همخوانی ندارد. لذا اگر مبنای این تصمیم و قرار دادن این تبصره، ایجاد مانعی برای ادامه تحصیل کارمندان می‌باشد باید اطلاع‌رسانی صحیحی از قبل انجام می‌گرفته که دیگر کارمندان محترم تصمیم به ادامه تحصیل نگیرند و یا گفته شود که به ایشان اجازه تحصیل در مقاطع بالاتر داده نمی‌شود، مگر درصورت استعفا از کار. که البته این نیز تصمیم و سیاست صحیحی نمی‌باشد و چالش‌های دیگری را به همراه دارد.
امروزه اصل «احترام به حقوق مکتسبه شهروندان» در کنار سایر اصول حقوق عمومی و حقوق اداری نقش تعیین کننده‌ای در راستای تضمین و صیانت حقوق شهروندان ایفا می‌کند. بر اساس این اصل، مراجع تصمیم گیرنده اداری نمی‌توانند تصمیم خود را که مستلزم محدود نمودن، نسخ و یا سلب حق است، نسبت به دارندگان قبل از آن تسری دهند و حقوق فعلی اشخاص نباید به موجب تصمیم لاحق، سلب یا تحدید گردد. مضافاً اینکه اصل «عطف به ماسبق نشدن تصمیمات و قوانین» و «محترم شمردن و استمرار حقوق استقرار یافته» و «به رسمیت شناختن حقوق مکتسبه افراد»، هم در ماده چهار قانون مدنی «اثر قانون نسبت به آتیه است و قانون نسبت به ماقبل خود اثر ندارد» و هم ماده یازده قانون دیوان عدالت اداری و نیز در آراء متعدد هیئت عمومی دیوان عدالت اداری متبلور گشته، از این رو ما کارمندان دارای تحصیلات دکترای تخصصی (دانشجو و یا فارغ التحصیل) از محضر حضرتعالی خواهشمندیم با درخواست ما مبنی بر حذف این تبصره و فراهم سازی شرایطی که تمامی همکاران بتوانند در فراخوان جذب شرکت نمایند موافقت نموده و این تبصره را همانگونه که در فراخوان جذب سال‌های قبل وجود نداشته و در فراخوان جذب هیئت علمی در وزارت علوم نیز وجود ندارد و با شرط سنی ۴۵ سال نیز همخوانی ندارد، حذف نمایید و یا کارمندانی که دانشجوی ورودی سال‌های قبل بوده‌اند از این قانون مسثنی شده و نیز برای کارمندانی که در آینده قصد ادامه تحصیل دارند این حداقل سنوات باقی مانده کاهش یافته و تا ۳۵ سال خدمت ایشان در نظر گرفته شود نه تا ۳۰ سال خدمت، تا راه ادامه تحصیل برای این عزیزان نیز مسدود نگردد. اینجانبان با اعتقاد به درایت حضرتعالی در اتخاذ بهترین تصمیمات، برای شما از خداوند قادر متعال آرزوی سلامتی نموده و پیشاپیش از بذل توجه حضرتعالی در این خصوص تشکر می نماییم.

جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع دکترای تخصصی و مستخدم در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

رونوشت:

  • وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 141 نفر

  • سیروس صالح نسب انفورماتیک پزشکی یاسوج

  • فاطمه نوری امامزاده ئی آمار زیستی علوم پزشکی اصفهان

  • کاظم حسینی فناوری اطلاعات سلامت تهران

  • سیده راضیه فرهی مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • پروین دلاوری دکتری تخصصی پرستاری علوم پزشکی شیراز

  • منيره طوسي دكتراي بهداشت باروري دانشگاه علوم پزشكي شيرا

  • فاطمه بیابانی دکترای تخصصی پرستاری انشگاه علوم پزشکی تبریز

  • مسعود امیری اپیدمیولوژی شهرکرد

  • شهربانو پهلوانی نژاد مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی سمنان

  • فریبا حسین زادگان پرستاری علوم پزشکی ارومیه

  • آمنه محمودیان پرستاری علوم پزشکی بابل

  • مینا امیری پرستاری علوم پزشکی شیراز

  • شریفه منعمیان دکترای تخصصی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

  • فرشاد محمدی پرستاری ارومیه

  • پوران توکلی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز

  • فاطمه رحیمی اموزش بهداشت و ارتقا سلامت علوم پزشکی تهران

  • مهرداد عسگری دکتری علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

  • مریم سراجی آموزش بهداشت زاهدان

  • احمد بیک خورمیزی فیزیولوژی کرمان

  • سامر مرادیان تخصص کودکان علوم پزشکی شهید بهشتی

  • علی پورحبیب پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران

  • محیا ترکمان‌ دکتری چرستاری علوم پزشکی شیراز

  • ارزو دهقانی محمودابادی مدیریت اطلاعات سلامت علوم پزشکی شهید صدوقی یزد

  • حسنعلی جعفرپور پرستاری علوم پزشکی بابل

  • لیلا کیخا مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

  • علی همتیان باکتری شناسی ایلام

  • پروانه صحرایی آموزش بهداشت سهید بهشتی

  • عصمت حسینی دکتری پرستاری شهید بهشتی

  • مهدی صفرآبادی پرستاری اراک

  • زینب محقق مامایی علوم پزشکی تهران

بحث و گفتگو

سليمان : چه ربطي داره طرف كارمنده يا دانشجوي ساده،بايد طبق طلاحيت علمي تو فراخوان انتخاب بشن..از هر دو طيف بايد شرايط شركت در فراخوان را داشته باشن..رقابت بايد تو فراخوان باشه نه قبلشششش!!
💬 پاسخ
Siba : افرادی که این طومار رو نگارش فرمودند بهتر نیست دست از طمع بردارند و بگذارند جوانانی که بدون وقته تونستند دکترای تخصصی شون رو تموم کردند و بقول خودشون در این راه سخت قدم گذاشتند با تفاوت اینکه حقوق و مزایایی رو که کارمندان در حین تحصیل دریافت کردند جوان تر ها دریافت نکردند ،فرصت داشته باشند در عرصه های علمی حضور داشته ب۹
💬 پاسخ
سعید : بنظر در مسیر تحصیلات تکمیلی به قدر کافی به این افراد پوئن های عجیب و غریب داده شده...که ما دانشجوهای ساده باید فقط با تلاش مضاعف اونا رو جبران میکردیم... حالا هم امضا جمع میکنند واسه اینکه با خیال آسوده به راحتی بدون دغدغه مندی حتما تو همون محیطی که کارمند هستند و رئیس و معاون اموزشی و مدیر گروه و ...اونا رو میشناسند جذب هیئت علمی بشند... عجب اعتماد به نفسی!!
💬 پاسخ
عبدی : زهی خیال باطل، در راستای عدالت آموزشی نباید به هیچ وجه این اتفاق بیفتد چرا که دانشجویان ساده میبایست زمان و تلاش مضاعفی را در جهت از دست رفتن زمان گذشته بکار گیرند حال انکه کارمندان از همه مزایا استفاده کرده اند. و در حال حاضر هم همه روسای انها ، انها را در مقایسه با دانشجویان سادهمورد حمایت قرار خواهند داد و این خلاف عدالت و فرموده مقام معظم رهبری است.
💬 پاسخ
اشنا : به نظر می رسد می بایست یکسری محدودیتها اعمال گردد. فقط تجربه کارمندان به نظر بنده کارآ نبوده و فرد هیئت علمی باید دارای نیروی جوانی و انگیزه بالا باشد. لذا کارمندی که 15 سال سابقه کار دارد بیشتر به فکر بزینس و مشکلات خوش است تا ایجاد انگیزه در دانشجویان و لذا این محدودیتها باید وجود داشته باشد. از منظر حقوقی نیز کارمند نیاز به هیئت علمی شدن ندارد چرا که در حال حاضر حقوق کارمندان با سابقه بالا از یک استادیار بیشتر است. پس حتما باید محدودیت وجود داشته باشد نه اینکه حتی سهمیه هم داشته باشند، تا نیروهای جوانی که تمام زندگیشان را گذاشته اند دارای انگیزه کاری بالایی جهت ادامه کار باشند.دادن همچین سهمیه هایی خلاف عدالت اموزشی است. سپاس این نظر بنده هست و به نظرات همه احترام بگذاریم.
💬 پاسخ
محمد ابراهیم زحلی نژاد در پاسخ به اشنا: نظر شما محترم ولی نمی توان قانونی که بر گروه بزرگی تاثیر گذار هست را مانند این، بلافاصله پس از تصویب اجرا کرد.به عنوان مثال اگر من از قبل از این قانون اطلاع داشتم، هرگز ادامه تحصیل نمی دادم و زودتر به قول شما سراغ بیزنس می رفتم.اگر این قانون تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی هم داشته باسد که ندارد ، شروع اجرایش باید برای قبول سدگانسال آینده شود و نه اینکه از ۵ سال قبل اجرایش را شروع کنند
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


انتشار در فهرست کارزارها

با رسیدن امضاها به ۵۰ نفر این کارزار در فهرست کارزارهای نوپا منتشر شد.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: