بسم الله الرحمن الرحیم
در جهان امروز جوانان هر کشور، نمودی از سطح پیشرفت و پویایی جامعه هستند. دانشجویان و دانشگاهیان به عنوان شاکله اصلی و محرک اجتماع نقشی انکارناپذیر در این حرکت خواهند داشت. توجه به آموزش شرط لازم برای ترقی کشورهای پیشگام در علم و صنعت طی دهههای اخیر بوده و هست. مهمترین رسالت دانشگاه، پرورش جوانانی آگاه و متخصص و ارائه نیروی توانا در راستای تعالی روزافزون بوده که روند آموزش و عملکرد دانشگاهها، همچون آفتی مخل این امر است. مصوبات و تصمیمات اخیر مسئولین دانشگاهشهرکرد نیز در تناقض آشکار با این رسالت به سر میبرد و مقدم شمردن مسائل حاشیهای بر آموزش و عدالت آموزشی، اقدامی ناروا و ناصواب است.
با توجه به شرایط پیشآمده و رسالت خود و به نمایندگی از دانشجویان دانشگاه شهرکرد، نظرات خود را به صورت صریح و در جهت بیان دغدغهها و نگرانیهای دانشجویان و رفع ابهامات، اعلام میکنیم:
• سامانه آزمون مجازی که تنها یک هفته قبل از امتحانات از آن رونمایی شده و هیچ اطلاعاتی در رابطه با ظرفیتها و تواناییها و متولیان آن در دسترس نیست، خاطرات ناگوار سامانه ناکارآمد سس و سامانه ترم گذشته را تداعی میکند. نگرانیهای دانشجویان برای آزمونها به واقعیت بدل گردید و شاهد اعمال محدودیتهای عجیب به بهانه جلوگیری از تقلب و پیروی از بخشنامههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بودهایم.
باید گفت چگونه در مواردی که به نفع دانشجویان است، آییننامهها و بخشنامههای وزارت علوم نادیده گرفته و فراموش میشود اما در زمان آزمون و امتحان و اعمال فشار بر دانشجو، مرجع خود را راهکارها و پیشنهادهای ناکارآمد وزارت علوم اعلام میکنید؟
• در سایر موارد نیز عملکرد مسئولین دانشگاه شهرکرد به همین شکل بوده است. عدم نظارت مؤثر بر اساتید و نحوه تدریس و کیفیت تدریس آنها، بیتوجهی اساتید به مصوبات شورای آموزش دانشگاه، عدم رعایت محدودیت تدریس در زمان فرجه امتحانات، اعمال نکردن ۲۰ درصد نمره در امتحانات پایانترم، لحاظ نکردن زمان افزایشی ۱۰ دقیقه و بسیاری از موارد دیگر نشاندهنده عملکرد ناصواب مسئولین مربوطه دانشگاه شهرکرد و عدم نظارت صحیح بوده است. باید پرسید وقتی که اغلب اساتید دانشگاه به مصوبات شورای آموزشی دانشگاه بیاعتنایی کرده و هیچ یک را اجرا نمیکنند، آیا باید نتیجه این بیتوجهیها، فشار و محدودیت و فرمانبرداری برای دانشجویان باشد؟
باید خاطرنشان کرد که اکثر دانشجویان دانشگاه شهرکرد بومی هستند و استان چهارمحال و بختیاری جزو مناطق محروم کشور است و دانشجویانش تجریبات تلخی را از ارزیابیهای اینگونه به همراه دارند. کیفیت پایین اینترنت استان و یا حتی نداشتن سیستمهای هوشمند جهت دسترسی به کلاسهای مجازی مزید بر علت است.
دانشجویان دانشگاه شهرکرد مطالبات خود را به صورت شفاف و صریح بیان میکنند:
۱- اجرای طرح نظارت دقیق و مؤثر بر اساتید دانشگاه در ابعاد مختلف، ملزم ساختن ایشان به رعایت و پیروی از تمامی مصوبات آموزش، و ایجاد تناسب بین ارزشیابی و کیفیت تدریس با توجه به افت شدید کیفیت تدریس
۲- امکان بازگشت به عقب در امتحانات پایانترم برای تمامی دانشجوها بدون هیچ استثنایی فراهم شود تا هم عدالت آموزشی رعایت شود و هم فرصت مدیریت زمان از دانشجویان گرفته نشود.
در پایان لازم میدانیم این نکته را بیان کنیم که اگر به مطالبات توجهی نشود و امکان بازگشت به عقب در امتحانات پایانترم فراهم نشود، از حقوق خود کوتاه نیامده و به دانشگاه هشدار میدهیم که در صورت تداوم وضع موجود، مسئولیت هر شکل از اختلال در سیستم و تضییع حق حتی یک دانشجو، برعهده مسببان وضعیت فعلی است.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست