جناب آقای حسن روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای عیسی کلانتری
ریاست محترم سازمان حفاظت محیط زیست
جناب آقای فریدون همتی
استاندار محترم هرمزگان
با سلام و عرض ادب
ما مردم ایران خواهان جلوگیری از تخریب ژئوپارک قشم که به عنوان اولین ژئوپارک خاورمیانه در شبکه جهانی ژئوپارکها (GGN) در نشست پاریس در سال ۱۳۸۵ به ثبت رسید، هستم.
ژئوپارک قشم در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ بار دیگر جهانی و به عنوان یک ژئوپارک جهانی برای یک دوره چهارساله تأیید شد و تا سال ۲۰۲۰ بهصورت رسمی زیر نظر یونسکو فعالیت کرد.
بر اساس مستندات موجود در حال حاضر طولانیترین غار نمکی جهان در قشم است که ۵۴۰ میلیون سال عمر دارد و متعلق به دوره کامبرین زمینشناسی است و تا کنون ۶۵۰۰ متر از طول آن شناسایی شده است.
واگذاری اراضی در محدوده طولانیترین غار نمکی جهان در ژئوپارک قشم به مرکز پرورش میگو موضوعی است که به گفته میراث فرهنگی خطر خروج ژئوپارک قشم از فهرست جهانی یونسکو را جدی کرده است.
ژئوپارک قشم از نظر تنوع زمینشناختی، تنوع در جنبههای اکولوژی، باستان شناسی، محیط زیست و حیات وحش جزیره و تنوع سایتهای موجود در میان ژئوپارکها حائز اهمیت است.
این ژئوپارک دارای ۲۵ ژئوسایت است که دره ستاره افتاده، کورکوراکوه، بام قشم، دره تندیسها، دره شور، تنگه چاهکوه، نمکدان، موزه ژئوپارک جهانی قشم، پهنههای گلی، ساحل کارگه، دیواره قاضی، تنگه عالی، بصیرا، چاکاویر، جزایر ناز، ژئولینک، باسعیدو، خلیج دیرستان، جنگل حرا، ساحل تخمگذاری لاکپشتها، صخره خرچنگها، روستای لافت، غار خربس و تالاب پرندگان دو کوهک از جمله آنهاست.
ما مردم خواهان توقف سریع تخریب منابع طبیعی کشور عزیزمان ایران هستیم و از همه مسئولان خواستاریم که در حیطه توسعه طرحهای اقتصادی به میراث فرهنگی، هنری، منابع طبیعی، و محیط زیست، کشور آسیبی وارد نگردانند، چرا که ما مردم ایران همواره باید از منابع باارزش کشور عزیزمان دلسوزانه محافظت کنیم.
لذا تقاضا داریم به این امر توجه بسیار معطوف داشته و از تخریب و آسیب به منابع طبیعی کشور جلوگیری نمایید.
با تشکر