⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به رفع فیلتر قطره‌چکانی و ادامه سانسور و محدودیت اینترنت
◻️ درخواست جلوگیری از اجرای قانون حجاب و عفاف
◻️ درخواست برکناری شهردار تهران

درخواست ورود مستقیم ریاست محترم قوه قضاییه جهت تعیین تکلیف قطعی موضوعات مدیریتی و مالکیتی شرکت پلی اکریل ایران

#شرکت_پلی_اکريل

درخواست ورود مستقیم ریاست محترم قوه قضاییه جهت تعیین تکلیف قطعی موضوعات مدیریتی و مالکیتی شرکت پلی اکریل ایران

جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی
ریاست محترم قوه قضائیه

احتراماً پیرو تأکیدات حضرتعالی در جلسه شورای عالی قوه قضائیه به تاریخ ۳۰ تیر ۱۳۹۹ مبنی بر اینکه «تضییع حقوق عامه از هیچ‎کس و هیچ نهاد و سازمانی پذیرفته نیست و قوه قضائیه در صیانت از حقوق عامه هیچ خط قرمزی ندارد» و ارتباط تصویری همایش سراسری قوه قضائیه مورخ ۸ تیر ۱۳۹۹ در خصوص این موضوع که «پیشگیری از تضییع حقوق عامه یکی از دستورات جدی امروز قوه قضائیه است» به استحضار می‌رساند کارخانه پلی کریل اصفهان که تنها تولیدکننده محصول استراتژیک صنعت نساجی در کشور یعنی اکرلیک است، از سال ۱۳۸۸ به دنبال خصوصی‌سازی نامناسب، درگیر مشکلات بسیاری گردید به گونه‌ای که با واگذاری این شرکت به یک سرمایه‌گذار عرب، مرحوم سعید العقیلی، و اجرایی نشدن برنامه‌های ایشان، در نهایت کارخانه‌های شرکت مذکور در سال ۱۳۹۴ رو به تعطیلی رفت.
کارخانه‌های پلی اکریل در اجرای بند ج ماده ۲ قانون حمایت صنعتی و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌های کشور در تاریخ ۱۳۹۵/۰۵/۲۵ تحت حمایت و نظارت هیئت حمایت از صنایع قرار گرفته و با حمایت مالی دولت از سال ۱۳۹۶، تولید شرکت به صورت محدود شروع به کار نموده که به تدریج شرایط تولید آن بهبود یافته و از اواخر سال قبل نیز قسمتی از ظرفیت بلااستفاده‌ی خطوط اکرلیک ۲ نیز به صورت محدود و با ظرفیت حدوداً ۲۰ درصد آغاز به کار می‌کند.
اما همانطور که مستحضرید ماهیت حضور هیأت حمایت از صنایع در شرکت‌ها به صورت موقت است. درحالیکه از زمان حضور این هیأت بیش از ۴ سال است که می‌گذرد و ظاهراً یکی از دلایل اصلی ادامه حضور این هیأت، میزان بدهی‌ها و زیان انباشته شرکت ( بیش از یک تریلیون) و نگرانی از مراجعه طلبکاران پس از خروج هیأت حمایت از صنایع است.
لازم به ذکر است دراین خصوص هیأت اجرایی هیأت حمایت از صنایع علیرغم توفیق در بهبود شرایط تولید و اخیراً رسیدن به سود عملیاتی پس از سال‌ها، به جهت مشکلات ناشی از نقدینگی و هزینه‌های غیرعملیاتی بر اساس گزارش شش ماهه حسابرسی‌نشده سال ۱۳۹۹ موفق به خارج نمودن شرکت از زیان‌سازی به ازای هر سهم نگردیده است و لذا به نظر می‌رسد جهت برون‌رفت از این وضعیت، بایستی ضمن تعیین تکلیف مالکیت شرکت، مدیریت یکپارچه‌ای در شرکت مستقر و شروع به فعالیت نماید. بدیهی است با توجه به آنکه شرکت پلی اکریل چندین سال است که مشمول ماده ۱۴۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت گردیده و ضروری است که هرچه سریع‌تر با انجام افزایش سرمایه از این شمولیت خارج شود (زیان انباشته شرکت به بیش از هزار میلیارد رسیده است)، اما متأسفانه به جهت عدم تعیین تکلیف شدن قطعی وضعیت مدیریتی شرکت این موضوع مهم در حال حاضر در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
البته شورای تأمین استان اصفهان از اوایل سال جاری هیأت مدیره موقتی را تعیین نمود تا شرایط برگزاری مجمع عمومی را فراهم نماید که این موضوع با توجه به برنامه‌های آتی اعلامی مدیرعامل منتخب، آقای دکتر امیر رحیمی، موجب ایجاد امیدهایی جهت رفع مشکلات شرکت شد اما متأسفانه به دلیل مشکلات ناشی از عدم یکپارچه بودن مدیرست شرکت و ابهام قانونی در نحوه فعالیت همزمان هیأت مدیره موقت و هیأت اجرایی حمایت از صنایع متأسفانه مجدداً شاهد بلاتکلیفی سهامداران این شرکت در وضعیت و برنامه‌های آتی شرکت هستیم.
لازم به ذکر است از تیرماه سال گذشته ارزش سهام این شرکت علیرغم رشد خیره‌کننده بازار بورس در یک محدوده قیمتی باقی مانده و در حال حاضر (مهر ۱۳۹۹) قیمت سهام این شرکت حتی پایین‌تر از قیمت تیرماه سال ۱۳۹۸ خود در تابلوی معاملاتی است و این در حالیست که وضعیت تولید و فروش این شرکت رو به بهبود بوده و متأسفانه این موضوع موجب تضییع حقوق عامه سهامداران این شرکت گردیده است.
به نظر می‌رسد در صورت ایجاد مدیریت یکپارچه در شرکت و همچنین در صورت صلاحدید صدور دستور لازم جهت در نظر گرفتن مهلت یکساله در خصوص تعیین تکلیف بدهی طلبکاران، با توجه به برنامه‌های اعلامی هیأت مدیره موقت شرکت و همینطور راه‌اندازی کامل خطوط اکرلیک ۱ و ۲ (که نقش بسیار استراتژیکی در صنعت نساجی کشور دارد و استمرار فعالیت آن هم به جهت ابهام در تأمین مستمر ماده اولیه وارداتی اکریلونیتریل در هاله‌ای از ابهام است) شرایط لازم جهت تسویه بدهی‌ها و خروج شرکت از شمول ماده ۱۴۱ قانون اصلاحی تجارت مهیا خواهد شد.

آنچه این روزها مشهود است آن است که در صورت عدم وجود یک مدیریت واحد و متخصص در رأس کار شرکت نمی‌تواند به تولید با ظرفیت کامل در عمل دست یابد و همانطور که حضرتعالی در سفر استانی سوم مهرماه امسال به اردبیل نیز اشاره و تأکید فرمودید «هدف رونق تولید است و این در عمل باید اتفاق بیافتد.»
لذا به استناد دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه حضرتعالی به شماره ۵۳۷۹۸/۱۰۰/۹۰۰۰ مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۰۳ و در راستای تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با مسئولان قضایی به تاریخ ۷ تیر ۱۳۹۹ که فرمودند «اگر مراکز تولیدی به اشخاص ناصالح یا ناتوان واگذار شود، تولید کشور ضربه می‌خورد؛ بنابراین این مصادیق جزو حقوق عامه است» خواهشمند است به جهت جلوگیری از ورود ضرر بیشتر به حقوق سهامداران و همچنین کارگران و تولید (رسیدن به ظرفیت کامل تولید در بخش اکرلیک) در صورت صلاحدید همانند کارخانه نساجی سبلان و شرکت کشت و صنعت مغان و بسیاری از شرکت‌ها و کارخانه‌های دیگر شخصاً دستوراتی را جهت تعیین تکلیف قطعی موضوعات مدیریتی و مالکیتی شرکت صادر فرمایید.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2564 نفر

  • امین پورفرزاد تهران

  • علیرضا ایزدی مشهد

  • محسن پولادرگ شهرکرد

  • محمد قاسمی میاندواب

  • علوی شیراز

  • محمد مستاجران اصفهان

  • وحیده کریمی استان فارس شیراز

  • سینا محمدی تهران

  • مهدی صادقی تهران

  • مهدی خدایی زنجان

  • سهراب امیری اهر

  • مهدی سمیعی یگانه همدان

  • افشین کرمانشاه

  • heshmat mansouri ماكو

  • محمد غفاری اراک

  • وحید منتخبی مشهد

  • اسماعیل فولادی زنجان

  • مهدی ابراهیمی بوشهر

  • یاسین رضایی زاده ورامین

  • مسعود نادری کرمانشاه

  • فاطمه حسین زاده تهران

  • مهدی واحدی تهران

  • اعظم حاتمی شهرکرد

  • حسین احمدزاده شیروان

  • ساسان چاپوشلو تهران

  • حسین کورشی زائر همدان

  • میثم ناظری عباس آباد اصفهان

  • مجید کمالی

  • علی یوسفی کمیجان

  • حسین یوسفی قم

بحث و گفتگو

حمید کریمی : شپلی را نجات دهید=جان خانواده ما را نجات دهید
💬 پاسخ
مرتضی بیک یار : عرض سلام و ادب دارم خدمت شما اینجانب بهمراه گروهی انبوه از سهامداران خرد شرکت پلی اکریل اصفهان در طول مدت حداقل 3 سال اخیر که سرمایه های ناچیز اما ارزشمند خود را برای احیا و بسامان شدن این شرکت معظم و با ارزش در قالب خرید سهام اندوخته کردیم مورد شماتت و رهزنی مسئولان بی کفایت قرار گرفته ایم و هر روزه شاهد آب شدن سرمایه خود می باشیم تقاضا داریم شما را به مقدسات برای رفع این ظلم بدادرسی سهامداران خرد اقدام عاجل فرمایید . آرزومند سلامتی و عاقبت بخیری تک تک دلسوزان هستم .
💬 پاسخ
مرتضی شیرخویی : با سلام چرا بورس را منبعی برای حفظ سرمایه میدانید تمام سرمایه مان نابود شد چرا نزدیک به دو سال است که سهم هیچ رشدی نکرده و تنها زلر زده در روزهای اوج بازار ما فقط شاهد پوچ شدن سرمایه ناچیزمون بودیم که به بدبختی جور کردیم همه سهما و حتی هر چیز دیگر ده برابر شده است این انصاف هست
💬 پاسخ
سعید شاهی : ریاست محترم قوه قضائیه شرکت پلی اکریل ایران قطب مادر صنعت نساجی کشور چندین سال است که فقط به خاطر موضوع مالکیتی و مدیریتی رنج میبرد.
💬 پاسخ
احسان سروش کاشانی : به داد ما برسید خداوکیلی در سال تولید خاءنان به تولید رو نقره داغ کنید .که اینجوری باسرمایه مردم شریک درتولید بازی نکنن
💬 پاسخ
افشین : با سلام احتراما بنده تمام سرمایه زندگی ام را در _سهم پلی اکریل_ که در حال برگشت از تعطیلی به تولید میباشد. در سال جهش تولید ، سرمایه گذاری نموده ام. لکن با کارشکنی و مدیریت چند گانه و عدم تامین مواد اولیه شرکت پلی اکریل در حال ورشکستگی میباشم. خواهشا بداد امثال بنده برسید‌ با تشکر
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


روزنامه جهان صنعت

بازتاب در روزنامه جهان صنعت:

احیای «شپلی» در سایه اتحاد سهامداران

انتشار در فهرست کارزارها

با رسیدن امضاها به ۵۰ نفر این کارزار در فهرست کارزارهای نوپا منتشر شد.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: