⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به فعالیت‌های معدنی در منطقه حفاظت‌شده ساریگل
◻️ درخواست الحاق اراضی شرکت‌های تعاونی مسکن به محدوده شهر زنجان
◻️ درخواست برکناری شهردار تهران

درخواست ابطال یکپارچه‌سازی (ادغام) غیرقانونی شرکت‌های آب و فاضلاب

#نه_به_ادغام_غیرقانونی

درخواست ابطال یکپارچه‌سازی (ادغام) غیرقانونی شرکت‌های آب و فاضلاب

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت آیت الله رئیسی
ریاست محترم و معزز قوه قضائیه

با سلام و تحیات
احتراماً به استحضار می‌رساند هیأت وزیران طی مصوبه ۱۱۴۴۴۷ت۵۷۲۲۳ه مورخ ۹۸/۰۹/۱۰، وزارت نیرو را مجاز به انتقال کلیه اموال و دارایی‌های شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی به شرکت‌های آب و فاضلاب استانی (که از ادغام دو شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی ایجاد می‌شود) نموده است. جالب اینکه چنین شرکتی صوری بوده و نه مصوبه قانونی دارد، نه اساسنامه و عملاً همان شرکت‌های سابق آب و فاضلاب شهری می‌باشند.
همچنین شورای عالی اداری در مصوبه شماره ۳۸۶۱۰۶ مورخ ۹۸/۰۷/۱۴ به استناد مصوبه شماره ۱۱۵۳۲۰/ت۴۳۱۸۱ک مورخ ۸۸/۰۶/۰۷ کمسیون موضوع اصل ۱۳۸ قانون اساسی در خصوص تعیین شرکت‌های قابل واگذاری و منظور نمودن نام شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی در فهرست بنگاه‌ها و فعالیت‌های گروه دوم ماده ۲ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و ضرورت انجام اصلاحات ساختاری در شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی، در بند ۱ صراحتاً مصوب نموده است که شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی به شرکت‌های آب و فاضلاب همان استان واگذار گردد.
طبق اصل ۴۴ ابلاغی مقام معظم رهبری، واگذاری شرکت‌های دولتی ترتیباتی دارند که مطلقاً هیچ‌یک از مفاد آن اجرا نشده است. در بند ۳ مصوب نموده‌اند کارکنان شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی در چهارچوب ضوابط و مقررات استخدامی شرکت‌های آب و فاضلاب استان انتقال می‌یابند. در بند ۴ تکلیف سهام، اموال، دارایی‌ها و... نامشخص بوده و در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
از طرفی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور طی نامه شماره ۱۹۰۰۰/۴۰۰/۹۸ مورخ ۹۸/۰۹/۲۳ ابتدا در موضوع نامه از عنوان مجعول یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و شهری استفاده نموده است. گرچه در هیچ‌یک از مفاد و قوانین امور اداری و استخدامی کلمه‌ای تحت عنوان یکپارچه‌سازی وجود خارجی ندارد، معلوم نیست حضرات محترم به چه مستندی از این عنوان استفاده نموده‌اند. در بندهای ۱ و ۲ همان نامه مکرراً از واگذاری کلیه امور و فعالیت‌ها به شرکت‌های آب و فاضلاب استان و در بند ۷ از انحلال شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی سخن رانده است. حال آنکه:
۱- طبق مصوبه هیأت وزیران و مجلس شورای اسلامی و وفق اساسنامه، شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی که درقالب شرکت مادر تخصصی آب و فاضلاب کشور ساماندهی شده‌اند، دارای شخصیت حقوقی و مالی مستقل بوده و باید طبق اساسنامه، قوانین و مقررات مربوط به شرکت‌های دولتی اداره شوند.
۲- به موجب ماده ۱۳۴ قانون محاسبات عمومی کشور، انحلال شرکت‌های دولتی منحصراً با اجازه قانون مجاز است، مگر آنکه در اساسنامه ترتیبات دیگری مقرر باشد. قانون‌گذار در ماده ۱۳۴ قانون محاسبات عمومی کشور طریقه انحلال شرکت دولتی را منحصراً در دو مورد تصویب مجلس و یا طبق اساسنامه پیش‌بینی کرده است.
با توجه به اینکه در بند ۱۴ اساسنامه شرکت، انحلال شرکت پس از پیشنهاد مجمع عمومی در حیطه اختیارات هیأت وزیران قرار دارد، در مصوبه هیأت دولت مطلقاً بحث انحلال نبوده و صرفا واگذاری اموال و دارایی‌ها و... می‌باشد. مجلس شورای اسلامی هم مصوبه‌ای مبنی بر انحلال شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی ندارد.
۳- طبق وظایف و اختیارات شورای عالی اداری که طی بندهای پانزده‌گانه در ماده ۱۱۵ قانون مدیریت خدمات کشوری احصا گردید، اختیار انحلال دستگاه‌های اجرایی از جمله شرکت‌های دولتی در هیچ‌یک از بندهای مذکور به شورا اعطا نشده است. ضمن اینکه در اساسنامه شرکت ترتیبات دیگری برای انحلال اتخاذ شده است.
۴- لفظ اصلاح ساختار مندرج در بند ۱ ماده ۱۱۵ قانون مدیریت خدمات کشوری ناظر به مواردی چون ادغام و انتزاع است و دلالتی بر انحلال ندارد. چون اصلاح ساختار به مواردی گفته می‌شود که اصل ساختار محفوظ بماند ولی دامنه آن کم یا زیاد شود. بنابراین مشمول تعریف اصلاح ساختار نمی‌شود.
۵- شرکت‌های آب و فاضلاب استانی خصوصی هستند، لذا انتقال یا واگذاری اموال دولتی به بخش خصوصی بدون تشریفات قانونی جرم است. شورای عالی اداری در مصوبه خود صراحتاً اظهار داشته « ... در خصوص تعیین شرکت‌های قابل واگذاری و منظور نمودن نام شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی در فهرست بنگاه‌ها و فعالیت‌های گروه دوم ماده ۲ قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی ...» متأسفانه هیچ‌یک از اصول و فرآیندهای قانونی واگذاری از جمله فراخوان و نشر آگهی مزایده و ... انجام نشده است.

۶- شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با علم به خلاف قانون بودن اقدام خود (در هر شکلی اعم از واگذاری، ادغام، انحلال، یکپارچه‌سازی و... ) فرمی تهیه و اجباراً خواستار تکمیل و امضای آن توسط پرسنل شده است. پرسنل باید با انتقال به شرکت آب و فاضلاب استانی موافقت کنند که عملاً به معنای تغییر وضعیت استخدامی از رسمی دولتی به غیردولتی و خصوصی است. اگر هم کسی علاقمند به ادامه خدمت در سیستم دولتی باشد، شخصاً باید موافقت مقصد را اخذ نماید. همه نیروهای رسمی بیش از ۲۰ سال سابقه داشته و در سال‌های پایانی خدمت هستند. به دلیل مباحث بازنشستگی، پاداش پایان خدمت و سایر اندوخته‌های قانونی، هیچ سازمانی حاضر به پذیرش آن‌ها نیست. کما اینکه تعدادی از پرسنل رسمی درخواست انتقال به شرکت آب منطقه‌ای که خود زیرمجموعه وزارت نیروست دادند، ولی موافقت نشد.
با این شرایط هیچ سازمانی با انتقال نیروی بالای ۲۰ سال سابقه موافقت نمی‌نماید. لذا امنیت شغلی و آینده کاری هزاران نیروی رسمی شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی در هاله ابهام قرار گرفته و باعث ضرر و زیان جبران‌ناپذیری برای آنان شده است. به نحوی که طبق احکام صادره حقوق و مزایای نیروهای رسمی منتقله اجباری به شرکت‌های آب و فاضلاب بین ۱۰ تا ۲۵ درصد کاهش هم داشته است. این ظلم آشکار در حق هزاران پرسنل رسمی بوده و ظلم در حق دیگری از مصادیق بارز خلاف شرع است.
طبق قانون مدیریت خدمات کشوری در صورت ادغام یا انحلال مؤسسه یاسازمان دولتی نیروها باید در اختیار وزارت مربوطه قرار گیرند. در صورت انحلال وزارتخانه نیروهای رسمی در اختیار سازمان امور اداری و استخدامی قرار می‌گیرند تا در اسرع وقت در سایر ادارات و سازمان‌های دولتی دیگر مشغول به کار شوند. اگر شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی در استان‌ها منحل شده‌اند یا وظایفشان به قول مسئولین به شرکت جدید منتقل شده است، شرکت مادر تخصصی که منحل نشده، لذا نیروهای رسمی که مایل به انتقال به بخش خصوصی نیستند باید به شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور منتقل شوند.
۷- طبق بند ۱ از اصل ۱۱۰ قانون اساسی تعیین سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، از اختیارات مقام معظم رهبری مدظله العالی است. معظم له حسب اختیارات ولایت، سیاست‌های مذکور را تعیین و ابلاغ می نمایند. از این رو در مورد خصوصی‌سازی و واگذاری سهام بنگاه‌های دولتی به بخش خصوصی، به استناد بند ج از سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی که از سوی معظم له تعیین و طی دستور شماره ۱۰۷۰۹/۱ مورخ ۱۳۸۵/۰۴/۱۱ ابلاغ شده است، در ردیف ب از الزامات واگذاری آمده است: «فراخوان عمومی با اطلاع‌رسانی مناسب جهت ترغیب و تشویق عموم به مشارکت و جلوگیری از ایجاد انحصار و رانت اطلاعاتی صورت پذیرد.» همچنین به استناد بند د از سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی که از سوی معظم له تعیین و طی دستور شماره ۸۷۴۸/۱- ۱۳۸۴/۰۳/۰۱ ابلاغ شده، ردیف شماره ۳-۱ الزامات واگذاری عبارت است از: استفاده از روش‌های معتبر و سالم واگذاری با تأکید بر بورس، تقویت تشکیلات واگذاری، برقراری جریان شفاف اطلاع‌رسانی، ایجاد فرصت‌های برابر برای همه و... .
همچنین معظم له پس از ابلاغ بند ج از سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در مورد اطلاع‌رسانی همه‌جانبه و فراگیر، متذکر شده و تأکید فرموده‌اند: « ... اطلاع‌رسانی همه‌جانبه و فراگیر جهت دوری از ویژه‌خواری گروه‌های خاص، تشویق عموم به سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب‌وکار کشور مورد تأکید است.»
به استناد آیه شریفه ۵۹ از سوره مبارکه نساء «یَا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللَّهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ وَأُولِی الْأَمْرِ مِنْکُمْ/ ای کسانی که ایمان آورده‏‌اید اطاعت کنید خدا را و پیامبر و اولیای امر را.» لذا سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی شامل الزامات واگذاری و بیانات معظم له، چون از جایگاه و کرسی اولی‌الامر و ولایت مطلقه فقیه سرچشمه گرفته‌اند، شرعاً واجب‌الاطاعه و لازم‌الاجرا بوده و انجام آن‌ها عین عبادت و ترک آن عین معصیت و خلاف شرع است.

استناد وزارت نیرو، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شورای عالی اداری برای این اقدام، قرارگرفتن نام شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی در فهرست بنگاه‌های قابل واگذاری در اصل ۴۴ قانون اساسی است ولی متأسفانه هیچ‌یک از اصول و فرآیندهای قانونی و اوامر ولی امر برای واگذاری از جمله فراخوان و نشر آگهی مزایده و... لحاظ نشده‌اند و ترتیبات دیگری بر خلاف نص صریح دستورات معظم له و قانون اتخاذ شده که به استناد مطالب صدرالذکر خلاف شرع و قانون است.

متولیان امر از عناوین مجعولی چون یکپارچه‌سازی و اصلاح ساختاری استفاده می‌کنند ولی در هیچ‌یک از مفاد و قوانین امور اداری و استخدامی چنین کلماتی وجود خارجی ندارد. حضرات صراحتاً در سخنان و مکاتباتشان اعلام می‌کنند که هدف، ادغام آب و فاضلاب روستایی در آب و فاضلاب شهری است؛ این به معنای واگذاری اموال، وظایف و اختیارات یک شرکت دولتی به یک شرکت خصوصی است. در بند ۱ مصوبه هیأت دولت هم صراحتاً سخن از واگذاری کلیه دارایی‌ها و اموال شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی به شرکت‌های آب و فاضلاب (با ماهیت خصوصی) در میان است.
لذا تحت هر عنوان و اسمی که بخواهند عمل کنند، نظر به استناد خود تصویب‌کنندگان ماده ۴۴ قانون اساسی و همچنین نوع عمل انجام‌شده، هیچ حالتی جز واگذاری و ادغام نیست و هر دو حالت خلاف شرایط و الزامات قانونی و ابلاغی مقام معظم رهبری بوده و خلاف شرع می‌باشند.
اگر بحث ادغام است، رئیس محترم وقت مجلس در سال ۹۱ در پاسخ به نامه رئیس جمهور وقت صراحتاً اعلام نمودند ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی خلاف قوانین و مقررات است. همچنین در سال ۹۶ طرح ادغام دو شرکت در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مغایر قانون و سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی تشخیص داده و رد شده است.
اگر بحث انحلال است، علاوه بر اینکه خلاف قوانین و اساسنامه بوده و روال قانونی طی نشده است، انتقال اجباری و با مخالفت صریح نیروهای رسمی دولتی به شرکت‌های آب و فاضلاب شهری که خصوصی هستند طبق قانون مدیریت خدمات کشوری میسر نیست.
اگر موضوع واگذاری است، طبق نظر فقهای معظم شورای نگهبان و رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، اکتفا نمودن به اعلام سازمان خصوصی‌سازی به بنگاه مسئول واگذاری در واگذاری سهام دولتی خلاف بند ب از الزامات واگذاری از بند ج سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر فراخوان عمومی با اطلاع‌رسانی مناسب جهت ترغیب و تشویق عموم به مشارکت و جلوگیری از ایجاد انحصارو رانت بوده و در نتیجه رافع وظایف محوله از سوی رهبرمعظم انقلاب اسلامی حفظه الله تعالی نبوده و خلاف آن سیاست‌ها و خلاف شرع است.
خصوصی‌سازی و واگذاری بنگاه‌ها و شرکت‌های دولتی به استناد بند ج سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی باید از طریق فراخوان عمومی و با اطلاع‌رسانی مناسب صورت پذیرد. همچنین در این شرایط حساس مملکت این امر جز ایجاد التهاب بین هزاران نفر پرسنل شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و بی‌توجهی و تحت‌الشعاع قرار گرفتن خدمات‌رسانی به روستاها و تشدید تنش روانی و... هیچ نتیجه‌ای نداشته و نخواهد داشت.
در مدت نزدیک به یک سال که از شروع این طرح گذشته، کلیه اقدامات و فعالیت‌های هر دو شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی در بلاتکلیفی بوده و اثربخشی خود را از دست داده و حجم عظیمی از کارها ابتر و بی‌نتیجه مانده است. خاصه اینکه ادغام‌های قبلی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی که در سنوات قبل و حتی با مصوبه مجلس انجام شده نه تنها مفید به فایده نبوده بلکه همینک خود دولت و مجلس رأسا در صدد احیای مجدد آن‌ها می‌باشند.
جمعی از کارکنان شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی طی شکواییه‌های متعدد به دیوان عدالت اداری (مثلاً پرونده شماره ۹۸۰۴۲۸۱) خواستار اعمال ماده ۳۴ و صدور حکم مقتضی مبنی بر ابطال کلیات مصوبات هیأت دولت و شورای عالی اداری در خصوص ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و شهری شده‌اند.
با عنایت به موارد فوق و مخالفت و مغایرت با شرع، اصل ۴۴ قانون اساسی، مقررات، قوانین بالادستی، ظلم وارده به پرسنل از حیث ثبات و امنیت شغلی، کاهش حقوق و مزایا، ابهام در آینده کاری، ضرر و زیان وارده به بیت‌المال و خلاف قانون بودن واگذاری اموال بیت‌المال به بخش خصوصی، صدور دستور موقت موضوع ماده ۳۴ و همچنین حکم مقتضی مبنی بر ابطال کلیات مصوبات هیأت دولت و شورای عالی اداری در خصوص ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و شهری مورد استدعاست.

با تشکر

رونوشت:
• ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
• ریاست و اعضای محترم کمسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی
• ریاست و اعضای محترم کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی
• ریاست محترم سازمان بازرسی کل کشور
• ریاست محترم دیوان محاسبات کشور

⚠️ سلب مسئولیت: در متن فوق ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2225 نفر

  • ارش خانلري

  • صادق جمال لیوانی

  • علی اکبر مسعودی

  • علیرضا حسنی

  • جمال لیوانی

  • هادی شاهمرادی

  • علی خاوری

  • حمید رضا میرگزی

  • علی امیری

  • بردیا حسینی

  • علیرضا دوگاهه

  • علی معصومی

  • حامد میرزایی

  • علی توسلی

  • محمد باستانی

  • حسین انصاری

  • علیرضا توسلی

  • رضا صادقی

  • رضا خنجری

  • حمید رضا صابری

  • مصطفی شریعتی

  • هادی کمالی

  • علی اسفندیاری

  • عبدالحسین جمال لیوانی

  • فاطمه جمال لیوانی

  • جواد امامی مقدم

  • علی وکیلی

  • سعید کرامت

  • نورعلی جمال لیوانی

  • حسین گرزین

بحث و گفتگو

محمد کرامتی نژاد : سلام من از امضا شکوائیه منصرف شدم چطور امضا رو حذف کنم.
💬 پاسخ
موسی در پاسخ به محمد کرامتی نژاد: تو رو خدا پس نگیر الان ابطال منتفی میشه فکر کردید دولت این بار رو دوباره به دوش میگیره تازه خودشو از شر روستائیها راحت کرده
💬 پاسخ
حسن حسینایی آبفاروستایی قدیم در پاسخ به محمد کرامتی نژاد: باسلام نمیخواد امضاتان را حذف کنید برادر بروید در دوصفحه اول ودوم امضا مشاهده کنید حداقل 10 نفر فامیل با پسوند لیوانی امضا شده اظهر من الشمس است استخدام های فامیلی در شرکت آب وفاضلاب شهری بدون رعایت سلسله مراتب استخدامی. با رانت دوبرابر مظلومین روستایی حقوق دستمزد دریافت کردند روستایی ها واقعا مظلوم بودند باامکانات کم بارشتر بردند ودون مرغ خوردند کار زیاد حقوق کم . خداوند در قرآن میفرماید الله علیمم بضات الصدور یعنی ما در باطن شما بندگان حضور داریم حال خود دانید یک عمر فرصت دارید.
💬 پاسخ
علی محمدزاده : با سلام 🔻فوری(کانال کارشناسان آب و فاضلاب ایران) ▪️شکواییه منتشره در پلتفرم کارزار در خصوص شکایت علیه #ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب، در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ با تعداد ۲۲۲۲ امضاء به دفتر ریاست محترم قوه قضائیه واصل شد.
💬 پاسخ
محمدرضا فرجی : با استعانت از بارگاه قادر مطلق و متعال ، آن عزیز شکست ناپذیر با همکاری کارکنان شریف و زحمت کش صنعت آب و فاضلاب کشور شکواییه منتشره در پلتفرم کارزار در خصوص شکایت علیه ادغام غیرقانونی شرکتهای آب و فاضلاب در تاریخ 20 اسفند 1399 با تعداد 2222 امضاء به دفتر رئیس محترم و معزز قوه قضاییه حضرت آیه الله رئیسی واصل شد. ان شاء الله اطلاعات تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
💬 پاسخ
ابراهیم ایرانمنش : باسلام دوستان لطفا وخواهشا پیگیر باشیم تاحق وحقوقمان ضایع نگردد و واقعا درحق بچه های آب روستایی ظلم شده
💬 پاسخ
محمد رضا ذوالقدر : سلام پس کی نامه مطروحه رو به قوه قًضائیه میفرستید مگه ۲۰۰۰امًا کافی نیست
💬 پاسخ
محمدرضا فرجی در پاسخ به محمد رضا ذوالقدر: با سلام خدمت دوستان عزیز و بزرگوار در پاسخ به سوالات دوستان از علت عدم ارسال نامه به مراجع مربوطه ، به استحضار برسانم مدت مصوب این کارزار تا 30 اسفند 1399 می باشد و حداقل 2000 امضاء . خوشبختانه با همت شما عزیزان این کارزار ظرف کمتر از دو هفته به حدنصاب 2000 امضاء رسید. تعداد امضا برای ارسال نامه کافی هست ولی برای انعکاس در فضای مجازی ، جراید و روزنامه ها و سایر وسایل ارتباط جمعی نیازمند 5000 امضا می باشیم. الان دو راه داریم یا با همین تعداد امضا نامه را پیش از پایان مدت مقرر به مراجع ارسال کنیم یا صبر کنیم تا 30 اسفند. دوستان اعلام نظرفرمایند.
💬 پاسخ
علی گنبدی گلستانی : تعداد امضاء فکر کنم از ۳۰۰۰ عبور کرد چرا شمارشگر نشان نمی دهد؟ آیا کسی نیست توضیح بدهد
💬 پاسخ
عبدالغفور زیتونلی : چرا شمارشگر کار نمی کند تعداد امضاء خیلی بیشتر از عدد نشان داده شده است آیا دولتی ها اعمال نفوذ میکنند تا مخالفان ادغام موفق نشوند ؟
💬 پاسخ
علی راد : چرا شمارشگرکار نمی کند؟ تعداد امضاء امروز بیش از ۵۰ نفر بوده چرا عدد تغییر نمی کند؟
💬 پاسخ
محمدی : تعداد زیادی امروز امضاء کردند چرا تعداد تغییر نمی کند شمارشگر مشکل دارد؟
💬 پاسخ
محمدی : تعداد کسانی که امضاء کردند خیلی زیاد شده چرا شمارشگر (اعداد) اضافه نمیشود؟ امروز ۵۰ نفر امضاء کردند چرا عدد تغییر نمیکند؟
💬 پاسخ
جهانگیر زیتونلی : ادغام قانونی هست یا نه نمی دانم ولی با گوشت استخوان درک کردم آبفا در گردابی که ادغام بوجود آورده غرق میشود. از اول سال هنوز مابه التفاوت حقوق را دریافت نکردیم .
💬 پاسخ
مصطفی شریعتی : انشالله با پیگیری مسئولین کشوری و قوه قضائیه این مصوبه بی سر و ته لغو میشه و حق به حقدار میرسه
💬 پاسخ
ابوالفضل عزتی : سلام وقت بخیر آقایان کاسه داغتر از آش یک سال از این طرح میگذرد کجا بودید یاحالا می‌بینید آبداران روستاهای استان آذربایجان شرقی دست به شکایت زده اند واین شکایت آبداران روستاها که یقه شماراخواهد گرفت خودتان رابه آب وآتش میزنیدویا درشرکت آبفاضلاب به شماها محلی نمیزارند اول حق وحقوق ومزایایی ازدست رفته آبداران روستاه۲۵۶۲ای استان آذربایجان شرقی را ازسال ۹۳تابحال روشن کنید بعد کاسه داغتر از آش شوید.
💬 پاسخ
اسماعیل الازمنی در پاسخ به ابوالفضل عزتی: شما آبداران همیشه در جایگاه طلبکار هستید بعضی از استانها آبداران منظم حق پیمان رو شرکت طرف قراداد دریافت میکند
💬 پاسخ
محمد عباسی : سلام عده‌ای دراین ادغام راستش منفعت شخصی خودشون را میخواند نه منفعت شرکت را با این کاراشون هم با آبروی شرکت بازی کردن هم باابروی مشترکین ، وماها ،الله اعلم
💬 پاسخ
حمید ساکی : سلام ادغام دو شرکت دیر انجام گرفته وکسانی که این شلوغی ها را انجام میدن در شرکت های کذشته به هر طریق پست گرفتن و هم اکنون در جایگاه دیگری هستند این بازی را را انداختند و چرا بعداز گذشته یکسال بیاد بیت‌المال افتادن ا
💬 پاسخ
رضا تیموری در پاسخ به حمید ساکی: دوست عزیز از همان اوایل شروع فرایند ادعام و یکپارچه سازی برادران فهیم و انقلابی طبق بیانات مقام معظم رهبری که فرمودن برادران انقلابی در چنین مواردی اتش به اختیار عمل کنند در سراسر کشور مراتب اعتراض خودشون رو اعلام کردن و حتی در دیوان عدالت هم اقدام به ثبت و پیگیری شکایت کردن.
💬 پاسخ
بهرن : گمشین بابا
💬 پاسخ
عبدالوصال چاری در پاسخ به بهرن: با تربیت دهنت را ببند حتما توهم جزو دزد شرکت بعد از ادغام هستی حق خیلی از نیروها در این ادغام ضایع شده
💬 پاسخ
رزاق فلیحی : به جان دوتا دخترام مظلومیتی که الان تو آبشهری دیدیم هیچ وقت ندیدیم .هم از نظر احترام هم از نظر کاری هم پأرتی بازی .بیشتر پرسنل أب روستایی سابقشون هدررفت .2سال بیمه براما ردنکردن قراردادا هنوز مشخص نشده حقوقامون نمیدونیف چقدره همش علاالحساب.سوسنگرد .شهر غیرت جهان
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


انتشار در فهرست کارزارها

با رسیدن امضاها به ۵۰ نفر این کارزار در فهرست کارزارهای نوپا منتشر شد.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: